Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.185.397
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
BannedOnThisForum kaže...
Batista kaže...

nitko nije pitao za moj avatar... molim lepo... :)

Jel ti na avataru netko u rodu, posto nisi ti, robisierra nam je dao tvoju sliku. Belji se

Šalim se -.-"

Evo onda i moje slike da ne bi bilo zabune... :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 18:03 (Batista).
17 godina
neaktivan
rider15 kaže...

A gdje si ti ovo ??????

u osijeku, na dravi Cool

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Evo onda i moje slike da ne bi bilo zabune... :)

neeee to nisi ti, neeee Plač

17 godina
robisierra92 kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Batista kaže...

nitko nije pitao za moj avatar... molim lepo... :)

Jel ti na avataru netko u rodu, posto nisi ti, robisierra nam je dao tvoju sliku. Belji se

Šalim se -.-"

to sam ga slikao dok sam istraživao žumberačko gorje, bio je lud dok mu nisam dao malo domaćega črnega da popije Belji se

batista Poljubac

Da, tada si kao dominantan muzjak bil u potrazi za zenkom kada je bila sezona parenja... :P

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
rider15 kaže...

A gdje si ti ovo ??????

u osijeku, na dravi Cool

Šta ti piše na desnoj ruci Smijeh

RIDER-What color is your life ... :D
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Hahahahahahah, a jeste legende Smijeh Ljubi vas dedo Poljubac

Slavonija u ♥
17 godina

Evo jos jedne da me dobro upamtite... Ova je sfotoshopirana na brzaka... Vidi Robi da sam i ja nosil bradicu :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 18:04 (Batista).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Da, tada si kao dominantan muzjak bil u potrazi za zenkom kada je bila sezona parenja... :P

točno tako Smijeh he hehe

ali ovo na slici ne možeš biti ti, taj muškarac je prelijep da bi bio istinit Iznenađen

17 godina
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

točno tako Smijeh he hehe

ali ovo na slici ne možeš biti ti, taj muškarac je prelijep da bi bio istinit Iznenađen

Ddd, da si zensko bilo bi super... ajd cujemo se kasnije, moram ic potamanit zeceve...

17 godina
neaktivan
rider15 kaže...

piše nešto i na lijevoj i na desnoj ruci - na koju mislš na moju desnu ili toju lijevu Namigiva

17 godina
neaktivan
Batista kaže...
... ajd cujemo se kasnije, moram ic potamanit zeceve...

budi nježan prema zecovima PlačPlač

16 godina
neaktivan
rider15 kaže...
robisierra92 kaže...
rider15 kaže...

A gdje si ti ovo ??????

u osijeku, na dravi Cool

Piše mu Batista u srcu Smijeh, a na drugoj BBB. Inače je radio kao izbacivač na stadionu, tamo su mu poklonili te cool sunčane očale Cool

Slavonija u ♥
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Piše mu Batista u srcu Smijeh, a na drugoj BBB. Inače je radio kao izbacivač na stadionu, tamo su mu poklonili te cool sunčane očale Cool

e, baš točno tako Cool i onda je došao svizac, i zamotao čokoladu Smijeh

17 godina
neaktivan

Kako da uklonim termalnu pastu?Stavljam novi cooler pa me zanima.Dal treba stavit novu ili je stavljena na novi cooler?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Kako da uklonim termalnu pastu?Stavljam novi cooler pa me zanima.Dal treba stavit novu ili je stavljena na novi cooler?

Valjda kad god mijenjas bilo šta oko procesora stavljaš termalnu opet?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
odjavljen
lzgr kaže...

malo alkohola na maramicu, i lagano očisti.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Staviš malo alkohola na štapić za uši i polako skidaš. Onda nove paste staviš "zrno riže" i lagano razmažeš s prstom u najlonu ili nekom karticom. I samo staviš cooler Namigiva

Slavonija u ♥
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/zamjena-termalne-paste-how-to/61007.aspx na cooleru nemaš pastu, miraš ju sam staviti.

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
lzgr kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/zamjena-termalne-paste-how-to/61007.aspx na cooleru nemaš pastu, miraš ju sam staviti.

H

HV

HVA

HVAL

HVALA

HVAL

HVA

HV

H

Kada su sastavljali komp u BUG-u nisu stavli termalnu. Iznenađen

Jel trebam vadit proc?

Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 18:29 (lzgr).
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Jel trebam vadit proc?

Ne.............

The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way R.I.P...
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
rider15 kaže...

piše nešto i na lijevoj i na desnoj ruci - na koju mislš na moju desnu ili toju lijevu Namigiva

Tvojoj desnoj  ruci Smijeh

RIDER-What color is your life ... :D
17 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Tvojoj desnoj  ruci Smijeh

piše "semper fidelis".

16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
lzgr kaže...

Kad ides staviti pastu na "noviji" tip proca jel ce biti dobro ak stavis na sredinu tocku paste otprilike velicine zrna i pol riže i onda samo stisnes hladnjak?

17 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Kad ides staviti pastu na "noviji" tip proca jel ce biti dobro ak stavis na sredinu tocku paste otprilike velicine zrna i pol riže i onda samo stisnes hladnjak?

ja uvijek razmažem, zato jer kada stisneš, mogu ostati mjehurići zraka, negdje može biti deblje razmazano a negdje tanje, i onda opet može doći do pregrijavanja. fino uzmeš neku tvrđu tanju plastiku i razmažeš, a možeš i prstom ako hoćeš.

16 godina
protjeran

đeste masturbatori...evo me napokon na kompu......cijeli dan neš radim....ja i stari smo betonirali dimljak jer je uz ovaj stari uvjek voda malo curela...onda smo skužili da crijep nije bogzna šta pa smo usput i njega promjenili.....cijeli dan posla

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina

Ja potamanio zecove... Jednog bogca sam tak udaril da mu lijevo oko ispalo... Malo mi ga zal bilo ...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ja potamanio zecove... Jednog bogca sam tak udaril da mu lijevo oko ispalo... Malo mi ga zal bilo ...

od sada za mene ne postojiš

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Batista kaže...

od sada za mene ne postojiš

A ja? Nevinašce

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Plač ------  Viče

17 godina
neaktivan

Našao sam na novom hladnjaku za CPU nešto što mi izgleda kao termalna pasta.Ranije u ovoj temi su mi forumaši rekli da pasta ne dolazi na hladnjaku i da je trebam staviti na proc.Dali ja trebam staviti pastu ili ne ako već dolazi NA hladnjaku?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice