- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oj ljudi... jeste culi za geocache, nasao sam ih nekoliko u splitu, a sad gledam lokacije po lijepoj našoj silovanoj, i dosta ih ima po istri, oko starigrad paklenice, živogošća, na pelješcu i tako 
http://www.geocaching.com/seek/default.aspx ? što je to, ja ne znam.. 
ljudi ostave kutiju u kojoj je neka sitnica, teka i olovka i mozda neki traveler geocache kojega je cilj poslati oko cijeloga svijeta.... znaci uzmes ga i stavis u drugu kutiju, sakrivene su diljem svijeta i meni se to cini zanimljivo, sutra cu proc preko tvrdjave gripe u splitu i pokusati nac taj jedan 
svi blogovi bi trebali moći koristiti xml-ove, ja ima blog na blogspot.com - i upravo si gledam neke tempate u xml-u: http://btemplates.com/
anicaj, bartul, brezonja, devil, gaga13, m4k4ve1iCRO, mat777gold, netko55, peterm,
SRETAN VAM RODJENDAN !
ljudi ostave kutiju u kojoj je neka sitnica, teka i olovka i mozda neki traveler geocache kojega je cilj poslati oko cijeloga svijeta.... znaci uzmes ga i stavis u drugu kutiju, sakrivene su diljem svijeta i meni se to cini zanimljivo, sutra cu proc preko tvrdjave gripe u splitu i pokusati nac taj jedan 
de vidi ima li što u osijeku, da odemo tražiti etrena i ja 
ekipa - treba mi neki 3dmark test koji se može vrtiti na linuxu - molio bih neku preporuku.
de vidi ima li što u osijeku, da odemo tražiti etrena i ja 
vidio sam ih dosta i gore 
ne znam, lega - evo baš sam stavio novi template s one stranice na svoj blogspot.com - sve radi bez greške, možeš uređivati, dodavati, kako hoćeš.
blogspot mi je puno bolji, a nije loš niti http://www.tumblr.com/
Hvala...
Pinky je zakon... I ♥ π
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
ima ima sinja san par starigrad paklenica tamo
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
1. registriras se na geocache
2. potražiš geocacheve u hrvatskoj (ima 20-ak stranica) pa vidis koji su ti blizu
3. upišeš koordinate u GPS ili ako vec znas gdje se nalazi odes tamo, sve imas na njihovoj web stranici.
Ja ih imam 12-13 u blizinu 
jesi li do sada već pronašao nešto - postoji li kakva nagrada za sretnog nalaznika 
A više mi je onaj lik što trolla dosadio, poslo sam mail t-comovom abuseu i carnetovom pa ću vidjet oće šta bit od tog... 
Novi avatar.....novi potpis 
večer
večer
Bouna sera signore 

ne seri bona 
Novi avatar.....novi potpis 
I...šta kažete 
ništa
ekipa - treba mi neki 3dmark test koji se može vrtiti na linuxu - molio bih neku preporuku.
3DMark je DirectX - Morat ces potrazit neku OpenGL aplikaciju i koja uz to ima i Linux Verziju.
Pozdrav društvo, evo, na fejsu upotrebljavam tehniku passworda sa zvjezdicama... trenutno failova - 6 i sve su cure. Uglavnom, obećao sam da neću ništa čačkati, nek promijene, samo ću poslikati i objaviti 
Ja vas pozdravljam, mozda se cujemo u nespavalicama...........