barem ga ja nebi oblačio i žvalio ko ti

ke? 
zanemari :DDD:D::D::DDD
barem ga ja nebi oblačio i žvalio ko ti

ke? 
Radje krepal nego proljeval... :P
a kaj ću, kad ne pijem - a štel bih pomoć da ne dobiješ cirozu jetre s 20 godina, onda bum povel ove cugere s foruma..
Ma da... Od nekvalitetne pijace se dobije ciroza... Mi pijemo samo kvalitetu.. :)
Robi ti to nosis kakti bradicu ?
i ja mislim 
Ma da... Od nekvalitetne pijace se dobije ciroza... Mi pijemo samo kvalitetu.. :)
kaj je to "kakti" bradica? 
Ljudi, pijaču na stranu, Šveđanke isto tako :D
Samo da vas pitam, kada kupim HTC desire, prvo istrošim bateriju do kraja dok sam skoro se ne ugasi pa ga onda stavim punit ili kako?
kaj je to "kakti" bradica? 
Mora da ti je prije bila od vece koristi (dok si jos pil alkohol), dok si zaspal negdje u grabi da su macki i psi imali si gdje guzicu brisati. :D
Samo da vas pitam, kada kupim HTC desire, prvo istrošim bateriju do kraja dok sam skoro se ne ugasi pa ga onda stavim punit ili kako?
Tako je, to vrijedi za svaki novi mob. I puni ga preko noci, slobodno bude na punjacu ako vec prikazuje da je puna baterija, tako napravi barem 5 puta dok je jos nov.
Tako je, to vrijedi za svaki novi mob. I puni ga preko noci, slobodno bude na punjacu ako vec prikazuje da je puna baterija, tako napravi barem 5 puta dok je jos nov.
Tako punim sadašnji mobitel odkad ga imam
Jedino ako je baš na kraju snaga usred dana a treba mi...
Mora da ti je prije bila od vece koristi (dok si jos pil alkohol), dok si zaspal negdje u grabi da su macki i psi imali si gdje guzicu brisati. :D
nisam ja zagorec da spavam u grabi kak ti, mi slavonci to podnesemo stojički.. a mački i cucki, otom potom 
nisam ja zagorec da spavam u grabi kak ti, mi slavonci to podnesemo stojički.. a mački i cucki, otom potom 
Nist sad mene ne mesaj u istu kasu :P Ja ne nosim bradicu...
A sad kak dugo mozete gospodarit centru za ravnotezu - trebalo bi isprobat :)
Nist sad mene ne mesaj u istu kasu :P Ja ne nosim bradicu...
A sad kak dugo mozete gospodarit centru za ravnotezu - trebalo bi isprobat :)
htel sam još reći da se o tu bradicu sada briše samo jedna maca.. 
a ne bin štel sprobat, draže mi je kad sa u balansu
tu je nidjo, slavonac, cuger, on ti bu rekel koliko šljive mora spiti da bu bil u balansu 
htel sam još reći da se o tu bradicu sada briše samo jedan macan.. 

htel sam još reći da se o tu bradicu sada briše samo jedna maca.. 
a ne bin štel sprobat, draže mi je kad sa u balansu
tu je nidjo, slavonac, cuger, on ti bu rekel koliko šljive mora spiti da bu bil u balansu 
Jel se to mene spominje? 
htel sam još reći da se o tu bradicu sada briše samo jedan macan.. 

puši maČka 
Jel se to mene spominje? 
je, je, tebe tebe 
Robi, nemoj mi nist zamerit, ja volim podbadat :) Ako ne budem tebe, koga cu onda :) Nista idem sad, moram ukokat 4 zvekana.
Robi, nemoj mi nist zamerit, ja volim podbadat :) Ako ne budem tebe, koga cu onda :) Nista idem sad, moram ukokat 4 zvekana.
joooj već sam ja naučio na tvoja podbadanja
već me rebra bole kak me podbadaš, nadam se da ne bu i dupe 
budi nježan prema zvekanima 
joooj već sam ja naučio na tvoja podbadanja
već me rebra bole kak me podbadaš, nadam se da ne bu i dupe 
budi nježan prema zvekanima 
Robi ja se drzim one stare - da je za rit dobro sve osim qrca. Al vrijedi i obrnuto :)
A zvekane, bit cu dobar, muke ce im bit kratke, svojom sapom ih 1 klopit malo iza glave i gotovo :)
Evo da se ponovo javim 
RIDER-What color is your life ... :D
A zvekane, bit cu dobar, muke ce im bit kratke, svojom sapom ih 1 klopit malo iza glave i gotovo :)
...
....
..
Evo da se ponovo javim 
dobro nam došel rider 
di mogu nac polovne slr-ove osim na njuskalu?! :P
Evo da se ponovo javim 
dobro nam došel rider 
Robi mislio sam te pitati jesi ovo ti na avataru 
di mogu nac polovne slr-ove osim na njuskalu?! :P
na foto portalima - pticica.com i foztozine.org - s time da za fotozine možda sada treba pozivnica.
koji te zanima fotić?
na čijem avataru?
Evo da se ponovo javim 
dobro nam došel rider 
Ovo ti je on i njegov avatar...
na čijem avataru?
Na tvom ?
Na tvom ?
naravno da sam ja, a na slici dolje je moj prijatelj batista 
nitko nije pitao za moj avatar... molim lepo... :)
Na tvom ?
naravno da sam ja, a na slici dolje je moj prijatelj batista 
A gdje si ti ovo ??????
Jel ti na avataru netko u rodu, posto nisi ti, robisierra nam je dao tvoju sliku. 
Šalim se -.-"
Jel ti na avataru netko u rodu, posto nisi ti, robisierra nam je dao tvoju sliku. 
Šalim se -.-"
to sam ga slikao dok sam istraživao žumberačko gorje, bio je lud dok mu nisam dao malo domaćega črnega da popije 
batista