Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.107.923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Kako?
Na pretplati sam (neznam točno koja, stari uzeo 3 broja, on glavni i još 2 i jedan dao meni) pa imam tih 100MB svaki misec...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kako?
Na pretplati sam (neznam točno koja, stari uzeo 3 broja, on glavni i još 2 i jedan dao meni) pa imam tih 100MB svaki misec...

pretplata... joooooooooooooj... to je cisto smece... bolje opcije imaju simpa korisnici nego ovi na pretplati...

In Control
16 godina
neaktivan
Ah... ja se ponadao da mi možeš pomoć...
Imao sam simpu dotad, ali ovako imam razgovore jeftinije sa starcima, a skoro da samo s njima pričam...
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ah... ja se ponadao da mi možeš pomoć...
Imao sam simpu dotad, ali ovako imam razgovore jeftinije sa starcima, a skoro da samo s njima pričam...

pa mogao si uzeti kao moja cura... prepaid je ALI razgovara s obitelji za 0.25 lipa (placa samo uspostavu poziva)... neka obiteljska tarifa...

In Control
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobar dan ruljo

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
odjavljen

Diste hippi

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
neaktivan

dobar dan Osmijeh

17 godina
neaktivan
I tebi robi... sto se radi... ja sam em zavrsio s poslom za danas... em sam sredio po kuci (jos samo vecera)... em sam dobio postu da ja i moj bracni partner dodjemo pokupiti neki dar...

Hm... kad sam se aj to vjenčao...
In Control
16 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...
I tebi robi... sto se radi... ja sam em zavrsio s poslom za danas... em sam sredio po kuci (jos samo vecera)... em sam dobio postu da ja i moj bracni partner dodjemo pokupiti neki dar...

Prijatelju moj, tko je u toj vezi zena?

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
16 godina
neaktivan

evo, neka strka cijeli dan, dans sam sav u gužvi, a poslu ješ nije kraj niit blizu..sad samo konačno na čik pauzi..Osmijeh

e te poklone - to je uvijek neki poziv na promociju nečega, ili muljaža..

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Moja draga ima tonu i po ispita i uci 12 sati na dan, tako da cu sve napraviti da joj olakšam sve sto mogu...

A meni nije nikakav problem praviti večeru i kuhati (obozavam) ona opcenito sredjuje po kući... Našao sam si savršenu curu koju cu vjenčati :)

In Control
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

evo, neka strka cijeli dan, dans sam sav u gužvi, a poslu ješ nije kraj niit blizu..sad samo konačno na čik pauzi..Osmijeh

e te poklone - to je uvijek neki poziv na promociju nečega, ili muljaža..

Uvijek odem... dobijem dar (jastucic, magnetni nakit) i jos dobijem večeru - desert - piće :) baš me boli briga :)

In Control
16 godina
neaktivan

Moja draga ima tonu i po ispita i uci 12 sati na dan, tako da cu sve napraviti da joj olakšam sve sto mogu...

A meni nije nikakav problem praviti večeru i kuhati (obozavam) ona opcenito sredjuje po kući... Našao sam si savršenu curu koju cu vjenčati :)

potpisujem, ovi mlađi valjda misle da nisi kul ako kao muško znaš kuhati, peglati u uključiti perilicu.

16 godina
protjeran

Sta studira?

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
neaktivan
e moj mentalni, ako misliš da je imati ženu ležati, sjediti ispred kompa lokati pivo i jesti čips dok ona pere suđe i tvoje gaće grdno si se prevario. ako hoćeš lijep brak i normalan trebao bi jednako kao i ona prati suđe, praviti klopu itd.
ovaj svijet je u kkortzu totli!
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
e moj mentalni, ako misliš da je imati ženu ležati, sjediti ispred kompa lokati pivo i jesti čips dok ona pere suđe i tvoje gaće grdno si se prevario. ako hoćeš lijep brak i normalan trebao bi jednako kao i ona prati suđe, praviti klopu itd.

potpis Osmijeh

17 godina

ma koja sramota, kad odem iz kuće, šta oću definitvno

moraš sve sam, a naučia san kuvat odavno jbga,sila prilika...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
protjeran
eterna luchar kaže...

