Nije rekao da više neće doći na forum, već da više neće pisati postove ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za koliko mogu kupiti pristojan mobitel sa memorijskom od najmanje pola gigabajta te sa solidnom kamerom ?
neke preporuke ?
Za koliko mogu kupiti pristojan mobitel sa memorijskom od najmanje pola gigabajta te sa solidnom kamerom ?
neke preporuke ?
nokia 3310
nokia 3310
edit: ARGHHHHH
neke preporuke ?
SE W595 i SE W995
nokia 3310
Eo taman ja mislio napisat.............
SE W595 i SE W995
Ovaj drugi.
neke preporuke ?
SE W595 i SE W995
koliko košta ?
Krešo našao ja neke ljude igrao s njima wormse :D nakon šta si otišao i spušio -.- ali skoro pobjedio :D
Moramo ti i ja odigrati :)
Ajooooooojjj imao sam ja jedno vrijeme taj mob kao zamjenski dok je moj bio na popravku....hehehe to je dobar mob za pozive i poruke.....kažeš tipkovnica ošla...nebi znao to sredit....sigurno su mu ošli spojevi na matičnoj.
Je, slićan slučaj kao tvoj a prvi mob kupio simensa c75, i jednom je nije mogao ulovi mrežu od Vipa, jer mob stalno tražio mrežu jer ja živim na selu, a kad sam išao u grad i tamo ulovio. i natrag kuči i tu gubi signal. Onda sam s kutijom išao u vipu i dao poprvak i već pet puta javlja kvar svaki mjesec dana i posljednjesam tražio da mi da i dobio isti model ali novi i trajao dobri 4 god. tipkovnica nije otišla, nešto je u matičnu greška. Odličan je, lako pisat poruke, Sada imam Simensa cx65 i teško se snalazim jer tipkovnica nisu iste ko C75. Budem ga prodao Simensa cx65 al je taj sve mreže radi. Baterija odličan.
Aj nabaci ga
TNX
Da, malo sutra
Jučer je napisao da nikad više nece doc na forumu, al vidimo svi danas na profilu "zadnja prijava" danas u 12 i još nešto sitno sati....
Valjda je gledao da li plačemo za njim..
Kolko vidim ne cmizdri se baš puno fuckaj ga sad.
heheheheheh još treba dodat ovo
Eo mob koji ja koristim vec godinama kad se ovi primarni shebu...................
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/10/Siemens_A50.jpg
Bi li netko znao, kada bi spojili dva miša i dvije tipkovnice na jedno kućište kako bi to funkcioniralo. Miševi bi trebali radit barem ja mislim, nisam siguran za tipkovnicu?
jbt al ste naspamali dans, svaka čast a još nema niti psihijatrije mentalista..
Bi li netko znao, kada bi spojili dva miša i dvije tipkovnice na jedno kućište kako bi to funkcioniralo. Miševi bi trebali radit barem ja mislim, nisam siguran za tipkovnicu?
Oboje će radit....ja imam jednu bežičnu tipkovnicu i jednu žičnu...i sve je super radilo
Heh pitao sam se gdje si Pozdrav..............
O Robi, di si ti meni? Jesi šta napecao? Mislim curke?
Oboje će radit....ja imam jednu bežičnu tipkovnicu i jednu žičnu...i sve je super radilo
Zahvaljujem.
Kako ide nick onom liku sto ima avatar na fazon izlaska sunca, crveno bijelo? :$
Heh pitao sam se gdje si Pozdrav..............
eo me, pozz radio nešto do kasni sati..
O Robi, di si ti meni? Jesi šta napecao? Mislim curke?
lega, ja sam upecan, gotov sam
Sad bi kolega Roby mogao bacit jedan tutorial u tu temu...................
Dobro večer ekipa! Evo mene nakon pisanja tutorijala - prvo u notepad zbog neta pa onda na forum dopunjavanje pa evo ako nekog zanima LINK
Sad bi kolega Roby mogao bacit jedan tutorial u tu temu...................
Hehe mogao bi, ja i Ad4pt3r ćemo prvo neke laganice. Prvo crtanje malo, text effect pa photo manipulation.
Dobro večer ekipa! Evo mene nakon pisanja tutorijala - prvo u notepad zbog neta pa onda na forum dopunjavanje pa evo ako nekog zanima LINK
Super ti je! E baš me zanima kad bi moglo napravit tutorijal o Dreamweaver CS4 koji je na engleskom jeziku pa kad bi moglo prevesti na hrvatski? Radi se o izredi weba.
Odo igrat NFS U2 sa Dombom i rocker-om
Stavi i tipke š i đ.
Ove povećavaju/smanjuju veličinu brusha.
Ako budem vidio još koji, a da nisi stavio, javit ću ti.