Who..me....noooooooooo 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gledo sam metastaze...heben film...više heben nego film
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Nego jel znate za OVU STRANICU
Ako hocete nekog zahebavati s neregistriranog broja... upisite broj mobitela, ili novi broj mobitela, ili englesku istoznacnicu...
Mene linka na neke update-e od face-a... Ne kuzim, ajd pojasni svrhu.
e vidis... otvoriti OpenBook...
e tu u onaj vrag stavi NOVI BROJ MOBITELA i stisni search :)
inace to ti je stranica koja pretrazuje statuse u zadnjih mjesec dana... A IDIOTI stavljaju brojeve mobitela u statuse...
to je anti facebook...
to je anti facebook...
Ali mozes nabaviti tudji broj mobitela i zajebavati...
to je anti facebook...
Ali mozes nabaviti tudji broj mobitela i zajebavati...
Bilo bi zgodno...ali nije potrebno 
Jooooj, ovo ce vam biti zanimljivo. Profesor matematike kaze da uradimo 5 zadataka po izboru, a onda da 1 ako nisi uradio najteze. Malo mi je nedostajalo da puknem od smijeha.
I moram nauciti svo gradivo koje smo radili do sada. Da ne bi ucio radnim danima. Jos samo 9 sati ucenja.
Jooooj, ovo ce vam biti zanimljivo. Profesor matematike kaze da uradimo 5 zadataka po izboru, a onda da 1 ako nisi uradio najteze. Malo mi je nedostajalo da puknem od smijeha.
I moram nauciti svo gradivo koje smo radili do sada. Da ne bi ucio radnim danima. Jos samo 9 sati ucenja.
super
CONSEQUENCES WILL NEVER BE THE SAME, sta to zapravo znaci?
mislim meni malo smiješna rečenica pošto posljedice nikad nisu iste nego idu više ka Heisenbergovu pravilu...
mislim meni malo smiješna rečenica pošto posljedice nikad nisu iste nego idu više ka Heisenbergovu pravilu...
Razumijem ja, i da ne znam Engleski nasao bih prevod na internetu.
Zbunjuje me, ne mogu naci smisao.
Ako vidi nekog blizu kceri, posljedice vise nikad nece biti iste? Jos uvijek zbunjen.
Bok svim birtasima, evo jos jednog bedaka bez mozga prve klase koji ne zna kaj je znak stop srecom kaj je ovak završilo.
http://www.vecernji.hr/vijesti/djeca-vozac-cudom-izbjegli-smrt-naletu-vlaka-kod-cepina-clanak-192591
noć...
Zdravo ljudi!
Evo me s tekme.U gradskom smo derbiju pobijedili 4:1
Šta vi radite?
De dajte mi pomozite... ova cura.... kako se zove...
Haha
To je s onog linka... avatar od nekog forumaša...
Ma da.... znam da joj je pravo ime Cathy ili kathy, iz njemačke je negdje...
I ona je bila zavadila 4chan... ono jedni su bili za nju, jedni nisu...
Hebemu...
Bok svim birtasima, evo jos jednog bedaka bez mozga prve klase koji ne zna kaj je znak stop srecom kaj je ovak završilo.
http://www.vecernji.hr/vijesti/djeca-vozac-cudom-izbjegli-smrt-naletu-vlaka-kod-cepina-clanak-192591
dobar dan svima
rambox - otprilike jednom u 10 dana prođem tom cestom - iako je pružni prijelaz bez brklje, propisno je i vidljivo označen, i nije istina da se ne vidi od kuća, "Morali biste voziti deset kilometara na sat da biste išta vidjeli" - zato i služi znak stop, da se stane na tom mjestu, ali s obzirom da je vozio tuđu djecu sad se opravdava na sve moguće načine..
pogle linkove...
pogle linkove...
butra mora da je napušena 
zna li tko kakvu stranicu s templatima za blogspot?
poz robi i pogledaj pp