- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam kako ti je tako sam i ja bio kod jedne ali ova nije ovisna o facebooku nego ima sina u Americi pa bi onda da se čuje preko msn-a ja otišao bila joj otišla grafička i nije joj radio internet,ja odem zamjenim grafičku sve radi ,napravim joj konekciji sve to završim ona mi plati, ali i mene je non stop zvala kad ću doći 
Ja fino kažem ljudima: donesite komp, recite gdje je problem, šta želite. Ja odgovorim javim vam kad utvrdim kvar i usput ću vam reći koliko bi to sve došlo.
ovu sa avatara
damn, ona mi je već dojadila...
meni nije :)
baš je firefox
Imaš kakvu ukrajinku za sredit?:)
Može i meni Šveđanku ako nije problem?
Jel more 'vak šta? 
Može...
Znam kako ti je tako sam i ja bio kod jedne ali ova nije ovisna o facebooku nego ima sina u Americi pa bi onda da se čuje preko msn-a ja otišao bila joj otišla grafička i nije joj radio internet,ja odem zamjenim grafičku sve radi ,napravim joj konekciji sve to završim ona mi plati, ali i mene je non stop zvala kad ću doći 
Ja fino kažem ljudima: donesite komp, recite gdje je problem, šta želite. Ja odgovorim javim vam kad utvrdim kvar i usput ću vam reći koliko bi to sve došlo.
Ja sam ovoj govorio de da ponesem komp kad završim vratim vam ga,a ne nemože šta ako je bude sin zvao da se čuje preko msn-a ,pa ja kažem kako će te se vidjeti i čuti kad neradi internet 
jel bar bila dobra?
jel bar bila dobra?
Žena od 52 godine nerazmišljam ja kao ti 

LOL šta nisi napisao.. earghhh
EDIT: 2010 žyeah
opa 2010

LOL šta nisi napisao.. earghhh
EDIT: 2010 žyeah
Trebao sam tebe poslati možda bi se vas dvoje razumjeli kako treba 
auh kako mi popuco vrat nemogu se micat
našao sam jabuku
Sretna vam 2010 stranica.
Looka se osjećaš nadmočno što si me blokiro huh? 
Never mind, samo opušteno, ja odo...
Looka se osjećaš nadmočno što si me blokiro huh? 
Never mind, samo opušteno, ja odo...
Ne baš... samo se osjećam puno lakši kad ne moram gluposti gledat...
pojeo sam garnucin
U jbt kod mene salauka počela........auuuuu šta ga dere Ilija 
Pozdrav spameri..
Šta se radi?
Pozdrav spameri..
Šta se radi?
Ma ništa...evo gledam kak kod mene fino paducka ovo đubre za komar(i)ce 
Pozdrav spameri..
Šta se radi?
evo završio bočnu stranicu kucista 
Kad idemo igrat TM?
Baci koju sliku...
Baci koju sliku...
Već je stavio u "Slike vašeg hardvera" ;)
Mozda budem prodavao linksysa (samo mi stoji doma) pa ti javim ako budes zainteresian.
Imaš kakvu ukrajinku za sredit?:)
Pojasni, prosim lepo.
Kad idemo igrat TM?
Oš sad...svejedno neam šta radit a kiša dere
Oš sad...svejedno neam šta radit a kiša dere
Može..
Si vidio rezultate u klanskoj temi? Bolji sam od tebe!! 
dobar dan...šta se radi???
dobar dan...šta se radi???
Spama, kao i obično...