nitko nije pitao za moj avatar... molim lepo... :)
Jel ti na avataru netko u rodu, posto nisi ti, robisierra nam je dao tvoju sliku. 
Šalim se -.-"
Evo onda i moje slike da ne bi bilo zabune... :)
Jel ti na avataru netko u rodu, posto nisi ti, robisierra nam je dao tvoju sliku. 
Šalim se -.-"
A gdje si ti ovo ??????
u osijeku, na dravi 
neeee to nisi ti, neeee 
Šalim se -.-"
to sam ga slikao dok sam istraživao žumberačko gorje, bio je lud dok mu nisam dao malo domaćega črnega da popije 
batista 
Da, tada si kao dominantan muzjak bil u potrazi za zenkom kada je bila sezona parenja... :P
A gdje si ti ovo ??????
u osijeku, na dravi 
Šta ti piše na desnoj ruci 
RIDER-What color is your life ... :D
Hahahahahahah, a jeste legende
Ljubi vas dedo 
Evo jos jedne da me dobro upamtite... Ova je sfotoshopirana na brzaka... Vidi Robi da sam i ja nosil bradicu :)
Da, tada si kao dominantan muzjak bil u potrazi za zenkom kada je bila sezona parenja... :P
točno tako
he hehe
ali ovo na slici ne možeš biti ti, taj muškarac je prelijep da bi bio istinit 
točno tako
he hehe
ali ovo na slici ne možeš biti ti, taj muškarac je prelijep da bi bio istinit 
Ddd, da si zensko bilo bi super... ajd cujemo se kasnije, moram ic potamanit zeceve...
piše nešto i na lijevoj i na desnoj ruci - na koju mislš na moju desnu ili toju lijevu 
budi nježan prema zecovima 

A gdje si ti ovo ??????
u osijeku, na dravi 
Piše mu Batista u srcu
, a na drugoj BBB. Inače je radio kao izbacivač na stadionu, tamo su mu poklonili te cool sunčane očale 
Piše mu Batista u srcu
, a na drugoj BBB. Inače je radio kao izbacivač na stadionu, tamo su mu poklonili te cool sunčane očale 
e, baš točno tako
i onda je došao svizac, i zamotao čokoladu 
Kako da uklonim termalnu pastu?Stavljam novi cooler pa me zanima.Dal treba stavit novu ili je stavljena na novi cooler?
Kako da uklonim termalnu pastu?Stavljam novi cooler pa me zanima.Dal treba stavit novu ili je stavljena na novi cooler?
Valjda kad god mijenjas bilo šta oko procesora stavljaš termalnu opet?
malo alkohola na maramicu, i lagano očisti.
Staviš malo alkohola na štapić za uši i polako skidaš. Onda nove paste staviš "zrno riže" i lagano razmažeš s prstom u najlonu ili nekom karticom. I samo staviš cooler 
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/zamjena-termalne-paste-how-to/61007.aspx na cooleru nemaš pastu, miraš ju sam staviti.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/zamjena-termalne-paste-how-to/61007.aspx na cooleru nemaš pastu, miraš ju sam staviti.
H
HV
HVA
HVAL
HVALA
HVAL
HVA
HV
H
Kada su sastavljali komp u BUG-u nisu stavli termalnu. 
Jel trebam vadit proc?

Jel trebam vadit proc?
Ne.............
piše nešto i na lijevoj i na desnoj ruci - na koju mislš na moju desnu ili toju lijevu 
Tvojoj desnoj ruci 
Tvojoj desnoj ruci 
piše "semper fidelis".
Kad ides staviti pastu na "noviji" tip proca jel ce biti dobro ak stavis na sredinu tocku paste otprilike velicine zrna i pol riže i onda samo stisnes hladnjak?
Kad ides staviti pastu na "noviji" tip proca jel ce biti dobro ak stavis na sredinu tocku paste otprilike velicine zrna i pol riže i onda samo stisnes hladnjak?
ja uvijek razmažem, zato jer kada stisneš, mogu ostati mjehurići zraka, negdje može biti deblje razmazano a negdje tanje, i onda opet može doći do pregrijavanja. fino uzmeš neku tvrđu tanju plastiku i razmažeš, a možeš i prstom ako hoćeš.
đeste masturbatori...evo me napokon na kompu......cijeli dan neš radim....ja i stari smo betonirali dimljak jer je uz ovaj stari uvjek voda malo curela...onda smo skužili da crijep nije bogzna šta pa smo usput i njega promjenili.....cijeli dan posla
Ja potamanio zecove... Jednog bogca sam tak udaril da mu lijevo oko ispalo... Malo mi ga zal bilo ...
Ja potamanio zecove... Jednog bogca sam tak udaril da mu lijevo oko ispalo... Malo mi ga zal bilo ...
od sada za mene ne postojiš
od sada za mene ne postojiš
A ja? 
------ 
Našao sam na novom hladnjaku za CPU nešto što mi izgleda kao termalna pasta.Ranije u ovoj temi su mi forumaši rekli da pasta ne dolazi na hladnjaku i da je trebam staviti na proc.Dali ja trebam staviti pastu ili ne ako već dolazi NA hladnjaku?