Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.395.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Batista kaže...
robisierra92 kaže...

inače, kulen se ne jede, kulen se proba -  kad si već spomenuo kulen  Osmijeh

Bah, ti si ga sigurno vise puta samo probal nego ga se najel :D

Nisko.

Other bands play, Rammstein burns.
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
Ma zezam se IVO, kaj ti je :)

Vidis to kad si rekel da ti je donesla kulen, mene se to vise dojmi nego novci koje bi primil od takve osobe. Takva osoba moze sebe nazvat covjekom, a ne ovi fucking poker/sank ovisnici...

Ma znam:)

Meni je pokojni stari bio iz jednog sela pored Orahovice tako da imam slavonske krvi:)

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
18 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Evo bas slusam muziku preko youtube-a i citam malo komentar na jednoj pjesmi... Na kraju sam se nasmijal tak slatko ko malo dijete :D

http://www.mediafire.com/?mw0yjyjwjij
17 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Pogledaj gore... Smijeh

ne, ne kužiš me - mom starom je pentium 4 odličan i on ne bi nikada kupio c2d ili nešto slično "jer ovu mu još super radi" (za word i net). ljudi koji se ne razumiju u takve stvari, ne razumiju zašto bi morao kupovati jači proc i veći hard, kad je mom starom 80 giga hdd i previše - ima gore osim os-a možda još 2-3 giga dokumenata i to je to. kad sjedne kod mene za pc, ne kuži razliku između sedmice i xp-a. i ajd sad ti njemu objasni da treba kupiti novo, jer ovaj zuji kao usisivač i grije se kao pećnica Osmijeh

17 godina
neaktivan
Batista kaže...
robisierra92 kaže...

inače, kulen se ne jede, kulen se proba - kad si već spomenuo kulen Osmijeh

tako je, ja ga probam malo po malo, svaki dan po 10-20 deka he he he Smijeh kaže se kod nas da "se proba" zato jer je začinjen, pa da onda neki slabog želuca poslje ne bi imali tegobe zbog toga. a osim toga i skup je Namigiva

F1-IVO kaže...

Meni je pokojni stari bio iz jednog sela pored Orahovice tako da imam slavonske krvi:)

znao sam ja da si ti naš Smijeh

16 godina
robisierra92 kaže...

ne, ne kužiš me - mom starom je pentium 4 odličan i on ne bi nikada kupio c2d ili nešto slično "jer ovu mu još super radi" (za word i net). ljudi koji se ne razumiju u takve stvari, ne razumiju zašto bi morao kupovati jači proc i veći hard, kad je mom starom 80 giga hdd i previše - ima gore osim os-a možda još 2-3 giga dokumenata i to je to. kad sjedne kod mene za pc, ne kuži razliku između sedmice i xp-a. i ajd sad ti njemu objasni da treba kupiti novo, jer ovaj zuji kao usisivač i grije se kao pećnica Osmijeh

Barem si može napravit nešto za jest.. Smijeh

Pokušao bih objašnjavat, ali bih sigurno odustao..

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
18 godina

Bok svim birtašima, nikak mi nije jasno di je ovom bedaku bila pamet koji kreten do daske. On fino de istovarat teret s dizalicom, a vidi kak su blizu zice od struje iznad njega i onda se dogodi ovak nekaj kaj sad da covjek kaže na ovo. Kam je taj gledal i kak to niko drugi niej primjetil da je tak blizu zicama, i da nemre tak istovarat ispod njih a ima kretena na bacanje majke ti mile kak je taj uopce vozacki polozil da mi je znat.VičeNeodlučan

http://www.vecernji.hr/vijesti/djecaka-koji-je-zelio-pomoci-pri-istovaru-opeke-usmrtila-struja-clanak-164108

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Starijim ljudima je teško objasnit da bi trebalo kupit novije računalo jer on smatra ako može na net i piskarat u wordu da je to super.

Kad malo b olje pogledaš i imaju pravo a ne mi. Čim Krajziš malo zašteka odma se kupuju nove komponente:)

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
18 godina
robisierra92 kaže...
Batista kaže...
robisierra92 kaže...

inače, kulen se ne jede, kulen se proba - kad si već spomenuo kulen Osmijeh

tako je, ja ga probam malo po malo, svaki dan po 10-20 deka he he he Smijeh kaže se kod nas da "se proba" zato jer je začinjen, pa da onda neki slabog želuca poslje ne bi imali tegobe zbog toga. a osim toga i skup je Namigiva

F1-IVO kaže...

znao sam ja da si ti naš Smijeh

Hebem vam, ako bas hocete, imam strinu u Donjem Miholjcu :D

Kaj se tice kulena, lako za zeludac, vrag je poslije :D

17 godina
neaktivan
A ja sam rođeni Vinkovčan,većina rodbine mi je tamo tako da i ja često probam kulen :D
Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ja u Valpovu, Malom Rastovcu:)

16 godina

LOL!

Svi smo mi slavonci... Belji se

Odoh igrat TM...

