i nisi neki pjesnik :/
WTF o.O
Anyway...odo igrat Serious Sam 2 
igraj HD, ljeVši je 
WTF o.O
Anyway...odo igrat Serious Sam 2 
igraj HD, ljeVši je 
Udri brigu na veselje
Prenio sam 800kg cumura u vrecama, bio u skoli sedam sati.
Smoren, odo pisati zadacu.
Evo ja nagovaram da mi frend skine Autodesk Mayu, pa da se bacim u prave vode dizajniranja i modeliranja 
Evo ja nagovaram da mi frend skine Autodesk Mayu, pa da se bacim u prave vode dizajniranja i modeliranja 
Normalno piraterija...
Pa zasto se ne bacis u modeliranje u blenderu recimo...
drveni ili kameni? (na ugljen mislim)
Normalno piraterija...
Modelirao sam u blenderu cca tri mjeseca, al mi je potreban neki drugi alat, moćniji
drveni ili kameni? (na ugljen mislim)
Drveni, mrki.
Briketi (okrugli mali ugljenici).
mislim da se blender ne moze koristiti u komercijalne svrhe jer je i sam besplatan, negdje sam procitao da se moze koristiti samo za nekomercijalne projekte
Normalno piraterija...
Modelirao sam u blenderu cca tri mjeseca, al mi je potreban neki drugi alat, moćniji
Skinem ti ja max pošaljem poštom i držim ti instrukcije cca. tjedan dana
Šučmurasto bijela sa plavim štraftama 
Dobro veče! Šta se radi?
Šta mislite temperature mog kompa?
Evo slike.
Ok su da no bolje koristi ovaj dole program, ima znatno vise informacija kaj se tice temperatura to je bolje rjesenje.
mislim da se blender ne moze koristiti u komercijalne svrhe jer je i sam besplatan, negdje sam procitao da se moze koristiti samo za nekomercijalne projekte
Procitaj licencu... :)
http://www.blender.org/community/professionals/
i posjeti ovo...
To sto je on besplatan nema ti nikakve veze... i sam sam donirao nesto novaca za njih... a takvih tvrtki ima jos koliko hoces...
Skinem ti ja max pošaljem poštom i držim ti instrukcije cca. tjedan dana
Sve to 5, ali ja, da dajem svoju kućnu adresu... ne hvala 
prije se nije mogao koristiti, nezz sad, no zelim nesto autodeskovo
ima ko link na pp da mi da pa da dam frendu, bio bih zahvalan, znaci, ili max, ili maya
ima ko link na pp da mi da pa da dam frendu, bio bih zahvalan, znaci, ili max, ili maya
Pa nije istina... ja otkad znam za blender ima GNU General Public License sto znaci da se moze rabiti za sto god se hoce... a vjeruj malo sam duze oko toga nego ti...
Inace... imam linkova... najbolji su s warez foruma... ALI samo ako to rabis u studijske svrhe, ne za komercijalne :)
Blender je vrlo močan alat...
Samo ljudi neznaju radit sa njigovim ''inovativnim'' načinjom modeliranja... Naprijer blender je super kod dinamike, rend (korištenje fotona yafa ray-a je super) ... Treba imati iskustva u blenderu kako bi znao...
Ni jedan program nije najbolji, ali blender je među boljima par radova
http://www.artistx.org/site2/images/stories/blender1.jpg
kakvi su ti profesori ?
odkad sam preša s bitdefendera 2010 na kis 2011 internet mi se ubrza..
Samo ljudi neznaju radit sa njigovim ''inovativnim'' načinjom modeliranja... Naprijer blender je super kod dinamike, rend (korištenje fotona yafa ray-a je super) ... Treba imati iskustva u blenderu kako bi znao...
E to želim čuti...
Bravo :)
imaš pravo... ali vecina ne zeli ni uciti vise nego sto treba... i to je problem...
Slazem se da je mocan, ali mi se njegovo sučelje ne sviđa iako sam ga koristio cca 3 mjeseca i navikao se na njeg, ne znam, nije mi to to 
Slazem se da je mocan, ali mi se njegovo sučelje ne sviđa iako sam ga koristio cca 3 mjeseca i navikao se na njeg, ne znam, nije mi to to 
Znam toćno šta je tvoj problem...
Većina radi u maxu i mayu... Kiki iz glupoga razloga se na mayu oprjedjelio...
Moraš naučit nešto jer onda ti ni jedan program neće biti to to...
Zašto skidaš mayu a ne modo? Neznaš šta je modo? Što maya ima a blender nema? U ćemu je blender loš? A kakvo je mayino sučelje? Na ćemu se bazira mayin material editor? Što je reactor a što yafa ray?
Ostani na blenderu, u 3 mjeseca mogao si štošta naućit... Ako uzmeš max mogu ti držat instrukcije, držao sam ih već 6-7 puta, jedanput sam išao u kuću a ostalo preko MSN i Team Viewera...
Ok su da no bolje koristi ovaj dole program, ima znatno vise informacija kaj se tice temperatura to je bolje rjesenje.
Ma imam i ja program uglavnom sam spremio na Usb. A drugi hard disk koji je samo za spremanje datoteku i kad vidim ovaj više grije nego ove koji radi na sistemski XP. Evo sad vidiš sliku. Mislim sve ok.
dobro večer, tko mi pomogno s ovim častim ga sa gajbom pive 
Pa nije istina... ja otkad znam za blender ima GNU General Public License sto znaci da se moze rabiti za sto god se hoce... a vjeruj malo sam duze oko toga nego ti...
Inace... imam linkova... najbolji su s warez foruma... ALI samo ako to rabis u studijske svrhe, ne za komercijalne :)
Naravno da se može blender koristiti u komercionalne svrhe...
E dal mogu ja prebacit max tv sa jednog prebivališta na drugi, znači sa jednog broja na drugi ???? pozdrav... 
E to želim čuti...
Bravo :)
imaš pravo... ali vecina ne zeli ni uciti vise nego sto treba... i to je problem...
Većina njih nema volje...
Pa traže program u kojemu mogu to sve napraviti u 5 minuta... Nema kruha bez motike, ja max ućim dok radim, nitko nezna cijeli program... Naprimjer ja koristim u 3D-u
-3Ds max
- SketchUp
Mnogi su se opalili smijat na ovo sketch up :D Da koristim ga kada treba naći reference, svi modeli 3d warehouse su besplatni a ima ih puno, pravi izvor dobrih referenca...
Znam toćno šta je tvoj problem...
Većina radi u maxu i mayu... Kiki iz glupoga razloga se na mayu oprjedjelio...
Moraš naučit nešto jer onda ti ni jedan program neće biti to to...
Zašto skidaš mayu a ne modo? Neznaš šta je modo? Što maya ima a blender nema? U ćemu je blender loš? A kakvo je mayino sučelje? Na ćemu se bazira mayin material editor? Što je reactor a što yafa ray?
Ostani na blenderu, u 3 mjeseca mogao si štošta naućit... Ako uzmeš max mogu ti držat instrukcije, držao sam ih već 6-7 puta, jedanput sam išao u kuću a ostalo preko MSN i Team Viewera...
vidjet cu koji mi bude odgovarao, njega cu, a boldani dio si pogodio, max ima 85 puta vise tutoriala nego blender!!! Gle, ne zelim da radim u programu koji mi jednostavno ne leži, zašto da radim u njemu kad ja necu uzivati u radu?
dobro večer, tko mi pomogno s ovim častim ga sa gajbom pive 
Hej evo odgovarao sam ti tvoj post. Nadam se da sam pomogao.
mislim da nisi, ali svejedno hvala, zna li itko nešto više?