inače, kulen se ne jede, kulen se proba - kad si već spomenuo kulen 
Bah, ti si ga sigurno vise puta samo probal nego ga se najel :D
Nisko.
Nisko.
Vidis to kad si rekel da ti je donesla kulen, mene se to vise dojmi nego novci koje bi primil od takve osobe. Takva osoba moze sebe nazvat covjekom, a ne ovi fucking poker/sank ovisnici...
Ma znam:)
Meni je pokojni stari bio iz jednog sela pored Orahovice tako da imam slavonske krvi:)
Pogledaj gore... 
ne, ne kužiš me - mom starom je pentium 4 odličan i on ne bi nikada kupio c2d ili nešto slično "jer ovu mu još super radi" (za word i net). ljudi koji se ne razumiju u takve stvari, ne razumiju zašto bi morao kupovati jači proc i veći hard, kad je mom starom 80 giga hdd i previše - ima gore osim os-a možda još 2-3 giga dokumenata i to je to. kad sjedne kod mene za pc, ne kuži razliku između sedmice i xp-a. i ajd sad ti njemu objasni da treba kupiti novo, jer ovaj zuji kao usisivač i grije se kao pećnica 
tako je, ja ga probam malo po malo, svaki dan po 10-20 deka he he he
kaže se kod nas da "se proba" zato jer je začinjen, pa da onda neki slabog želuca poslje ne bi imali tegobe zbog toga. a osim toga i skup je 
Meni je pokojni stari bio iz jednog sela pored Orahovice tako da imam slavonske krvi:)
znao sam ja da si ti naš 
ne, ne kužiš me - mom starom je pentium 4 odličan i on ne bi nikada kupio c2d ili nešto slično "jer ovu mu još super radi" (za word i net). ljudi koji se ne razumiju u takve stvari, ne razumiju zašto bi morao kupovati jači proc i veći hard, kad je mom starom 80 giga hdd i previše - ima gore osim os-a možda još 2-3 giga dokumenata i to je to. kad sjedne kod mene za pc, ne kuži razliku između sedmice i xp-a. i ajd sad ti njemu objasni da treba kupiti novo, jer ovaj zuji kao usisivač i grije se kao pećnica 
Barem si može napravit nešto za jest.. 
Pokušao bih objašnjavat, ali bih sigurno odustao..
Bok svim birtašima, nikak mi nije jasno di je ovom bedaku bila pamet koji kreten do daske. On fino de istovarat teret s dizalicom, a vidi kak su blizu zice od struje iznad njega i onda se dogodi ovak nekaj kaj sad da covjek kaže na ovo. Kam je taj gledal i kak to niko drugi niej primjetil da je tak blizu zicama, i da nemre tak istovarat ispod njih a ima kretena na bacanje majke ti mile kak je taj uopce vozacki polozil da mi je znat.

Starijim ljudima je teško objasnit da bi trebalo kupit novije računalo jer on smatra ako može na net i piskarat u wordu da je to super.
Kad malo b olje pogledaš i imaju pravo a ne mi. Čim Krajziš malo zašteka odma se kupuju nove komponente:)
tako je, ja ga probam malo po malo, svaki dan po 10-20 deka he he he
kaže se kod nas da "se proba" zato jer je začinjen, pa da onda neki slabog želuca poslje ne bi imali tegobe zbog toga. a osim toga i skup je 
znao sam ja da si ti naš 
Hebem vam, ako bas hocete, imam strinu u Donjem Miholjcu :D
Kaj se tice kulena, lako za zeludac, vrag je poslije :D
Ja u Valpovu, Malom Rastovcu:)
LOL!
Svi smo mi slavonci... 
Odoh igrat TM...
Ja u Valpovu, Malom Rastovcu:)
Sve je to blizu:)
Hebem vam, ako bas hocete, imam strinu u Donjem Miholjcu :D
ok, ok batista- ajde dobro i ti si naš
da ne bi peklo poslje, treba dobro dobro sažvakati
LOL!
Svi smo mi slavonci... 
Odoh igrat TM...
Nisamo ja sam PURGER! 

Haha :)
Velim ti da mene svugdje prihvacaju, na granici sam Zagorja i Prigorja. A Slavonci po meni su super ljudi... Puno pristupacnijeg mentaliteta od svih Hrvata. Zagorci su prezahebani, prigorci su neke mustre .... da dalje ne nabrajam :)
ja nisam od nikud :P
mama mi je iz šila,tata je pol sa krasa pol iz zagreba,tata ima sestricnu u srbiji,mama rodake u americi i kanadi(tetu,tetka i njihovi rodaci) i tako...ma ja sam iz slavonije kad ste i vi svi :)
Kako vam se čine ove brzine čitanja i pisanja na stick?
Po meni super.
mama mi je iz šila,tata je pol sa krasa pol iz zagreba,tata ima sestricnu u srbiji,mama rodake u americi i kanadi(tetu,tetka i njihovi rodaci) i tako...ma ja sam iz slavonije kad ste i vi svi :)
Vraga staroga, ti si Šiloman... tak... :)
Haha :)
Velim ti da mene svugdje prihvacaju, na granici sam Zagorja i Prigorja. A Slavonci po meni su super ljudi... Puno pristupacnijeg mentaliteta od svih Hrvata. Zagorci su prezahebani, prigorci su neke mustre .... da dalje ne nabrajam :)
Zagorcu ak nisi pijacu platil odma je gotovo, to je tak a da ne govorimo ak koja sljiva iz tvojeg dvorista padne u njegovo ili sa tvog zljeba curi voda u njegovo dvoriste onda si tek nadrapal.
Po meni super.
Kingston Datatraveler G2 4gb za 50kn novi:)
Vraga staroga, ti si Šiloman... tak... :)
tak je :)
ej mogu vas nešto zamoliti.mom prijatelju su ukinuli račun na toorenthr-u ali on nije ništa zgriješio,normalno je uploadao i skidao,niti je dobivao upozorenja.Ako je netko na TORRENTHR-u molim da kontaktira administratore da isprave pogriješku.NJEGOV nick je ELVIS
Zagorcu ak nisi pijacu platil odma je gotovo, to je tak a da ne govorimo ak koja sljiva iz tvojeg dvorista padne u njegovo ili sa tvog zljeba curi voda u njegovo dvoriste onda si tek nadrapal.
Huh, imam dva susjeda koji svak cas jedan drugog tuze i svak cas su na sudu... Al najveca fora je da se oboje znaju tak napit da se opet ne poznaju :D
Po meni super.
Sve se mozemo dogovorit :D
ej mogu vas nešto zamoliti.mom prijatelju su ukinuli račun na toorenthr-u ali on nije ništa zgriješio,normalno je uploadao i skidao,niti je dobivao upozorenja.Ako je netko na TORRENTHR-u molim da kontaktira administratore da isprave pogriješku.NJEGOV nick je ELVIS
"Ne dovodite u sumnju odluke staffa!" prva rečenica u pravilima kotištenja thr-a. nema šanse da su ga banali bez veze.
Po meni super.
dje to ? :)
jel ima di 16gb do 150kn?
il 8 za 100
Sve se mozemo dogovorit :D
Nažalost tip je imao samo 2 komada. Jedan sam ja uzeo drugi frend:)
"Ne dovodite u sumnju odluke staffa!" prva rečenica u pravilima kotištenja thr-a. nema šanse da su ga banali bez veze.
Čak ni ja ne banam bezveze:)
jel ima di 16gb do 150kn?
il 8 za 100
Ma tu iza ćoška:)
Šta bi ti 32gb za burek:)