Pozdrav ljudi, vratio se ja sa upisa..
I daajte više zanemarite trolla...-.-
I daajte više zanemarite trolla...-.-
Koji rat
Mato vs. Domba

Kako vam se da radit duple accounte i trollati?Jeste glupi ili nemate pametnijeg posla?
Osobno to mi je pitanje koje nikad necu shvatiti odgovor na njega... Jbte. Ili pusite djecu nek se igraju (citaj ne hrani trolove) ili im zabrani net.
I daajte više zanemaritetrolla...-.-
Kako vam se da radit duple accounte i trollati?Jeste glupi ili nemate pametnijeg posla?
Misliš quad accounte 
MIOC u Zagrebu,jel?Ja sam se upisao u opću gimnaziju u Ogulinu -.-
Pa što je tu loše?
Jest..=)
hebem ti forum usrani da ti hebem
sta ima ljudi sta vi radite?
Zahebo si se :/
Mislim, ok je škola ali gimnazija... Bilo bi bolje da si išao za teh. za računalstvo ili u krajnjem slučaju u ekonomsku 
I am Alive too je MATO LUKIĆ.
性交の愚か者
Nije mato tako pametan...
stvarnO!??????? robi taj nam adresu idemo organizirat prosvjed pred matinu kucu i malo ga izlapićit

Bok svim birtasima, jos mi nisi uplatil na racun lovu za koristenje "Fuckaj Ga" u potpisu sramota ide tuzba uskoro.
Nije mato tako pametan...
je, to je on, tamo na onom FB acc.-u di je ona ''ženska'' je doda sebe za prijatelja...
性交の愚か者
Borg, nemoj da opet dođe neki pas... 
mislim da je mato iza svih ovih trollovskih quad multi accounta
kako mrzim tog klinca
mislim da je mato iza svih ovih trollovskih quad multi accounta
kako mrzim tog klinca
To je MATO. Zar nevidite da je na onom profilu od zenske sam sebe dodao za prijatelja? Pa jedino on moze biti tolio glup da sam sebe izda.
stvarnO!??????? robi taj nam adresu idemo organizirat prosvjed pred matinu kucu i malo ga izlapićit
ma ovaj što trola cijelo vrijeme nije mato, to je onaj nikola lakić vjerojatno, nije mato baš takav blesan. mato je napravio novi acc http://www.bug.hr/forum/user/svjetleci-ventilator/27650.aspx pa mu se možete tu javiti ako hoćete 
To je MATO, jer je toliko smotan da je dodao sebe na profilu od one zenske, a Nikola lakić je F1-IVO obozavatelj.
To je MATO, jer je toliko smotan da je dodao sebe na profilu od one zenske, a Nikola lakić je F1-IVO obozavatelj.
eh, pa moguće je..ma tko će više znat tko je tu tko - počeli su se luđaci opako skupljati. treba ih ignorirati i gotovo, to ih najviše boli. kada mu odgovraša na postove to ga pali i bude još dosadniji. i muha se zasiti go*na pa ode na drugo g
∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Zahebo si se :/
Mislim, ok je škola ali gimnazija... Bilo bi bolje da si išao za teh. za računalstvo ili u krajnjem slučaju u ekonomsku 
Pa želim na fakultet kako god bilo a mislim da mi je s gimnazijom bolja podloga.Tehničar za računalstvo kod nas u Ogulinu je jako loš smjer,to vjerojatno i sam znaš.
A ekonomsku ne bih upisao zbog nekih predmeta koji su u toj školi i zato što ne želim bit ekonomist.
Bok svim birtasima, jos mi nisi uplatil na racun lovu za koristenje "Fuckaj Ga" u potpisu sramota ide tuzba uskoro.
A fućkaj ga
Budi cool, povećaj svoj troll skill :)
Provjereno, radi, pokušaj s tim :) vjeruj mi... sam ti posta postove...
evo sad sam prikinija sa curom
ahhh.... popricat cu sa njom kad se malo smiri al jebiga... bar je vise necu varat
Provjereno, radi, pokušaj s tim :) vjeruj mi... sam ti posta postove...
ご支援のおかげで