bio u gradu, zatim na 15 minutno kupanje i doma... cak sam vidio evu iz kucanica... opsjedaju ih sa fotoaparatima pa je moras vidjet.
I liči li ona na išta uživo? :P
bio u gradu, zatim na 15 minutno kupanje i doma... cak sam vidio evu iz kucanica... opsjedaju ih sa fotoaparatima pa je moras vidjet.
I liči li ona na išta uživo? :P
bila je guzva..sitna i sesir..tko ce je vidit dobro .. zato se sjecam malkovicha..a doci ce opet,svake godine dodje...on je pljunut ko iz filma ;)
Zar nikoga ovo ne zanima
Mislim da je nepotrebno... Koja bi točno bila svrha toga? Šta fali ovome kako je sada sve organizirano?
pa, đesi torrente - vidjeli smo ju i mi.. na slikama 
Dodali su prethodna i sljedeća stranica
Dodali su prethodna i sljedeća stranica
Da,evo baš sad gledam da nisu dodali još ponešto korisno.
EDIT:ništa više nisu dodali kako vidim.
Jep, i kod mene stize nevrijeme...
Uff, morat cu pocet utjerivat vlastitu isplatu novca... Nikako da nabavim dijelove za svoj novi stroj...
Uff, morat cu pocet utjerivat vlastitu isplatu novca... Nikako da nabavim dijelove za svoj novi stroj...
Koje komponente?
Za prvu silu mi jos treba 2GB ddr3 i neki amd-ov proc... Mislim da cu uzet 555 phenoma II jer se necu tako brzo rastegnut do thubana... Zbog nekih drugih ulaganja...
Pozdrav..
Možda upiknem CM 690 II advanced danas..=)
Haha, stroj..
Kad već ne mijenjaš komponente često onda uzmi odmah six-core.
To je kod mene učestala pojava. Kucam na vrata i prijetim:)
Haha, stroj..
Ma nisam planirao jos prec na DDR3... Al ukazala mi se super prilika za maticnu onda sam odlucil za tu opciju...
ddd :D obicno pricekam do 2 tjedna, sve dalje mi je vec iritantno...
Haha, stroj..
Ma nisam planirao jos prec na DDR3... Al ukazala mi se super prilika za maticnu onda sam odlucil za tu opciju...
Onda utrpaj Phenom II X6 1055T pošto-poto. 
ddd :D obicno pricekam do 2 tjedna, sve dalje mi je vec iritantno...
Vi ih pustite da vam ne plate odmah??
Nisam znao da je crytek zavrsio na sudu jer je koristio piratizirane programe za 3D Modeliranje i ostale programe u vezi grafike. LOL, i najveci ponekad nemaju toliko novce da kupuju.
Više ne. Sad im fino kažem:˝Kad nabavite lovu dođite po case.˝
Znaju njurgat ali jgb, nisam ja ovca za šišanje.
Haha, stroj..
Onda utrpaj Phenom II X6 1055T pošto-poto. 
Ddd... Gledam da prodam jos jedan komp jer ih imam 3... Al imam dijelova za jos 2 skrebentala... O tome sam vec razmisljal da tak napravim... A i covjek mi je ostavil u trajnom vlasnistvu ispravan laptop... Doduse, nije neka pila, ali za surfat je sasvim ok. Imam X solucija, samo se moram odlucit... Mislio sam prodat jednog linksys-a, ali od toga nista...
Ddd... Gledam da prodam jos jedan komp jer ih imam 3... Al imam dijelova za jos 2 skrebentala... O tome sam vec razmisljal da tak napravim... A i covjek mi je ostavil u trajnom vlasnistvu ispravan laptop... Doduse, nije neka pila, ali za surfat je sasvim ok. Imam X solucija, samo se moram odlucit... Mislio sam prodat jednog linksys-a, ali od toga nista...
Koji ljaptop?
Svima!
Po jednoj strani kuzim da ljudi nemaju para... Al da moraju bit djubre, e onda niti ja ne mogu bit dobar. Za cigarete i kavu ima, joj kad sam vidjel majmuna koji mi duzan malo vece pare, a on na poker automatu... Doslo mi da ga flasom kresnem...
Sad im fino kažem:˝Kad nabavite lovu dođite po case.˝
Kod mene je uvijek tako... 
Koji ljaptop?
Bome ne znam na pamet model, neki HP-ovac... Trebalo bi mu disk promjenit jer je siromacec bolestan.. Al inace funkcionira ok...
Po jednoj strani kuzim da ljudi nemaju para... Al da moraju bit djubre, e onda niti ja ne mogu bit dobar. Za cigarete i kavu ima, joj kad sam vidjel majmuna koji mi duzan malo vece pare, a on na poker automatu... Doslo mi da ga flasom kresnem...
Ma nema isprike! Imaju love za sve drugo a kad meni treba platit onda su svi drugi krivi, nepovoljan utjecaj Venere na Marsovu putanju i slično.
Bome ne znam na pamet model, neki HP-ovac... Trebalo bi mu disk promjenit jer je siromacec bolestan.. Al inace funkcionira ok...
Jel to neki iz Hrvatske pošte?
Šuti, i tebi ćemo naplatit.. 
Radovi u javnoj kući...