Vidim neki forumas prodaje Aegisa... Predobro kuciste, da sam prodal linksysa uzel bi ga def. Moram svog frisko ofarbanog poslikat da vidite kako dobro izgleda s crnim gacama :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
More je pretoplo, puše vitar, veliki valovi... Sad na nogomet...
PC, mreze i neke druge sitnice :)
Jel to neki iz Hrvatske pošte?
:D ne :D vrtjel se autocad na njemu samo :)
Si ti uspjel napravit Ono ?
Vidim neki forumas prodaje Aegisa... Predobro kuciste, da sam prodal linksysa uzel bi ga def.
Ružan mi je..
Jep, i kod mene stize nevrijeme...
Uff, morat cu pocet utjerivat vlastitu isplatu novca... Nikako da nabavim dijelove za svoj novi stroj...
To je kod mene učestala pojava. Kucam na vrata i prijetim:)
nažalost, i ja sam počeo
"mnogi bi se seksali a da im ne uđe" ..e pa nemože više - a najgore je raditi za poznanike i rodbinu, ti uvijek traže neki popust, a puno posla 
Vidim neki forumas prodaje Aegisa... Predobro kuciste, da sam prodal linksysa uzel bi ga def.
Ružan mi je..
Hm... Meni nikako nije. Ima forumasa koji vide Boga u HAF-u, a meni nije niti za pecinskog trolla...
nažalost, i ja sam počeo
"mnogi bi se seksali a da im ne uđe" ..e pa nemože više - a najgore je raditi za poznanike i rodbinu, ti uvijek traže neki popust, a puno posla 
Moj bratić je toliko bio ograničen da je radije tipu dao 800 kn za servis nego meni platio cugu:(
Ružan mi je..
Hm... Meni nikako nije. Ima forumasa koji vide Boga u HAF-u, a meni nije niti za pecinskog trolla...
HAF mi je još gori..:P
nažalost, i ja sam počeo
"Bog im daj zdravlje..."
HAF mi je još gori..:P
Ima jedan Lian Li jednostavnog dizajna u Linksu - cijena oko 800 kn, prekrasan je. No moj Chieftec je meni prava celicna bomba :)
nažalost, i ja sam počeo
"Bog im daj zdravlje..."
eh da..i onda me još traže račun, pa ih ne mogu smuljati 
ovo mi je legendarno: http://blejac.com/zasto-je-najbolje-da-se-folirate-da-nemate-veze-sa-kompjuterima/
Si ti uspjel napravit Ono ?
Sutra bi mi trebao stić hamer papir, pa se bacam na izradu...
Dobar dan.
ovo mi je legendarno: http://blejac.com/zasto-je-najbolje-da-se-folirate-da-nemate-veze-sa-kompjuterima/
Original na engleskom mi je jači ipak 
eh da..i onda me još traže račun, pa ih ne mogu smuljati 
Da, vidjel sam vec to, fora je, ali istinita...
Oko 100 kn.. ovisi koliko dugo tražim drivere, koje i koliko programa traži, i sl.
Je... Donesi komp na servis da vidis kolko cu ti naplatit :D
Original na engleskom mi je jači ipak 
http://theoatmeal.com/comics/computers
Da, vidjel sam vec to, fora je, ali istinita...
je, viđeno je, ali se uvijek tako slatko nasmijem jer je sve živa istina 
Meni je nekad žao ljudi.
Npr. donesu neku kantu od kompa koja ne vrijedi 500kn i crkao disk, treba spasit podatke.
I onda novi disk ~400kn i 200kn spašavanje i rad. I oni jadni plate. Hah
Meni je nekad žao ljudi.
Npr. donesu neku kantu od kompa koja ne vrijedi 500kn i crkao disk, treba spasit podatke.
Najbolje ti je bit ko nas IVO, oderi covjeka do daske, pa neka ostane bez hlaca i gaca... :D
Meni je nekad žao ljudi.
Radije bih onda preporučio da kupe novi komp..
Meni je nekad žao ljudi.
Bit je u tome da su podaci sa starog diska od iznimne važnosti. 
Najbolje ti je bit ko nas IVO, oderi covjeka do daske, pa neka skine i hlace i gace... :D
Imam i ja srca. Ako dođe netko a vidiš da je siromašan nije mi bed napravit za đabe. Jednom sam jednoj ženi napravio đabe a ona mi je donesla kulen kad se vratila iz Slavonije:)
Meni je nekad žao ljudi.
lako je preporučiti, ali njemu je celeron još uvijek dobar i hdd od 10 giga, a tako nešto se više ne može kupiti - pa im objasni to 
Bit je u tome da su podaci sa starog diska od iznimne važnosti. 
E onda bih ga oderao kao zeca... 
lako je preporučiti, ali njemu je celeron još uvijek dobar i hdd od 10 giga, a tako nešto se više ne može kupiti - pa im objasni to 
Pogledaj gore... 
Najbolje ti je bit ko nas IVO, oderi covjeka do daske, pa neka skine i hlace i gace... :D
Imam i ja srca. Ako dođe netko a vidiš da je siromašan nije mi bed napravit za đabe. Jednom sam jednoj ženi napravio đabe a ona mi je donesla kulen kad se vratila iz Slavonije:)
Ma zezam se IVO, kaj ti je :)
Vidis to kad si rekel da ti je donesla kulen, mene se to vise dojmi nego novci koje bi primil od takve osobe. Takva osoba moze sebe nazvat covjekom, a ne ovi fucking poker/sank ovisnici...
i ja bih ti donio kulen, ali samo zato jer sam iz slavonije, pc ću si sam popraviti
inače, kulen nije jeftin, i u slavoniji se to smatra velikim poklonom. s obzirom da ga treba znati zamiješati, a i treba vremena da "sazrije".
inače, kulen se ne jede, kulen se proba - kad si već spomenuo kulen 
inače, kulen se ne jede, kulen se proba - kad si već spomenuo kulen 
Bah, ti si ga sigurno vise puta samo probal nego ga se najel :D