TNX ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Atomska bubamara
Gledam na njihovoj stranici i piše da je u Harambašićevoj 19....
Yo narode.....idem rušit 7-icu (PIRAT) i stavit XP (ORG)......
De mi recite u kojem folderu se nalaze bookmarks-i od FF-a da mogu spasit one najvažnije :/
Jel se osjećaš dobro?
Boli li te što?
Duboko udahni par puta i razmisli opet - rušiš Sedmicu i stavljaš XP?
De mi recite u kojem folderu se nalaze bookmarks-i od FF-a da mogu spasit one najvažnije :/
Jel se osjećaš dobro?
Boli li te što?
Dobro sam...samo što mi 7-ica svaki puta sve više i više sere....ne mogu više to podnijet...ja oću normalan OS koji će raditi k'o sat (XP uzto još je original :S)
Zato sad radim backup svega važnog i onda rušim 7-icu i stavljam XP i boli me qrac više za 7-icu :D
jel ima jos gdje il samo tamo?
Atomska bubamara
Jel se osjećaš dobro?
Boli li te što?
Pa što? Mene sedmica malo počela prcati
Gajeva 1, 10000 Zagreb
Trgovački centar King Cross Jankomir,
Velimira Škorpika 34, 10 090 Zagreb
Gameshop Maksimirska
Maksimirska 77, 10000 Zagreb
Bookshop Avenue Mall
Avenija Dubrovnik 16, 10000 Zagreb
Bookshop Cascade
Tkalčićeva 88, Nivo -1, 10000 Zagreb
Jel se osjećaš dobro?
Boli li te što?
Aj pogledaj moj komp i usporedi sa svojim :S
Jel se osjećaš dobro?
Boli li te što?
Samo mene valjda ne prca Sedmica. Imam je na 5 kompova,sve ultimate (pogodite koji) i radi ko sat.
Aj pogledaj moj komp i usporedi sa svojim :S
Nemoj to meni govoriti, znam kakav je tvoj, svejedno, uredu je što se vraćaš, nisam rekao da to ne valja :S
Samo mene valjda ne prca Sedmica. Imam je na 5 kompova,sve ultimate (pogodite koji) i radi ko sat.
A ko zna koju verziju ti imaš (ne ono ultimate i to nego točnu verziju, oni brojevi i te p.m..........build)
jos samo nađem te adrese u google mapsu ;)
Atomska bubamara
A ko zna koju verziju ti imaš (ne ono ultimate i to nego točnu verziju, oni brojevi i te p.m..........build)
Neznam,kako to saznati?
BTW mislio sam na gusarsku verziju.
Meni sve radi.
Evo mene natrag, od sada sa dva (skoro ista) Western Digital Caviar Black 640GB diska u RAID 0 polju... Prvi dojam je taj da imam konačno dovoljno brz sustav, munjevito reagira, a ono što me muči, tko će dignuti sav softver gore opet... Mislim da će se to odužiti jer nemam volje... Idem po Safari 5 i drivere :)
Neznam,kako to saznati?
Meni sve radi.
A jbg meni je sve cakum-pakum radilo do nekidan....srušio se par puta zbog BSOD-a (nezz zašto) i rješim to jer je nedostajao neki .dll file.....onda je počelo masovno štekanje...pokrenem "snipping tool" da nešta "uvatim" kad ono šteka nekih sat remena da bi došlo do errora :/
I sad me zayebavalo zbog kopiranja foldera od kojih 10-ak MB...kopirao ga je nekih pola sata....zapravo minutu ali je pisalo pola sata :/
Može biti do diska jer je ovih dana stalno radio check disk.....ali svejedno sam mislio rušit prije nekih tjedan dana samo što sam stalno zauzet....ali sad dernem XP Pro SP3 i boli me SE kita više za 7-icom 
pozdrav dechaci, završio "učenje"
i promjenio sliku avatara xD
Ciao!
Udri brigu na veselje
Neznam,kako to saznati?
Meni sve radi.
A jbg meni je sve cakum-pakum radilo do nekidan....srušio se par puta zbog BSOD-a (nezz zašto) i rješim to jer je nedostajao neki .dll file.....onda je počelo masovno štekanje...pokrenem "snipping tool" da nešta "uvatim" kad ono šteka nekih sat remena da bi došlo do errora :/
I sad me zayebavalo zbog kopiranja foldera od kojih 10-ak MB...kopirao ga je nekih pola sata....zapravo minutu ali je pisalo pola sata :/
Može biti do diska jer je ovih dana stalno radio check disk.....ali svejedno sam mislio rušit prije nekih tjedan dana samo što sam stalno zauzet....ali sad dernem XP Pro SP3 i boli me SE kita više za 7-icom 
Ja je imam od bete (release candidate). I sve radi "cakum-pakum".
Sad ću kupiti 2 mala diska koja će biti u RAID 0 polju.Da imam "improvizirani SSD".
Ah i ja završio sa školom za danas...
Danijele (BiH) kako ide "odvikavanje"? :P
Danijele (HR) kako je pošilja? :P
Sad ću kupiti 2 mala diska koja će biti u RAID 0 polju.Da imam "improvizirani SSD".
E viiš mogao bi i ja stavit RAID polje....samo nezz jel trebaju baš dva ista diska ili mogu dva različita ali istih performansi
E viiš mogao bi i ja stavit RAID polje....samo nezz jel trebaju baš dva ista diska ili mogu dva različita ali istih performansi
Mislim da trebaju 2 ista.
Ček da pogledamu FAQ OFF... :D
Što mislite o ovom disku: http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=051.510.022
Citiram FAQ OFF:
"Pitanje:
Dali je moguće napraviti RAID polje od različitih diskova?
Odgovor:
Da,ali nije preporučljivo.RAID polje je najbolje raditi od diskova jednake veličine i iz jednake serije"
nekih 15km preša na biciklu noge odpadaju
Ej, stigla je danas :)
Sve je klimavo al nema veze :) A onaj tvoj organizator svira li ga svira i ja zatrpo pod jastuk da se nećuje :D Sve sam istiskao :D
edit: Kreso zajebavaju me ove male žice nikako lijepo zalemit, znaš gdje ima ono na šta samo lemiš izgleda ko gusjenica :D
Sve je klimavo al nema veze :) A onaj tvoj organizator svira li ga svira i ja zatrpo pod jastuk da se nećuje :D Sve sam istiskao :D
edit: Kreso zajebavaju me ove male žice nikako lijepo zalemit, znaš gdje ima ono na šta samo lemiš izgleda ko gusjenica :D
Jesi probao izvadit bateriju...pa onda ju vratit.....
Kako uopće svira, jel baš stalno svira neka melodija ili kad stisneš nešt on pušta neke tonove kao na mobitelu?
Koje žice....daj TS (thing shot) pa stavi ovdje
Jesi probao izvadit bateriju...pa onda ju vratit.....
Kako uopće svira, jel baš stalno svira neka melodija ili kad stisneš nešt on pušta neke tonove kao na mobitelu?
Koje žice....daj TS (thing shot) pa stavi ovdje
Tiiiiiiin Tiiiiiin Tiiiin....
Ma nemam TS niti znam kako se zove :D
To sigurno od alarma ili nečega :/
Aj uslikaj mobitelom to što ti radiš, to lemljenje ili koji qrac više :S
Evo mene natrag, od sada sa dva (skoro ista) Western Digital Caviar Black 640GB diska u RAID 0 polju... Prvi dojam je taj da imam konačno dovoljno brz sustav, munjevito reagira, a ono što me muči, tko će dignuti sav softver gore opet... Mislim da će se to odužiti jer nemam volje... Idem po Safari 5 i drivere :)
Ko ce dignut taj sav software gore, hm pa pomogni si sa viljuškarom za dizanje programa fuckaj ga i to je to.
To sigurno od alarma ili nečega :/
Aj uslikaj mobitelom to što ti radiš, to lemljenje ili koji qrac više :S
Mah nema veze :D
Imam 2 tanke žice, i nemogu ih fino zalemit jednostavno neide :/ Imaš kakav hint :D