Još malo pa ćeš konkurirat Vrdelji
Nema šanse da njemu konkuriram. 
bla bla...
Znam,samo se šalim
Nego,dokle si došao?
bla bla...
Znam,samo se šalim
Nego,dokle si došao?
bla bla...
Znam,samo se šalim
Nego,dokle si došao?
Evo taman sredio prekidač na lampi...i počinjem sa radom na recenziji (sve je u glavi
)
Prvo ću za Army Men RTS, a sutra za RA2 
bla bla...
Znam,samo se šalim
Nego,dokle si došao?
Evo taman sredio prekidač na lampi...i počinjem sa radom na recenziji (sve je u glavi
)
Prvo ću za Army Men RTS, a sutra za RA2 
Ok,al nemoj ljepit u isti post
Evo ga sređeno 
Još fali ušminkavanja...ali to je za poslije
A sad recenzije 
Bravo,dobro si to napravio
Evo ga sređeno 
Još fali ušminkavanja...ali to je za poslije
A sad recenzije 
Imas moje pohvale..............
Dobro izgleda............
LOCK!
Selite u nespavalice
OPEN
dobro jutro svima 
jutro
Jutro svima, došlo je do promjene plana :D
Kupujem i procesor i cooler.... jučer sam lijepo 500 kn zaradil pa kad već kupujem procesor... ^^
EDIT : Dvoumim se između coolera ili DVI kabela, a pošto neću OC-at.... onda je DVI kabel ^^
Jutro.Eto da se prijavim kad ne stignem prek tjedna,a opet,i danas šljakam,al na kući svojoj.Idem malo kasnije jer se čovjek bar jedan dan mora naspavat bar tih 8 sati.Vidim da je veselo u bircu svakodnevno,al slabo cuge,slabo muzike.Pa evo onda kava,dedin elksir i malo
...jutar i bižin n a posa.. pozz ekipa
Jutro, nesto slabo stancate ove postove...
Pozz svima.
Napravil budem jednu bedastocu. Kupil budem jos jednu HD3870 i stavil ih onda u cross :) Od uvijek sam htel imat 2 graficke :)
Napravil budem jednu bedastocu. Kupil budem jos jednu HD3870 i stavil ih onda u cross :) Od uvijek sam htel imat 2 graficke :)
nemoj, samo ćeš si bezveze probleme napravit.
jutro svima
nemoj, samo ćeš si bezveze probleme napravit.
jutro svima
Pa sad bas hocu vidjet te probleme. Ako ce bit stvarno problematicno, ostane mi grafa za drugi komp. Nisam gamer pa mi ne treba neka hardcore grafa...
baš hoćeš extremno a?
ništa, barem ćeš postat konkurencija Olyu po utjecaju na globalno zatopljenje 
baš hoćeš extremno a?
ništa, barem ćeš postat konkurencija Olyu po utjecaju na globalno zatopljenje 
Pa bas se ne bih slozio s tobom... Grafa se ne grije uopce pretjerano... Cinjenica da je dosla s pasivnim hladnjakom govori dovoljno sama za sebe. Reci Oly neka stavi samo pasivac na svoju :D
Pa bas se ne bih slozio s tobom... Grafa se ne grije uopce pretjerano... Cinjenica da je dosla s pasivnim hladnjakom govori dovoljno sama za sebe. Reci Oly neka stavi samo pasivac na svoju :D
to se samo tako kaže :p
Oly još uvijek ostaje nedodirljiv po tom pitanju :)
prodaj mu ti neki pasivač, vidim da imaš svakakvih stvarčica na tavanu. čak i sunčane naočale prodaješ
pa oicto je - neaktivan ;)
ovo je davno bilo, sjecam se u BUG-u pisao pozdrav tadasnjim novim moderatorima, medju njima je bio on i jos par modova
O maj đad pa forum mi je posto pustoš..
pa oicto je - neaktivan ;)
ovo je davno bilo, sjecam se u BUG-u pisao pozdrav tadasnjim novim moderatorima, medju njima je bio on i jos par modova
LUXX jedno vrijeme nije htio biti mod
Ljudi, dobio sam ½ zvjezdice!
Svima od mene....
xDD
Dobiješ pol zvjezdice pri registraciji :D