Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.344.394
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Nije rekao da više neće doći na forum, već da više neće pisati postove ;)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
15 godina
neaktivan

Za koliko mogu kupiti pristojan mobitel sa memorijskom od najmanje pola gigabajta te sa solidnom kamerom ?

neke preporuke ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 21:31 (patch123).
15 godina
odjavljen
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
patch123 kaže...

Za koliko mogu kupiti pristojan mobitel sa memorijskom od najmanje pola gigabajta te sa solidnom kamerom ?

neke preporuke ?

nokia 3310

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina

nokia 3310

edit: ARGHHHHH

Don't panic, im Bosnian!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 21:32 (Hambrle).
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

neke preporuke ?

SE W595 i SE W995

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

nokia 3310

Eo taman ja mislio napisat.............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
16 godina
Krešo91 kaže...

SE W595 i SE W995

Ovaj drugi. Cool

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
patch123 kaže...

neke preporuke ?

SE W595 i SE W995

koliko košta ?

16 godina
neaktivan

Krešo našao ja neke ljude igrao s njima wormse :D nakon šta si otišao i spušio -.- ali skoro pobjedio :D

Moramo ti i ja odigrati :)

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Aj nabaci ga Cool

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Ajooooooojjj imao sam ja jedno vrijeme taj mob kao zamjenski dok je moj bio na popravku....hehehe to je dobar mob za pozive i poruke.....kažeš tipkovnica ošla...nebi znao to sredit....sigurno su mu ošli spojevi na matičnoj. Mršti se

Je, slićan slučaj kao tvoj a prvi mob kupio simensa c75, i jednom je nije mogao ulovi mrežu od Vipa, jer mob stalno tražio mrežu jer ja živim na selu, a kad sam išao u grad i tamo ulovio. i natrag kuči i tu gubi signal. Onda sam s kutijom išao u vipu i dao poprvak i već pet puta javlja kvar svaki mjesec dana i posljednjesam tražio da mi da i dobio isti model ali novi i trajao dobri 4 god. tipkovnica nije otišla, nešto je u matičnu greška. Odličan je, lako pisat poruke, Sada imam Simensa cx65 i teško se snalazim jer tipkovnica nisu iste ko C75. Budem ga prodao Simensa cx65 al je taj sve mreže radi. Baterija odličan.Osmijeh

Nenad
17 godina
ivan123 kaže...
Weky kaže...

Da, malo sutra

Jučer je napisao da nikad više nece doc na forumu, al vidimo svi danas na profilu "zadnja prijava" danas u 12 i još nešto sitno sati....

Valjda je gledao da li plačemo za njim.. Smijeh

Kolko vidim ne cmizdri se baš puno fuckaj ga sad.Nevinašce

15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Krešo91 kaže...

Aj nabaci ga Cool

TNX Smijeh

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
ivan123 kaže...
Weky kaže...

Da, malo sutra

Jučer je napisao da nikad više nece doc na forumu, al vidimo svi danas na profilu "zadnja prijava" danas u 12 i još nešto sitno sati....

Valjda je gledao da li plačemo za njim.. Smijeh

Kolko vidim ne cmizdri se baš puno fuckaj ga sad.Nevinašce

heheheheheh još treba dodat ovo

tekst :D tekst :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 21:40 (Krešo91).
15 godina
neaktivan

Eo mob koji ja koristim vec godinama kad se ovi primarni shebu...................

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/10/Siemens_A50.jpg

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
15 godina

Bi li netko znao, kada bi spojili dva miša i dvije tipkovnice na jedno kućište kako bi to funkcioniralo. Miševi bi trebali radit barem ja mislim, nisam siguran za tipkovnicu?

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
16 godina
neaktivan

jbt al ste naspamali dans, svaka čast Osmijeh a još nema niti psihijatrije mentalista..

15 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...

Bi li netko znao, kada bi spojili dva miša i dvije tipkovnice na jedno kućište kako bi to funkcioniralo. Miševi bi trebali radit barem ja mislim, nisam siguran za tipkovnicu?

Oboje će radit....ja imam jednu bežičnu tipkovnicu i jednu žičnu...i sve je super radilo

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

jbt al ste naspamali dans, svaka čast  Osmijeh a još nema niti psihijatrije mentalista..

Heh pitao sam se gdje siCool Pozdrav..............

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

jbt al ste naspamali dans, svaka čast Osmijeh a još nema niti psihijatrije mentalista..

O Robi, di si ti meni? Jesi šta napecao? Mislim curke?Osmijeh

Nenad
15 godina
Krešo91 kaže...
SwaggerBeast kaže...

Oboje će radit....ja imam jednu bežičnu tipkovnicu i jednu žičnu...i sve je super radilo

Zahvaljujem.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
15 godina

Kako ide nick onom liku sto ima avatar na fazon izlaska sunca, crveno bijelo? :$

dore 2 cuo
16 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Heh pitao sam se gdje siCool Pozdrav..............

eo me, pozz Osmijeh radio nešto do kasni sati..

Nello kaže...

O Robi, di si ti meni? Jesi šta napecao? Mislim curke?Osmijeh

lega, ja sam upecan, gotov sam Belji se

16 godina

Dobro večer ekipa! Evo mene nakon pisanja tutorijala - prvo u notepad zbog neta pa onda na forum dopunjavanje pa evo ako nekog zanima LINK

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
neaktivan

Sad bi kolega Roby mogao bacit jedan tutorial u tu temu...................

16 godina
4ucker kaže...

Dobro večer ekipa! Evo mene nakon pisanja tutorijala - prvo u notepad zbog neta pa onda na forum dopunjavanje pa evo ako nekog zanima LINK

Ivan 992 kaže...

Sad bi kolega Roby mogao bacit jedan tutorial u tu temu...................

Hehe mogao bi, ja i Ad4pt3r ćemo prvo neke laganice. Prvo crtanje malo, text effect pa photo manipulation.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
neaktivan

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Super ti je! E baš me zanima kad bi moglo napravit tutorijal o Dreamweaver CS4 koji je  na engleskom jeziku pa kad bi moglo prevesti na hrvatski? Radi se o izredi weba.Osmijeh

Nenad
15 godina
neaktivan

Odo igrat NFS U2 sa Dombom i rocker-om Cool

16 godina
4ucker kaže...

Stavi i tipke š i đ. 

Ove povećavaju/smanjuju veličinu brusha.

Ako budem vidio još koji, a da nisi stavio, javit ću ti.

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice