izbenčmarkirao Mafiu II, kad sam kloknuo proc na 3,0 i grafin proc na 900 performanse su skočile za 40 %, imao sam average fps 25 a sad imam 35
Grafa te koči najviše.
izbenčmarkirao Mafiu II, kad sam kloknuo proc na 3,0 i grafin proc na 900 performanse su skočile za 40 %, imao sam average fps 25 a sad imam 35
Grafa te koči najviše.
kako ste vi došli do mafia II
Čitaj subscription:
Your IP adrees has been submitted and we are now proceding your IP adress to the official police station in USA, named CIA. Thanks.
Hahahah
lol. skrolajte dolje i pogledajte channel komentare!!
STEAM
gasi ga gasi ga gasi ga!!!
Hvala svima na čestitkama.
PARA
Hvala svima na čestitkama.
ah oženio si se? Srećno!
jbt baš šta je sa pakijem?
Odustao je od foruma zbog trollova 
al se prijavia 8.8
Zakaj je patch123 suspendiran?
E, zna neko kak se računa ovaj d*ek T-Comov:
Od 01.07.2010. promjene MAXadsl paketa realiziraju se po izmijenjenim pravilima. Dosadašnje pravilo po kojem je odabrani paket aktivan od sljedećeg mjeseca promijenjeno je pa sada odabrani paket postaje aktivan odmah sljedeći dan. Izaberete li danas promjenu paketa, isti će vam biti aktivan već od sutra!
Paket možete promijeniti jednom u 30 dana tj. između dva zahtjeva za promjenom MAXadsl paketa mora proći najmanje 30 dana.
Mjesečna naknada za odabrani paket prometa računa se proporcionalno tj. prema broju dana koliko je odabrani paket u tekućem mjesecu bio aktivan.
Dakle, zanimalo bi me kak da sad ja izračunam, ako danas promijenim paket, koliko će mi doći račun? Imam Start paket (da, i mene je sram) i potrošio sam 2.10 GB do danas.
Hvala :P
SS or it didn't happen 
178.63.226.164:9987
Spojite se Team Speakom i slusajte Gamers.ba natjecanje u pjevanju.
Umirem od smijeha.
178.63.226.164:9987
Spojite se Team Speakom i slusajte Gamers.ba natjecanje u pjevanju.
Umirem od smijeha.
Vrijedi skidanja Team Speak-a!!!
Samo 13MB.
Tripple post, ali moram se pohvaliti, Weky mi je psovao mater.
Izvini ako to nisi bio ti.
Hahaha, koji si ti kralj. 
Hm, ljudi, jel ima gdje za kupit Panasonic Panaflo 110CFM ventiće u HR? :S
Edit : Icy Tower Dansko natjecanje završava u 19:01, samo par forumaša je postalo slike.
Edit : Umirem od smijeha :D
Tripple post, ali moram se pohvaliti, Weky mi je psovao mater.
Izvini ako to nisi bio ti.
wtf?
Pozz ljudi!
Opet se prepucavate
?
Pozz ljudi!
Opet se prepucavate
?
Ako mislis na mene i mentalista, jest da mi nije bas najomiljenij formuas, ali mati mu ja nisam dirao ni spominjao.
Pozz ljudi!
Opet se prepucavate
?
Ako mislis na mene i mentalista, jest da mi nije bas najomiljenij formuas, ali mati mu ja nisam dirao ni spominjao.
Izvini.