Hola ljudi, kako je? Sretan rođendan FCTH, sve najbolje ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, kako da popunim polja "Dodatne e-mail adrese", kod naručivanja domene? Nije obavezno polje...
dobar dan šta ima
sretan rođendan fcth
Hola ljudi, kako je? Sretan rođendan FCTH, sve najbolje ;)
Ola, pa di si?
Grafička mi je sad stabilna, evo ti moj GPU-Z 
Evo me šefe. Znači konačno si natjerao grafu, fino. Moćan OC za mobilnu grafu 
jutro ljudi... :)
Evo jedan mali vodic za popravljanje fotografija pS-u od mene
http://www.bug.hr/forum/topic/obrada-fotografija/popravljanje-fotografija-priprema-tisak/63787.aspx

Pridruzujem se cestitkama... :)
Evo ja opet kuham srneci, ovaj put za sebe i svoje nepce :)
Evo ja spojio i formatirao svoj disk u novom eksternom kućištu LC-powerm ali to nije sve, za samo pola sata napisat ću review o njemu 
Pa j*ebemti editor... Kopiram citat i hocu zalijepit i javi da se tu nalazi neki dio nedozvoljenog HTML koda... Koji debilizam...
Pa j*ebemti editor... Kopiram citat i hocu zalijepit i javi da se tu nalazi neki dio nedozvoljenog HTML koda... Koji debilizam...
Nekad uspije kad označiš cijelu poruku i stisneš onu gumicu
U temi za konfe samo u prvom postu zahvalu je pritisnulo 100 forumasa. :) Lepo je vidjet kad ljudi znaju cijenit trud.
Ja iskreno svaki tutorijal koji vidim opalim TU i H, iako nečitam ni slova (osim ako me jako nezanima, kao neki reviewi i sl.).
Ja iskreno svaki tutorijal koji vidim opalim TU i H, iako nečitam ni slova (osim ako me jako nezanima, kao neki reviewi i sl.).
Jesi precoooool.
voZdra spameri.......šta ima 
U temi za konfe samo u prvom postu zahvalu je pritisnulo 100 forumasa. :) Lepo je vidjet kad ljudi znaju cijenit trud.
Evo,sad imaš 101
Evo,sad imaš 101
Bas sam primjetil :)
To mi je bio cilj - dobit 100 hvala u jednom postu... :) Naravno necu sad prestat refreshirat konfiguracije... :)
Evo,sad imaš 101
Mora netko biti "cool" i dati TD.
Mora netko biti "cool" i dati TD.
Nije tolko bitan taj 1 TD, bitno je tko ga je dao... A tvoja ocjena me najmanje zanima... Zasto je to tako - razmisli...
Još jedared,dobar dan svima:)
37 godinica mi je tek 
Edit:
Hvala svima na čestitkama
Ide još jedna runda:
Oho! E onda ti čestitam sretan rockaš i želim sve najbolje!
Neki dan sam slavio i napunio 38g. Moj datum je 01,08. 
Još jedared,dobar dan svima:)
37 godinica mi je tek 
sretno druze!
uvijek kasnim u bircu.
Bas sam primjetil :)
To mi je bio cilj - dobit 100 hvala u jednom postu... :) Naravno necu sad prestat refreshirat konfiguracije... :)
Sad ti se ostvarila životna želja....now you can die happy
đast kiding
Tko želi pisat?Izgleda da ću ja morat oživit tu temu

.Izgleda da moram čekati idući tjedan.