A ja mrzim more.
kad ne znaš plivat
a ženske i to..
A ja mrzim more.
kad ne znaš plivat
a ženske i to..
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
stavio sam tutorijal za chatzillu za one koji koriste ff, a stavit ću sad i za one koji ga ne koriste ff, ali će isto moći koristiti chatzillu
To se čeka 
Jesi maknuo Appleove punjače 
šala
Dobro jutro!
Nisam imao tih briga :)
Baterije su i vise nego jeftine...
Možeš li se uslikati i staviti sliku tu? Sumnjivi su mi podočnjaci.
dobro jutrooooooooo, guze me ptice, dobro jutroooooo, najljepše bore, dobro jutro, moja jedina moja predivna moja preljepa zemlja humica
ma ništa novo... malo sad petljam sa onim irc kanalom i tak... :)
Divim se ljudima koji zive u Zagrebu (bilo kojem vecem gradu) u stanu...
ma ništa novo... malo sad petljam sa onim irc kanalom i tak... :)
daj sklepaj nešt za nas na chromeu
zašto
zasto???
zašto
Po toj vrucini bit u malom skucenom stanu ? Dobro jos onima koji imaju klimu, ali oni bez nje valjda dan provode u kadi zaliveni hladnom vodom...
zašto
Po toj vrucini bit u malom skucenom stanu ? Dobro jos onima koji imaju klimu, ali oni bez nje valjda dan provode u kadi zaliveni hladnom vodom...
Uuu, ja sam se skuhao, probudio sam se u 2litre znoja.
Brzo zatvorio terasu i sve prozore i oderao 2 klime. Sad je ok, negdje 20 stupnjeva.
zašto
hmmmmmmm ja nemam tih problema, nit je malo nit je skuceno, jos sam propuh napravio pa mi je cak i malko hladnjikavo jer sam se tek otusirao
Pa kad moras hodat po onom vrucem asfaltu... Bah, moje selo je zlatno. U moj kraj puno ljudi dolazi za vikend iz Zagreba na odmor.
hmmmmmmm ja nemam tih problema, nit je malo nit je skuceno, jos sam propuh napravio pa mi je cak i malko hladnjikavo jer sam se tek otusirao
? ti si neka vrsta reptila...
Pa kad moras hodat po onom vrucem asfaltu... Bah, moje selo je zlatno. U moj kraj puno ljudi dolazi za vikend iz Zagreba na odmor.
hvali se ti hvali, ali nema do splita, hlada uvik ima, sve mi je blizu jer sam u centru, i tako dalje... jos mi je more na 5 minuti 
hvali se ti hvali, ali nema do splita, hlada uvik ima, sve mi je blizu jer sam u centru, i tako dalje... jos mi je more na 5 minuti 
To e to, nema do njega. Samo sta meni more nije baš 5 min ali eto, ne žalim se ^^
Dobar dan.
To e to, nema do njega. Samo sta meni more nije baš 5 min ali eto, ne žalim se ^^
koji si kvart???
Svakome je doma najljepse...
Po meni jedino kaj imate je more...