Ja ni broj telefona ne zapamtim :D
BTW što mislite o temi: Vaše Samougradnje?
Meni se stvarno ne vadi svaki put iz novcanika neka kartica... lakse mi je ovako...
A za sve zivo te brojeve trebas znati...
Ja ni broj telefona ne zapamtim :D
BTW što mislite o temi: Vaše Samougradnje?
Meni se stvarno ne vadi svaki put iz novcanika neka kartica... lakse mi je ovako...
A za sve zivo te brojeve trebas znati...
Jos malo pa u nekrnjalice
Znam napamet sve brojeve (OIB, JMBG, broj osobne, broj putovnice, OIB tvrtke, cak i stari porezni broj)
da, jasno - ali nije u tome poanta. lik mora "utvrditi tvoj identitet uvidom u osobnu ispravu" i onda upisati broj te isprave. ako mu ti izdiktiraš broj svoje osobne, to ne znači ništa. uglavnom, skužili smo suštinu te priče.
Znam napamet sve brojeve (OIB, JMBG, broj osobne, broj putovnice, OIB tvrtke, cak i stari porezni broj)
da, jasno - ali nije u tome poanta. lik mora "utvrditi tvoj identitet uvidom u osobnu ispravu" i onda upisati broj te isprave. ako mu ti izdiktiraš broj svoje osobne, to ne znači ništa. uglavnom, skužili smo suštinu te priče.
Ma kazem ti vecina njih su obiteljski ili tatini prijatelji... vjeruj nitko me nista ne trazi osim da kazem broj... a tata mi je policajac pa ga zna cijeli grad...
:)
zbog toga to... sto ces...
robi, ti, mind i ja se trebamo jednom tamo naci i zapiti :)
morati ćemo
danas sam bio preumoran da bih išao tamo.
Hvala ti za takavu dobrodošlicu 
pa gdje si bio rideru?
idem probati napraviti ajgora
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
E steta ode i IKk waaaaaaaaaaaaaaa

Hvala ti za takavu dobrodošlicu 
pa gdje si bio rideru?
Ma šta ti kažem imao sam obaveza bilo mi je kao Ekremu ;Poso škola ,navraćao sam da vidim šta ima ali mi se nije dalo čitati sve jer svaki put kad se vratim bude po 30 stranica i onda nisam imao volje ,zaradio sam dosta pa sam mijenjao i na pc-u dosta stvari i tako možda nebi ni večeras došao da mi Domba nije poslao pp pa reko ajde da se javim ekipi iz birtije
OPEN!
Dobro jutro. evo probudio sam pa odlučih otvorit birc.
Hehe zanimljivo što je Avira detektirala virus iz BUG DVD br 191. Kako je dospjelo na DVD-u? 
dobro Jutro nello i svim ostalima
Dobro jutro, ja vjezbam gitaru jer moram ici u muzicku skolu... I subotom u 7.
dobro jutro.. danas je dan za čišćenje pca
Dobro jutro :D nešto jesti i onda u centar tehničke kulture na radionicu c++-a :)
Kako da namjestim da mi font ne bude ovako 'mrgav' :S, sve je ok radilo i onda ovo, probao sam reinstal, druge fontove isto?
skini splayer :D
Kako da namjestim da mi font ne bude ovako 'mrgav' :S, sve je ok radilo i onda ovo, probao sam reinstal, druge fontove isto?
haha,opet problemi sa simpsonima
jutro svima
jutro svima
jutro
otkad te nisam vidio 
otkad te nisam vidio 
ja tebe nikad nisam vidio 
OPEN!
Dobro jutro. evo probudio sam pa odlučih otvorit birc.
Hehe zanimljivo što je Avira detektirala virus iz BUG DVD br 191. Kako je dospjelo na DVD-u? 
A možda je False positive...
Iliti dječak koji je vikao: ˝Vuk!˝