Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.185.951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Zdravo!

Bio danas kod prijatelja(ne ljuti se na vas što ste ga prozvali trollomBelji se),igrali košarku,PES i tak.Šta se kod vas radi?

This world is spinning around me This world is spinning without me Every day sends future to past Every breath leaves one less to my last - DT
16 godina
protjeran
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Ivan 992 kaže...

Eo ga Kreso, spojeno................

Kaj je to?

P.S:Ukljucite se u rasparavu!

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sta-se-dogadja-nasim-drustvom/37246.aspx?page=39&jumpto=1165398&sort=asc&view=flat

Elite Spammer
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Zdravo!

Bio danas kod prijatelja(ne ljuti se na vas što ste ga prozvali trollomBelji se),igrali košarku,PES i tak.Šta se kod vas radi?

Evo tipkamo se  i pomažemo nekoga riješiti hardverski i softverski problem i usput ispijam kapučino.Namigiva

Nenad
16 godina
odjavljen

Sry, ali morao sam ti dati TD, jer se jednostavno neslazem u potpunosti.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
17 godina
neaktivan
OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Zdravo!

Yo, kak ste prošli Namigiva

Ja se još zayebavam s LED lampom (stavljam prekidač i probat ću još i potenciometar narihtat) i naravno pišem recenziju. Osmijeh

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
protjeran
Weky kaže...

Napisi tamo u cemu se slazes a u cemu ne.Bas me zanima mišljenje.

Elite Spammer
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Ja se još zayebavam s LED lampom (stavljam prekidač i probat ću još i potenciometar narihtat) i naravno pišem recenziju. Osmijeh

E Krešo trebaš sve provjeriti da nisi po zlu napravio? Polako i bude proradio od prve. Cool

Nenad
16 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Kaj je to?

To je spojnica s Yagi antene koji će ići u WIFI karticu Namigiva....sad će uvatit moj router Belji se

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Tomislav95 kaže...

Zdravo!

Ma ima on doma koš pa smo pucali,ne volim ja baš igrat košaricuNeodlučan

Evo jedne

za tebe(možda ti se svidi)

This world is spinning around me This world is spinning without me Every day sends future to past Every breath leaves one less to my last - DT
16 godina
neaktivan
Nello kaže...

E Krešo trebaš sve provjeriti da nisi po zlu napravio? Polako i bude proradio od prve. Cool

Znam, triput provjeravam sve živo

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Znam, triput provjeravam sve živo

Okej, nekad sam popravljao tv , videa itd pa onda znam radit u svačemu. Ako neradi, mogu ti pomoći koliko mogu....

Eh idem ja oke odmorit. Aj čujemo se. Namigiva

Nenad
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ma ima on doma koš pa smo pucali,ne volim ja baš igrat košaricuNeodlučan

Evo jedne

za tebe(možda ti se svidi)

Nice song.....tu sam "svirao" u Frets on Fire-u....I rull in that game Cool

16 godina
odjavljen
RoTT kaže...
Weky kaže...

Napisi tamo u cemu se slazes a u cemu ne.Bas me zanima mišljenje.

Evo, BORG ti je sve napisao, točno onako. To je teški primitizam, sa ovakvim propagandama padamo na nize razine od susjeda. To je nedopustivo.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
16 godina
protjeran
Weky kaže...

Evo, BORG ti je sve napisao, točno onako. To je teški primitizam, sa ovakvim propagandama padamo na nize razine od susjeda. To je nedopustivo.

Evo i ja sam napisao svoje.

Elite Spammer
17 godina
neaktivan

Može mi netko pomoći?

Upalio sam komp, ušao u GTA 4 i pojavili su mi se odmah artefakti(kockice, kao šahovnica; jedno polje ljubičasto, jedno normalne boje) i nisam ni stigao izaći i pojavio se BSOD.

Restartao sam PC i nakon što je prošao ono Energy BIOS check, pojavila se u gornjem desnom kutu input strelica(ovako je izgledala _ i stalno je treperila).

Restartao sam ga par put i palio/gasio, ali opet isto.

