What hapend
Vjerovali ili ne, sam je to tražio :D
BTW, našao sam divx-STG verziju onog filma, jel to legit ili bolje da skinem TS (neam flat pa...)?
Skini TS od Imagine-a...on uvijek ima dobre snimke 
What hapend
Vjerovali ili ne, sam je to tražio :D
BTW, našao sam divx-STG verziju onog filma, jel to legit ili bolje da skinem TS (neam flat pa...)?
Skini TS od Imagine-a...on uvijek ima dobre snimke 
Dajte mi link do neke njemacke IT trgovine da je jako poznata i rasprostranjenja u Njemackoj. Iskljucite media markt.
DivX je majka.Još malo pročitaj komentare na stranici s koje ga kupuješ,vjerojatno piše kakva je kvaliteta videa i audia.
Nema problema. Nema komentara
. Došao je u trgovinu prije 5.1 sati, kupilo ga je 37 ljudi u toj trgovini.
EDIT: koja "košarica" omogućuje da gledam film dok ga još u potpunosti nisam kupio
?
Banned je.... banned! 
What hapend
zamolio je ivu da mu da crveni do sutra...nezznamm
Zna neko gdje mogu naci popise useljenika u brazil za 1920 godinu...Hitno je...Hvala...
Jel mere ovo pomoć 
Može preporuka kakav dobar film?
Rekal bi opet Maverick al neću XD Hm.... Svemogući Bruce ako nisi pogledal već... (Almighty Bruce mislim da se zove)
Idem igrat tm..
Čujemo se u nespavalicama...
Večer evo i ja navratio u birc prije zatvaranja dosta mi je za danas wirelessa i antena pa da se malo odmorim 
Upravo se na piratskom zaljevu pojavio dvdrip Clash of titans 
Rekal bi opet Maverick al neću XD Hm.... Svemogući Bruce ako nisi pogledal već... (Almighty Bruce mislim da se zove)
Jim Carrey,hmmm...
Taj film je 20 puta godišnje na TV-u tako da mi se ne isplati skidat.
Pogledao sam neki dan Green Mile i film me rasplakao
.Baš kada sam pomislio da nemam osjećaje rasplače me film!Nevjerojatno
Velika je snaga u onoga čovjeka koji umije da prešuti i onda kad ima pravo. // Tolstoj
Večer evo i ja navratio u birc prije zatvaranja dosta mi je za danas wirelessa i antena pa da se malo odmorim 
obrisano...
O gdje si Irina, jesi dobila svoju dnevnu dozu kiturine?
Mislim da trebamo prije radnog vremena zatvorit jer su počeli "komarci" dolazit 
Meni je oduvijek Jim Carrey bil Number 1 
wassup boys n girls
jos malo lock
Meh, riskirat ću tih 700mb :p
BTW, prijedlog za sadržaj prijave - spam, multiaccount
neobazirite se na kretena uopce
lock
e tko je prije rekao od vas da će mu sestra napravit acc na forumu
LOCK!
LOCK
OPEN!!! 
Jutro svima...
Jutro,jutro.Eto ja ukratko prije još jednog paklenog dana,na šljaki.Vruće za popi*dit.Maknem po 5-6 piva i isto tolko vodurine za cijeli dan šljake.I eto opet moram ići.Ljeto je super,al jedino zimi stignem biti više na kompjuteru...
Jutro. Moram do glupe pošte ovako jutro na uranku :/
Jutro.Pa di si ti Jura?Nema te nikako u bircu....
...moram se strpiti još par dana, dok mi ne vrate zvjezdicu i pol, a malo sam i žut pa mi seneka zabranio...