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
18 godina
F1-IVO kaže...

Ja u Valpovu, Malom Rastovcu:)

Sve je to blizu:)

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

ok, ok batista- ajde dobro i ti si naš Smijeh 

da ne bi peklo poslje, treba dobro dobro sažvakati

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 18:20 (robisierra92).
17 godina
neaktivan

Kako vam se čine ove brzine čitanja

i pisanja
 na stick?

16 godina
protjeran
ivan123 kaže...

LOL!

Svi smo mi slavonci... Belji se

Odoh igrat TM...

Nisamo ja sam PURGER! Nevinašce

Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 18:21 (RoTT).
18 godina
robisierra92 kaže...

Haha :)

Velim ti da mene svugdje prihvacaju, na granici sam Zagorja i Prigorja. A Slavonci po meni su super ljudi... Puno pristupacnijeg mentaliteta od svih Hrvata. Zagorci su prezahebani, prigorci su neke mustre .... da dalje ne nabrajam :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 18:23 (Batista).
17 godina
neaktivan

ja nisam od nikud :P

mama mi je iz šila,tata je pol sa krasa pol iz zagreba,tata ima sestricnu u srbiji,mama rodake u americi i kanadi(tetu,tetka i njihovi rodaci) i tako...ma ja sam iz slavonije kad ste i vi svi :)

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
18 godina
F1-IVO kaže...

Kako vam se čine ove brzine čitanja i pisanja na stick?

Po meni super.

18 godina
šiloman kaže...

mama mi je iz šila,tata je pol sa krasa pol iz zagreba,tata ima sestricnu u srbiji,mama rodake u americi i kanadi(tetu,tetka i njihovi rodaci) i tako...ma ja sam iz slavonije kad ste i vi svi :)

Vraga staroga, ti si Šiloman... tak... :)

18 godina
Batista kaže...
robisierra92 kaže...

Haha :)

Velim ti da mene svugdje prihvacaju, na granici sam Zagorja i Prigorja. A Slavonci po meni su super ljudi... Puno pristupacnijeg mentaliteta od svih Hrvata. Zagorci su prezahebani, prigorci su neke mustre .... da dalje ne nabrajam :)

Zagorcu ak nisi pijacu platil odma je gotovo, to je tak a da ne govorimo ak koja sljiva iz tvojeg dvorista padne u njegovo ili sa tvog zljeba curi voda u njegovo dvoriste onda si tek nadrapal.Nevinašce

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Po meni super.

Kingston Datatraveler G2 4gb za 50kn novi:)

17 godina
neaktivan
Batista kaže...
šiloman kaže...

Vraga staroga, ti si Šiloman... tak... :)

tak je :)

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
15 godina
protjeran

ej mogu vas nešto zamoliti.mom prijatelju su ukinuli račun na toorenthr-u ali on nije ništa zgriješio,normalno je uploadao i skidao,niti je dobivao upozorenja.Ako je netko na TORRENTHR-u molim da kontaktira administratore da isprave pogriješku.NJEGOV nick je ELVIS

We can't change the past we can only affect the future
18 godina
rambox kaže...

Zagorcu ak nisi pijacu platil odma je gotovo, to je tak a da ne govorimo ak koja sljiva iz tvojeg dvorista padne u njegovo ili sa tvog zljeba curi voda u njegovo dvoriste onda si tek nadrapal.Nevinašce

Huh, imam dva susjeda koji svak cas jedan drugog tuze i svak cas su na sudu... Al najveca fora je da se oboje znaju tak napit da se opet ne poznaju :D

F1-IVO kaže...
Batista kaže...

Po meni super.

Sve se mozemo dogovorit :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 18:31 (Batista).
17 godina
neaktivan
delmatdelmati kaže...

ej mogu vas nešto zamoliti.mom prijatelju su ukinuli račun na toorenthr-u ali on nije ništa zgriješio,normalno je uploadao i skidao,niti je dobivao upozorenja.Ako je netko na TORRENTHR-u molim da kontaktira administratore da isprave pogriješku.NJEGOV nick je ELVIS

"Ne dovodite u sumnju odluke staffa!" prva rečenica u pravilima kotištenja thr-a. nema šanse da su ga banali bez veze.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Batista kaže...

Po meni super.

dje to ? :)

jel ima di 16gb do 150kn?

il 8 za 100

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Sve se mozemo dogovorit :D

Nažalost tip je imao samo 2 komada. Jedan sam ja uzeo drugi frend:)

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

"Ne dovodite u sumnju odluke staffa!" prva rečenica u pravilima kotištenja thr-a. nema šanse da su ga banali bez veze.

Čak ni ja ne banam bezveze:)

šiloman kaže...
dje to ? :)

jel ima di 16gb do 150kn?

il 8 za 100

Ma tu iza ćoška:)

Šta bi ti 32gb za burek:)

17 godina
neaktivan

aloha ekipa :D

evo javljam se sa jadrana :P

pogledajte mi sad brzine XD

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice