Boxxy WTF?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne podnosim samu DROGU... u avatarima... ma kako nestetna ili sto god vec bila...
Tako da cu gnjaviti koliko hocu zbog toga...
...pa to je samo marihuana, ona ispire mozak kud i kamo manje nego što vam je ispran već nakon završene škole...
ma on je neki frend od Mate Lule.
Narko Jam 2010
Boxxy WTF?
El tak... luda je 100 gradi :)
Sad sam nešto primjetio! Hladnjak na zadnjoj stranici se ne vrti! Jedan hladnjak je u napajanju i on se vrti, dok drugog vidim kroz otvor on se ne vrti! A vidim da do njega idu žice za napajanje! Je li to normalno?
Opet ste sa mačkama počeli, bolji naslov teme bi bio BUG Forum šinteraj
Ukral si mi fotku ti bokca fuckaj ga sad.
Sad sam nešto primjetio! Hladnjak na zadnjoj stranici se ne vrti! Jedan hladnjak je u napajanju i on se vrti, dok drugog vidim kroz otvor on se ne vrti! A vidim da do njega idu žice za napajanje! Je li to normalno?
Smisao hladnjaka je da se vrti...znači nije normalno
Ne podnosim samu DROGU... u avatarima... ma kako nestetna ili sto god vec bila...
Stvarno?
Da inače sam totalno protiv droga i vecine lijekova koje se serviraju (za lijekove zasluzno obrazovanje na faxu)...
Sto ces... a misljenje o ljudima koji su je konzumirali je jos nize...
Smisao hladnjaka je da se vrti...znači nije normalno
Moj hladnjak stoji na mjestu... Nije se makao već deset godina...
Da inače sam totalno protiv droga i vecine lijekova koje se serviraju (za lijekove zasluzno obrazovanje na faxu)...
I onako je to samo slika :)
Znam njega on je moj frend ;) Nije želio ništa loše :) Jednostavno je novi :)
Niti ima droge niti niš :) Voli ribe jer je sa mora :D :D :D
btw pozdrav svima :)
Zdravo svima 
E ljudi imam pitanje?
Znate one ledice za kučište, koje su cijene? Najpovoljnije naravno :)
Stvarno?
Napokon mogu iskoristiti ovu sliku... :D
Znam njega on je moj frend ;) Nije želio ništa loše :) Jednostavno je novi :)
Niti ima droge niti niš :) Voli ribe jer je sa mora :D :D :D
btw pozdrav svima :)
Heh...
Lipo san vam reka da nije troll ni zajebant...
Dobar je likec
bug je u full scanu
...a jaka ti je slika, ništ' ne vidim, moraš je još malo smanjit'...
bug je u full scanu
...a jaka ti je slika, ništ' ne vidim, moraš je još malo smanjit'...
dan Jurra, opet debeli zeznuo sve sa malwarebitsom...
...pa to je samo marihuana, ona ispire mozak kud i kamo manje nego što vam je ispran, već nakon završene škole...
ovaj ledeni caj je los, ne osjetis nista, ali ima jedan drugi koji te pukne onako, samo je malo skuplji ^^
dan Jurra, opet debeli zeznuo sve sa malwarebitsom...
...ma ne zna poslat' jednu običnu sliku, a zavuko mi se u svaku postavku na ovom programu... 
heh, isprao mu je VOT mozak... 
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
...pa to je samo marihuana, ona ispire mozak kud i kamo manje nego što vam je ispran, već nakon završene škole...
ovaj ledeni caj je los, ne osjetis nista, ali ima jedan drugi koji te pukne onako, samo je malo skuplji ^^
Nestea najjači definitivno
heh, isprao mu je VOT mozak... 

Valjda WOT...
Valjda WOT...
heh Jurra i ja ga drugacije zovemo...