Zagasio sam ga i pustio nekih 20 minuta. Sad se normalno upalio, ali me strah da se problem ponovno ne javi. Znate li možda čemu bi ovo mogao biti uzrok?

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Gola, gola, skini mi se gola, možeš gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudista. - Ekrem Jevrić
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Može mi netko pomoći?

Upalio sam komp, ušao u GTA 4 i pojavili su mi se odmah artefakti(kockice, kao šahovnica; jedno polje ljubičasto, jedno normalne boje) i nisam ni stigao izaći i pojavio se BSOD.

Restartao sam PC i nakon što je prošao ono Energy BIOS check, pojavila se u gornjem desnom kutu input strelica(ovako je izgledala _ i stalno je treperila).

Zagasio sam ga i pustio nekih 20 minuta. Sad se normalno upalio, ali me strah da se problem ponovno ne javi. Znate li možda čemu bi ovo mogao biti uzrok?

Reinstaliraj drivere od grafičke

16 godina
odjavljen
AlienWare1 kaže...

Može mi netko pomoći?

A ništa mozad je bilo samo prolazno, ako se bude opet javljalo, onda cemo pomagat :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 20:52 (Weky).
17 godina
neaktivan

Krešo,zašto ti tako detaljno radiš te recenzije?Super su one što si dosad napisao(najbolje od svih) al ne moraš se toliko truditNamigiva

Igrao sad onaj tetris,ne mogu napravit bolje od 70000,a moj protivnik ima 150000Iznenađen.Bolje meni da se ostavim toga i igram PESSmijeh

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

To je spojnica s Yagi antene koji će ići u WIFI karticu Namigiva....sad će uvatit moj router Belji se

Hm, ko zna..............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Krešo,zašto ti tako detaljno radiš te recenzije?Super su one što si dosad napisao(najbolje od svih) al ne moraš se toliko truditNamigiva

Oću bit konkurencija BUG-ovcima NevinašceBelji se

16 godina
odjavljen

U FPSopedia fali još dvije recenzije pa ce biti proglašenje igre godine i gotova 2000. godina :D

16 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...
Krešo91 kaže...

Hm, ko zna..............

Jesi spojio?

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Jesi spojio?

Nisam, moram jos obiljezit rupe na cijevi, izbusit pozabijat direktore i polemit.............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
16 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...
Krešo91 kaže...

Jesi spojio?

Nisam, moram jos obiljezit rupe na cijevi, izbusit pozabijat direktore i polemit.............

Ajooooj ima posla Neodlučan

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Reinstaliraj drivere od grafičke

Jesam, jer je sve počelo kad je Ballad of Gay Tony počeo treperiti sam od sebe svakih par sekundi.

Weky kaže...

A ništa mozad je bilo samo prolazno, ako se bude opet javljalo, onda cemo pomagat :D

Ok, valjda :D

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Gola, gola, skini mi se gola, možeš gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudista. - Ekrem Jevrić
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Tomislav95 kaže...

Oću bit konkurencija BUG-ovcima NevinašceBelji se

Još malo pa ćeš konkurirat VrdeljiBelji se

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Ajooooj ima posla Neodlučan

Ma nije to nista..............

16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Još malo pa ćeš konkurirat VrdeljiBelji se

Nema šanse da njemu konkuriram. Neodlučan

Sinoć sam opet čitao 202. br...onu temu Apologetika (111 razloga zbog kojih se stotine milijuna ljudi igra na PC-u)...piš'o sam od smijeha SmijehSmijeh

Najjači mi je:

Razlog br. 053. Caen

Brothers in Arms, Call of Duty, Medal of Honor, Company of Heroes, Banana of Courage...U gradu na sjeverozapad Francuske i bližoj okolici bili smo toliko puta da možemo radit kao turistički vodiči, preporučiti dobar restorančić ili odabrati bocu lokalnog vina čak... (by Ante Vrdelja)

Na to sam crko Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 21:13 (Krešo91).
17 godina
neaktivan

Samo da javim da su mi javili da ulazim u uži izbor :)

Play0mania!

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 21:16 (pod009).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice