Zdravo!
Bio danas kod prijatelja(ne ljuti se na vas što ste ga prozvali trollom
),igrali košarku,PES i tak.Šta se kod vas radi?
Zdravo!
Eo ga Kreso, spojeno................
Kaj je to?
P.S:Ukljucite se u rasparavu!
Zdravo!
Evo tipkamo se i pomažemo nekoga riješiti hardverski i softverski problem i usput ispijam kapučino.
Kaj je to?
P.S:Ukljucite se u rasparavu!
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sta-se-dogadja-nasim-drustvom/37246.aspx?page=39&jumpto=1165398&sort=asc&view=flat
Sry, ali morao sam ti dati TD, jer se jednostavno neslazem u potpunosti.
Zdravo!
Yo, kak ste prošli 
Ja se još zayebavam s LED lampom (stavljam prekidač i probat ću još i potenciometar narihtat) i naravno pišem recenziju. 
Napisi tamo u cemu se slazes a u cemu ne.Bas me zanima mišljenje.
Yo, kak ste prošli 
Ja se još zayebavam s LED lampom (stavljam prekidač i probat ću još i potenciometar narihtat) i naravno pišem recenziju. 
E Krešo trebaš sve provjeriti da nisi po zlu napravio? Polako i bude proradio od prve. 
Kaj je to?
To je spojnica s Yagi antene koji će ići u WIFI karticu
....sad će uvatit moj router 
Zdravo!
Yo, kak ste prošli 
Ma ima on doma koš pa smo pucali,ne volim ja baš igrat košaricu
Evo jedne
za tebe(možda ti se svidi)
E Krešo trebaš sve provjeriti da nisi po zlu napravio? Polako i bude proradio od prve. 
Znam, triput provjeravam sve živo
Znam, triput provjeravam sve živo
Okej, nekad sam popravljao tv , videa itd pa onda znam radit u svačemu. Ako neradi, mogu ti pomoći koliko mogu....
Eh idem ja oke odmorit. Aj čujemo se. 
Napisi tamo u cemu se slazes a u cemu ne.Bas me zanima mišljenje.
Evo, BORG ti je sve napisao, točno onako. To je teški primitizam, sa ovakvim propagandama padamo na nize razine od susjeda. To je nedopustivo.
Evo, BORG ti je sve napisao, točno onako. To je teški primitizam, sa ovakvim propagandama padamo na nize razine od susjeda. To je nedopustivo.
Evo i ja sam napisao svoje.
Može mi netko pomoći?
Upalio sam komp, ušao u GTA 4 i pojavili su mi se odmah artefakti(kockice, kao šahovnica; jedno polje ljubičasto, jedno normalne boje) i nisam ni stigao izaći i pojavio se BSOD.
Restartao sam PC i nakon što je prošao ono Energy BIOS check, pojavila se u gornjem desnom kutu input strelica(ovako je izgledala _ i stalno je treperila).
Restartao sam ga par put i palio/gasio, ali opet isto.
Zagasio sam ga i pustio nekih 20 minuta. Sad se normalno upalio, ali me strah da se problem ponovno ne javi. Znate li možda čemu bi ovo mogao biti uzrok?
Može mi netko pomoći?
Upalio sam komp, ušao u GTA 4 i pojavili su mi se odmah artefakti(kockice, kao šahovnica; jedno polje ljubičasto, jedno normalne boje) i nisam ni stigao izaći i pojavio se BSOD.
Restartao sam PC i nakon što je prošao ono Energy BIOS check, pojavila se u gornjem desnom kutu input strelica(ovako je izgledala _ i stalno je treperila).
Zagasio sam ga i pustio nekih 20 minuta. Sad se normalno upalio, ali me strah da se problem ponovno ne javi. Znate li možda čemu bi ovo mogao biti uzrok?
Reinstaliraj drivere od grafičke
Može mi netko pomoći?
A ništa mozad je bilo samo prolazno, ako se bude opet javljalo, onda cemo pomagat :D
Krešo,zašto ti tako detaljno radiš te recenzije?Super su one što si dosad napisao(najbolje od svih) al ne moraš se toliko trudit
Igrao sad onaj tetris,ne mogu napravit bolje od 70000,a moj protivnik ima 150000
.Bolje meni da se ostavim toga i igram PES
Hm, ko zna..............
Krešo,zašto ti tako detaljno radiš te recenzije?Super su one što si dosad napisao(najbolje od svih) al ne moraš se toliko trudit
Oću bit konkurencija BUG-ovcima 

U FPSopedia fali još dvije recenzije pa ce biti proglašenje igre godine i gotova 2000. godina :D
Hm, ko zna..............
Jesi spojio?
Jesi spojio?
Nisam, moram jos obiljezit rupe na cijevi, izbusit pozabijat direktore i polemit.............
Jesi spojio?
Nisam, moram jos obiljezit rupe na cijevi, izbusit pozabijat direktore i polemit.............
Ajooooj ima posla 
Reinstaliraj drivere od grafičke
Jesam, jer je sve počelo kad je Ballad of Gay Tony počeo treperiti sam od sebe svakih par sekundi.
A ništa mozad je bilo samo prolazno, ako se bude opet javljalo, onda cemo pomagat :D
Ok, valjda :D
Oću bit konkurencija BUG-ovcima 

Još malo pa ćeš konkurirat Vrdelji
Ajooooj ima posla 
Ma nije to nista..............
Još malo pa ćeš konkurirat Vrdelji
Nema šanse da njemu konkuriram. 
Sinoć sam opet čitao 202. br...onu temu Apologetika (111 razloga zbog kojih se stotine milijuna ljudi igra na PC-u)...piš'o sam od smijeha 

Najjači mi je:
Razlog br. 053. Caen
Brothers in Arms, Call of Duty, Medal of Honor, Company of Heroes, Banana of Courage...U gradu na sjeverozapad Francuske i bližoj okolici bili smo toliko puta da možemo radit kao turistički vodiči, preporučiti dobar restorančić ili odabrati bocu lokalnog vina čak... (by Ante Vrdelja)
Na to sam crko 
Samo da javim da su mi javili da ulazim u uži izbor :)
Play0mania!