Ma nisu vijci..samo one usrane kopče...a hladno je sve pa se pasta zaljepila za proc..xD..nemogu ni cooler sad izvadit..
E onda neam pojma...nemam AMD proc pa nezz kak izgleda...aj baci sliku pa možda nešta iskemijam 
Ma nisu vijci..samo one usrane kopče...a hladno je sve pa se pasta zaljepila za proc..xD..nemogu ni cooler sad izvadit..
E onda neam pojma...nemam AMD proc pa nezz kak izgleda...aj baci sliku pa možda nešta iskemijam 
@Patch jesi vidio popis gore 
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Kako dna proleti. Vec je 22h. Joj, joj da barem dan traje jedno 30-ak sati.
U Crkavici...naaaajsss 
Evo spama se pomalo
Ajmo u nespavalice. LOCK
LOCK!
Jutro!Eto me na prijavak,pa odo.Vrućine sve veće,posla sve više.I ko nebi poludio kad na ovakve vrućine mjesto da se hladiš negdje na moru u plićaku sa laptopom u krilu,ti moraš šljakat ko konj(Bandić)da bi preživio.A od sveg tog nema baš neke vajde.Neću se samo žalit,već na moj doručak suknit pivu i razblažit nesnosnu situaciju.Ajd bok...
Jutro!Eto me na prijavak,pa odo.Vrućine sve veće,posla sve više.I ko nebi poludio kad na ovakve vrućine mjesto da se hladiš negdje na moru u plićaku sa laptopom u krilu,ti moraš šljakat ko konj(Bandić)da bi preživio.A od sveg tog nema baš neke vajde.Neću se samo žalit,već na moj doručak suknit pivu i razblažit nesnosnu situaciju.Ajd bok...
JUTRO.....evo probude me ranije pa nemogu više spavat.....generale nije tebi lako..
....al tak treba....treba zaradit plaću
Jutro,dugo se nisam ovako rano probudio...sta se radi?
ja se još pokušavam razbudit
Hvala bogu da hoće napokon krenuti instalaciju Windows 7 SP1
SP1???
SP1???
Da SP1 Windows 7 Ultimate Service Pack 1 (update nema Hrvatskog jezika)
SP1 ali BETA.
Jutro usput
ahaaa.....ide si ja složit neš za jest
jutro spameri :)
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
najo sam se sve mi je vruće
Dobro jutro.
Bok ljudi sta ima vidite na kaj sam naletio na prvoj stranici mw2 teme
E banned banned
Mora on 
a di si uopće?
nema juzera jurre