- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti ocito nisi shvatio da sam sredio stvar...................
na edgeu sam...
Opera je zakon................

A jel Opera je zakon, ajd probaj zumirat na njoj ekran tj stranicu povecat kolko ti treba ali bez da uopce diras tipkovnicu i ne smijes pomaknut mis bilo kud na ekranu.

Dobar dan ekipa!Možete li mi preporučiti neke zvučnike do 500-600 kn ?
Genius zvučnici SP-HF 1800A, drveni, 50W RMS, 145x380x182 mm
recommended by Batista

kolki ti imaš monitor, nekak ti je sve stisnuto
15,4"
................
prijavljeni ste obojica
...ovo ti nikad neću oprostiti...sad sam dobio žuti i izgubil pola pentagrama...
oprosti,ali šta je previše,previše je..morao sam zbog časti i ugleda koji uživam na forumu
a i malo mi je narušeno samopouzdanje
na edgeu sam...
skoći
15,4"
................
shit man 
15,4"
................
shit man 
Meni sasvim dovoljno..............

A jel Opera je zakon, ajd probaj zumirat na njoj ekran tj stranicu povecat kolko ti treba ali bez da uopce diras tipkovnicu i ne smijes pomaknut mis bilo kud na ekranu.

Imas mouse gestures za to... znaci samo stavis zoom in i zoom out gesturse i eto ga :) a to moze biti recimo desna tipka - kotacic misa...
I zasto bi mi trebalo ista drugo... tipkovnica stisnem CTRL potom mousewheel i eto ga...
najbolje od svega...
Inace Opera je imala zoom jos davne 2002...
Primjetio sad da si takvo nesto rekao i za tab-ove.
Kad bi browser-e tako gledali, svi bi koristili IE.
Meni sasvim dovoljno..............

Ma preveliko mi je to uostalom moj ss je sa laptopa
....................
Pa gle... Opera je preteča današnjeg browsera... Bemti... tek sada svi browseri imaju ono sto je ona imala 2004te...
mislim pogledaj change logove opere (imas od verzije 0.X) pa ces vidjeti koliko toga je prva uvela...
prijavljeni ste obojica
...ovo ti nikad neću oprostiti...sad sam dobio žuti i izgubil pola pentagrama...
Meni se prikazuje da imaš 2.5 zvjezdice.
Pa gle... Opera je preteča današnjeg browsera... Bemti... tek sada svi browseri imaju ono sto je ona imala 2004te...
mislim pogledaj change logove opere (imas od verzije 0.X) pa ces vidjeti koliko toga je prva uvela...
to mi sad ništ ne znači...
fućkaš povijest...chrome je zakon
prijavljeni ste obojica
Meni se prikazuje da imaš 2.5 zvjezdice.
Ma covjek zafrkava IZGR...
E Mitch znaš li možda jel valjda šta bass na njima ?
to mi sad ništ ne znači...
Dobro je pa nama programerima i dinosaurima ipak nesto znaci :)
Ovaj,sad sam za foru nazvao svoj mob iz skajpa i zazvonio je. Kako to kada nisam ništa uplatio?!?
Hebeš mi mater zvoni i telefon!
Imas mouse gestures za to... znaci samo stavis zoom in i zoom out gesturse i eto ga :) a to moze biti recimo desna tipka - kotacic misa...
I zasto bi mi trebalo ista drugo... tipkovnica stisnem CTRL potom mousewheel i eto ga...
najbolje od svega...
Mouse Gestures ne radi pod Defoltu u Operi uopce, a niti nema pola opcija koje ima FireGestures u vatrenoj lisicetini. Zato i je vatrena lisicetina najbolji izbor za surfere koji oce bit naoruzani do zuba dodatnim alatima za surfanje. Kaj se moze kad Opera nema mogucnost tolikih addona, ko vatrena lisicetina jer da ima bila bi pri vrhu ili samom vrhu browsera pa zato i zauzima tak mali udio.

Ovaj,sad sam za foru nazvao svoj mob iz skajpa i zazvonio je. Kako to kada nisam ništa uplatio?!?
I ja sam jednom :D prvi poziv je free xD
I ja sam jednom :D prvi poziv je free xD
Ovaj javio sam se i prekinuo nakon razgovora sa samim sobom. Krenem opet nazvati i opet zvoni. Tako x2.
heh, ima svega...
Debeli se naljutio :(
E Mitch znaš li možda jel valjda šta bass na njima ?
Pitaj Batistu, imas tu temu o njima : http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/genius-sp-hf-1800a/56453.aspx