Pogledajte u temi "slike vasih ljubimaca", tamo je slika zeca koji nece bit ukokan jer je predobar. Taj mi bude cuval dvoriste skupa s Rex-om :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, od 3 cure koje imam. Jedna me napokon nogirala!!! Hvala Bogu... (nisam ja htio prekinuti, nekako mi uzitak s 3 :))
Za sve informacije ukoliko vam je nejasno, javite se ivan123...
smijem li flomasterom pisati po cd-u ?
S gornje strane da 
Ljudi, od 3 cure koje imam. Jedna me napokon nogirala!!! Hvala Bogu... (nisam ja htio prekinuti, nekako mi uzitak s 3 :))
Za sve informacije ukoliko vam je nejasno, javite se ivan123...
Onda kad moj zec ispuca sve zecice, pozvat cu tebe za rasplodnog bunny fuckera :)
Sa koje strane ;-)...............
pa sa one strane sa koje se i piše
Našao sam na novom hladnjaku za CPU nešto što mi izgleda kao termalna pasta.Ranije u ovoj temi su mi forumaši rekli da pasta ne dolazi na hladnjaku i da je trebam staviti na proc.Dali ja trebam staviti pastu ili ne ako već dolazi NA hladnjaku?
Somebody?Hitno je imam proc otvoren skupa sa kompom!!! 
di ste jazavci?? :P nema vas na ircu...
pa sa one strane sa koje se i piše
Pa zasto ne bi smio..............
Našao sam na novom hladnjaku za CPU nešto što mi izgleda kao termalna pasta.Ranije u ovoj temi su mi forumaši rekli da pasta ne dolazi na hladnjaku i da je trebam staviti na proc.Dali ja trebam staviti pastu ili ne ako već dolazi NA hladnjaku?
Pasta mora bit gore obavezno, osim ako ne zelis otvorit temu o problemu zagrijavanja...
ako je na cooleru samo ga stavi gore
Pasta mora bit gore obavezno, osim ako ne zelis otvorit temu o problemu zagrijavanja...
Znači iako je na hladnjaku moram je stavit na proc?
Uff taj dio nisam procital... Ako je vec gore onda ne trebas.
da li si ti dobio komponente zasebno ili sastavljen pc. ako ti je netko sastavio pc onda je morao staviti pastu, osim ako nije totalni kreten. i što sada, ako si skidao hladnjak ili što si već radio - alkohol u ruke, to sve pobriši i stavi drugu.
da si kupiosamo hladnjak u trgovni onda na njemu nema paste, naravno.
Hvala.Jos jedno pitanje - kada sam skinuo staru pastu sa alkoholom ostalo je malo kao "sivi" procesor za razliku od dijela di nije bilo paste.To je ok?
ako je na cooleru samo ga stavi gore
stavi novu svježu pastu gore, i to je to. miran si. nemoj fušariti, pa onda za dva dana otovarati temu o smrzavanju i pregrijavanju.
da si kupiosamo hladnjak u trgovni onda na njemu nema paste, naravno.
robi, neki hladnjaci dolazi s pastom gore...
Hvala.Jos jedno pitanje - kada sam skinuo staru pastu sa alkoholom ostalo je malo kao "sivi" procesor za razliku od dijela di nije bilo paste.To je ok?
Najnormalnije, povrsina procesora nije bijela, nego siva ili zrcalna ako je proc ispoliran.
ne treba strugati kao luđak, to se lagano skida, s malo alkohola. vjetojatno si ogulio onaj omotač od proca, neće mu biti ništa, ali pazi na te stvari.
Idem ja festat... Ak Bog da, cujemo se jos danas... :) Adios muchachos !
novi, iz trgovine? ja sam stara škola, sam mažem svoju pastu - a ne da mi to radi tamo neki kinez, koji to radi za 5 dolara mjesečno.
novi, iz trgovine? ja sam stara škola, sam mažem svoju pastu - a ne da mi to radi tamo neki kinez, koji to radi za 5 dolara mjesečno.
da, novi...imaju isto dolje onako plastiku ko i box cooleri koja štiti pastu...vidio sam ih dosta takvih...
ma i ja uvijek stavim svoju pastu, a ne ono neko sranje što dođe s coolerom...
Weeee.... HTC desire is here :D
da, novi...imaju isto dolje onako plastiku ko i box cooleri koja štiti pastu...vidio sam ih dosta takvih...
ma i ja uvijek stavim svoju pastu, a ne ono neko sranje što dođe s coolerom...
nisam se još susretao s time, a nisam niti razmišaljo o tome. ne kužim čemu to, ali eto..
nisam se još susretao s time, a nisam niti razmišaljo o tome. ne kužim čemu to, ali eto..
ja jesam, ali isto ne kužim poantu...to je valjda za one budale koji si neznaju stavit pastu 
I kakvi su dojmovi?
I kakvi su dojmovi?
Odlični... sve super za prvu probu... još ću se ja pozabavit njime.
I kakvi su dojmovi?
Odlični... sve super za prvu probu... još ću se ja pozabavit njime.
Samo se pozabavljaj,sigurno ima milju opcija ko moj HD2! 

WHAZAZAZAZAZZAZAZZAZAZZAZAZZAZAZAZZAZAZZA SPAMERI I SPAMERKE 

WHAZZAAAAAAAAAAAAAAAA