Svi koji me pitaju na PM kako dobiti zvjezdice ili kako napraviti auto refresh stranice:
I ja neznam ništa više od ovoga što tu piše.
Svi koji me pitaju na PM kako dobiti zvjezdice ili kako napraviti auto refresh stranice:
I ja neznam ništa više od ovoga što tu piše.
Da napravim temu "Natjecanje u Super Mariu" 
Hebemu tečaj kud sam ga otvaro 
Nobody came....right 
suprotno xD pa sad ima puno posla xD
Nobody came....right 
Ne, došlo je pun klinac ljudi, a ja neam vremena napisati pismeni tutorial :S
ajd ajd napravi brzo da napravim čekić pa ću prodati i to za 0.10 dolara hahaha koji bi to bio smijeh da netko kupi na turbosquidu :D
ajd ajd napravi brzo da napravim čekić pa ću prodati i to za 0.10 dolara hahaha koji bi to bio smijeh da netko kupi na turbosquidu :D
Malo morgen, neda mi se a moram to vrlo detaljno obradit, neide to nabrzaka :S
I moram radit u super glupom programu :S
Aaaaaa nemam živaca stvarno za ovaj klinac :S
Odo ja malo učit za maturu i za obranu završnog rada........ajte ekipa sretno vam s tut-ovima 
Dobre vijesti...
Prvi dio gotov :)
Dobar dan ljudi evo me sa plaže leđa peću za poludit uh:D
I'm back
, a sad RA 2 recenzija 
I'm back
, a sad RA 2 recenzija 
E,da ti još jednom zahvalim za recenziju.Super je.Sad neznam jeli igra tako dobra kao recenzija
I'm back
, a sad RA 2 recenzija 
jel to red alert ili ?
I'm back
, a sad RA 2 recenzija 
E,da ti još jednom zahvalim za recenziju.Super je.Sad neznam jeli igra tako dobra kao recenzija
Meni je prehebena igra...najjači su mi komentari vojnika kad su na nekih pola i manje zdravlja...onda su skroz ljuti
odabereš jednog a on: "Whaaaattt!!!!!

I'm back
, a sad RA 2 recenzija 
jel to red alert ili ?
YES SIR!! 

ja razmatram različite equalizare,
sutra cu napisat jedan opširan review o Philips 32 PFL 7605 H 

Zašto Dino Rađa ako je Goran Karan ?
Prestao Brad Pitt a počeo Pitt Sampras 
Još malo i tutovi gotovi :)
Još malo pa kod mene recenzija gotova.......jbt usrat ćete se od smijeha....mislim da će se i Vrdelja smijat ako bude ovo čitao 
Još malo pa kod mene recenzija gotova.......jbt usrat ćete se od smijeha....mislim da će se i Vrdelja smijat ako bude ovo čitao 
Jedva čekam
BTW gledam na wikipediji za dodatne informacije i vidim dolje Canceled Games i ono Tiberium (FPS).....pa bi mogao otvorit temu "Najočekivanije igre prekinute u razvoju" 
BTW gledam na wikipediji za dodatne informacije i vidim dolje Canceled OtoGames i ono Tiberium (FPS).....pa bi mogao otvorit temu "Najočekivanije igre prekinute u razvoju" 
Al nemoj samo ti radit listu, nego forumaši saznaju i ti dopišeš u listu :)
BTW gledam na wikipediji za dodatne informacije i vidim dolje Canceled OtoGames i ono Tiberium (FPS).....pa bi mogao otvorit temu "Najočekivanije igre prekinute u razvoju" 
Al nemoj samo ti radit listu, nego forumaši saznaju i ti dopišeš u listu :)
Eto može....napravit ću tu temu ali mi naslov nešt ne odgovara....e znam "Igre propale u razvoju"...ja ću slično kao one silne igropedije...napravim listu i napišem po godinama i samo nadodajem 
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
...i Half Life 3.