Pozdrav spameri..
Šta se radi?
Pozdrav spameri..
Šta se radi?
PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Sent from my Desire.
di su modovi...daj nek netko opomene ovoga...bumpa teme nakon 2 minute, ne stigne čovjek ni odgovorit...
Vidiš da već ima karton
nisam vidio xD
a jesi ti siguran da ti sestra traži na pravom mjestu?
Ilica 24,ne?
Rekla je da će pitat neke sumnjive tipove
Ilica 24,ne?
da, 24...
ako je 18+ neka se meni javi, ja ću joj objasnit
4chan?
pozdrav jazavci 
kaj se radi?
ej jazavac! jesi li ozdravio?
Ilica 24,ne?
da, 24...
ako je 18+ neka se meni javi, ja ću joj objasnit
Nije
BTW, baš bi bilo lijepo da mi je uvijek ovako
ej jazavac! jesi li ozdravio?
ma ko novi sam...samo zaboli svaki put kad uđem u garažu i vidim hrpu željeza koja je nekad bila motor...
Nije
šteta... 
koji je to motor bio nekada? pa biti će valjda koja kuna od osiguranja?
154 mb?
Da
154 mb?
Da
ha ha - to mi se dogodilo samo jednom, kada sam bio svježe instalirao xp - bez ikakvih "dodataka"
moja sedmica x64 evo sada guta oko 1,6 - doduše ima ih 4 pa ne smeta..
154 mb?
Da
ha ha - to mi se dogodilo samo jednom, kada sam bio svježe instalirao xp - bez ikakvih "dodataka"
moja sedmica x64 evo sada guta oko 1,6 - doduše ima ih 4 pa ne smeta..
Ja sam na XP-u x32, deinstalirao sam Aviru pa sam išao pogledat kolko troši sad 
Dobar dan,D-Link DIR 635 na putu prema meni 

daj si rađe kupi plej stejšn ili iks boks pa se igraj,a ne na kompu. nikad mi neće bit jasni ljudi koji se igraju na kompu. alergična sam na to.
btw.ja imam ovaj laptop 2 godine, stari komp sam imala 4 godine i nisam ništa mijenjala dok se nešto nije pokvarilo. to mi je sve čisto bacanje novaca. rađe meni daj te pare,ja ću ih potrošit na pametnije stvari. 
Kupi si Play Station ili Xbox pa se igraj, nemoj se igrati na računalu. Nikad mi neće biti jasni ljudi koji se igraju na računalu. Alergična sam na to.
Usput, ja imam ovo prijenosno računalo dvije godine, staro računalo sam imala četiri godine i nisam ništa mijenjala dok se nešto nije pokvarilo. To mi je sve čisto bacanje novca. Radije meni daj taj novac, ja ću ih potrošiti na pametnije stvari.
Kupiti ces sminku?
suzuki gsx-r 750
dobit ću novi takav, nije to problem, nego sam ovog cijelog sam oslikao airbrushom i uložio u njega puno vremena, truda i živaca...
PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Sent from my Desire.
A daj ovo ide u arhivu :D
Dobar dan xD
suzuki gsx-r 750
dobit ću novi takav, nije to problem, nego sam ovog cijelog sam oslikao airbrushom i uložio u njega puno vremena, truda i živaca...
eh da, uloženi trud se ne može naplatit i vratiti - ali siguran sam da kada nabaviš drugoga, da taj će biti još ljepši 
Dečki, bio sam odsutan, i vidim u skoro svakoj temi se spominje tarankula i njegov čin, da li mi netko može to pojasnit, što se točno dogodilo?
Dečki, bio sam odsutan, i vidim u skoro svakoj temi se spominje tarankula i njegov čin, da li mi netko može to pojasnit, što se točno dogodilo?
To i mene zanima
Jesi ti iz Zagreba?
eh da, uloženi trud se ne može naplatit i vratiti - ali siguran sam da kada nabaviš drugoga, da taj će biti još ljepši 
bar će biti novi :) a onda opet mjesec dana udisanja laka dok bude oslikan kao i onaj prije, samo u drugoj boji :)
Znam da ti slušaš metal(vidi se i po nicku) pa me zanima jel možda znaš kada radi ona Rupa u Ilici 24(ako si iz Zagreba)?
Noooooooooooooooooooooooooooooooo.
tits or gtfo.
A bogme i ne baš. Ta rupa je onaj shop sa majicama bedževima i prišivkama?
To ti radi ono. Neznam. Lik jedan drži šop u uličici, pa nije baš da radi od 8 do 3, nego kad mu se sprdne. ali od 12 do 5 će 100% radit. Prije il kasnije neznam baš. Možda oće možda neće.
bar će biti novi :) a onda opet mjesec dana udisanja laka dok bude oslikan kao i onaj prije, samo u drugoj boji :)
Kaj pa si napravil?Pao s motora?kako, gdje?
Napravit crossfire s 3 GPU-a ?
Mozda... Ako da, bit ce zanimljivo :)
Zašto je EnlightenedPhoenix dobio crveni karton???