WTF?

Sta je s vama Hrvatima, nista od Turaka niste naucili?

16 godina
neaktivan

kada vidim ovakve krelose, dođe mi da počupam bradu http://www.bug.hr/forum/topic/radna-iskustva/nikako-ne-mogu-naci-posao/68489.aspx?jumpto=1273493&sort=asc&view=flat&page=5

jbt, niti dana radnog iskustva, samo kopa nos kod kuće i "on bi ovo, on bi ono", katastrofa.

17 godina
neaktivan
e ljudi ode ja kući! vidimo se, čujemo se, puno pozdrava!
15 godina

opa... cestitke onda na budućem vjenčanju...Cool

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
17 godina
neaktivan
ajde eternal... :) uzivaj mi...

I citao sam i ostavio par komentara ako si vidio robi tamo...
In Control
16 godina
neaktivan

Dobar vam dan!

Tko to ima lijepe vijesti?Osmijeh

Live another day, Climb a little higher, Find another reason to stay - DT
16 godina
neaktivan
Slažem se Robi... liku nudili posao na moru u "struci", a on odbio...pa nebi konobario ili nešto fizičko...

Da meni ponude da nešto prebacivam vamo-tamo odmah bi se javio, ali mene čeka konobarenje...
17 godina
neaktivan

pa čuj, ako ćemo tako mentalni ja sam dosada pročitao jako puno zbriki, uključujući Biserje muslimanke književnosti koje ima dosta i u 95% pjesama žene se glorificira te pirkazuje kao nešto uzvišeno, sada, naravno nisu svi na istoj mentalnoj razini da bi prepoznali da je žena jedno divno biće koje treba štiti, paziti, voljeti i poštovati... ali eto čak i prije 500-tinjak godina ljudi su ipak štovali takvu sliku žene... a btw. vjerovatno ser*š, jer da imaš djevojku koju voliš pazio bi ju kao biserje...

P.S. e sad stvarno ode! poz!

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 15:35 (eterna luchar).
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

potpisujem, ovi mlađi valjda misle da nisi kul ako kao muško znaš kuhati, peglati u uključiti perilicu.

Vjeruj mi da od ovih mlađih generacija više muški znaju kuhati nego ženske. Imam par prijatelja i prijateljica koje studiraju po drugim gradovima i vjeruj mi da više ovi muški kuhaju i spremaju/kuhaju doma nego žene.

Možda je to do lijenosti i osobina mojih prijatelja/prijateljica, ali možda je i općenita istina

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

I citao sam i ostavio par komentara ako si vidio robi tamo...

vidio sam da, tip je glupson - ne da mi se ništa komentirati kad ne kuži jedan k. izgleda da ga mamica i tatica financiraju i da su ga nakon dvije godine masturbiranja po kući poslali da traži posao..

pozz etarna, dobar dan tomislave Osmijeh

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Vjeruj mi da od ovih mlađih generacija više muški znaju kuhati nego ženske. Imam par prijatelja i prijateljica koje studiraju po drugim gradovima i vjeruj mi da više ovi muški kuhaju i spremaju/kuhaju doma nego žene.

Možda je to do lijenosti i osobina mojih prijatelja/prijateljica, ali možda je i općenita istina

i to je istinA, znam ih jaako puno tkavih, cure od 18-25 više ne znaju niti ispeći jaja, samo sline na fejsu po cijele dane i lajkaju debilne statuse Smijeh

17 godina
neaktivan
Moja draga je nesto najljepse i najvrjednije meni na svijetu... višestruko vrijednije nego sam ja sam sebi...

Godine zajednickog zivota napraviše svoje :)

I da mentalist studira biokemiju...
In Control
16 godina
protjeran
Moja draga je nesto najljepse i najvrjednije meni na svijetu... višestruko vrijednije nego sam ja sam sebi...

Godine zajednickog zivota napraviše svoje :)

I da mentalist studira biokemiju...

Super, moja tetka je inzinjer biokemije.

No ne znam zasto to govorim...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice