Na pretplati sam (neznam točno koja, stari uzeo 3 broja, on glavni i još 2 i jedan dao meni) pa imam tih 100MB svaki misec...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
pretplata... joooooooooooooj... to je cisto smece... bolje opcije imaju simpa korisnici nego ovi na pretplati...
pa mogao si uzeti kao moja cura... prepaid je ALI razgovara s obitelji za 0.25 lipa (placa samo uspostavu poziva)... neka obiteljska tarifa...
Dobar dan ruljo
Diste hippi
dobar dan 
Prijatelju moj, tko je u toj vezi zena?
evo, neka strka cijeli dan, dans sam sav u gužvi, a poslu ješ nije kraj niit blizu..sad samo konačno na čik pauzi..
e te poklone - to je uvijek neki poziv na promociju nečega, ili muljaža..
Moja draga ima tonu i po ispita i uci 12 sati na dan, tako da cu sve napraviti da joj olakšam sve sto mogu...
A meni nije nikakav problem praviti večeru i kuhati (obozavam) ona opcenito sredjuje po kući... Našao sam si savršenu curu koju cu vjenčati :)
evo, neka strka cijeli dan, dans sam sav u gužvi, a poslu ješ nije kraj niit blizu..sad samo konačno na čik pauzi..
e te poklone - to je uvijek neki poziv na promociju nečega, ili muljaža..
Uvijek odem... dobijem dar (jastucic, magnetni nakit) i jos dobijem večeru - desert - piće :) baš me boli briga :)
Moja draga ima tonu i po ispita i uci 12 sati na dan, tako da cu sve napraviti da joj olakšam sve sto mogu...
A meni nije nikakav problem praviti večeru i kuhati (obozavam) ona opcenito sredjuje po kući... Našao sam si savršenu curu koju cu vjenčati :)
potpisujem, ovi mlađi valjda misle da nisi kul ako kao muško znaš kuhati, peglati u uključiti perilicu.
Sta studira?
potpis 
ma koja sramota, kad odem iz kuće, šta oću definitvno
moraš sve sam, a naučia san kuvat odavno jbga,sila prilika...
WTF?
Sta je s vama Hrvatima, nista od Turaka niste naucili?
kada vidim ovakve krelose, dođe mi da počupam bradu http://www.bug.hr/forum/topic/radna-iskustva/nikako-ne-mogu-naci-posao/68489.aspx?jumpto=1273493&sort=asc&view=flat&page=5
jbt, niti dana radnog iskustva, samo kopa nos kod kuće i "on bi ovo, on bi ono", katastrofa.
opa... cestitke onda na budućem vjenčanju...
Dobar vam dan!
Tko to ima lijepe vijesti?
pa čuj, ako ćemo tako mentalni ja sam dosada pročitao jako puno zbriki, uključujući Biserje muslimanke književnosti koje ima dosta i u 95% pjesama žene se glorificira te pirkazuje kao nešto uzvišeno, sada, naravno nisu svi na istoj mentalnoj razini da bi prepoznali da je žena jedno divno biće koje treba štiti, paziti, voljeti i poštovati... ali eto čak i prije 500-tinjak godina ljudi su ipak štovali takvu sliku žene... a btw. vjerovatno ser*š, jer da imaš djevojku koju voliš pazio bi ju kao biserje...
P.S. e sad stvarno ode! poz!
potpisujem, ovi mlađi valjda misle da nisi kul ako kao muško znaš kuhati, peglati u uključiti perilicu.
Vjeruj mi da od ovih mlađih generacija više muški znaju kuhati nego ženske. Imam par prijatelja i prijateljica koje studiraju po drugim gradovima i vjeruj mi da više ovi muški kuhaju i spremaju/kuhaju doma nego žene.
Možda je to do lijenosti i osobina mojih prijatelja/prijateljica, ali možda je i općenita istina
vidio sam da, tip je glupson - ne da mi se ništa komentirati kad ne kuži jedan k. izgleda da ga mamica i tatica financiraju i da su ga nakon dvije godine masturbiranja po kući poslali da traži posao..
pozz etarna, dobar dan tomislave 
Vjeruj mi da od ovih mlađih generacija više muški znaju kuhati nego ženske. Imam par prijatelja i prijateljica koje studiraju po drugim gradovima i vjeruj mi da više ovi muški kuhaju i spremaju/kuhaju doma nego žene.
Možda je to do lijenosti i osobina mojih prijatelja/prijateljica, ali možda je i općenita istina
i to je istinA, znam ih jaako puno tkavih, cure od 18-25 više ne znaju niti ispeći jaja, samo sline na fejsu po cijele dane i lajkaju debilne statuse 
Super, moja tetka je inzinjer biokemije.
No ne znam zasto to govorim...