Batista kad počinješ sa farbanjem kućišta 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Došla dostava iz trgovine :)
MTV World Stage Coldplay Live Tokyo 2009 - 720 p
Što je to?
Koncert Viva la Vida oko 90000 ljudi. Najbolji njihov koncert pa su za neke pjesme uzeli cut sa njega.
Pop?
Batista kad počinješ sa farbanjem kućišta 
mozda vec sutra...
cemu to plazenje jezika non stop ? mora da i slinis jos... :P
Gotov review 5770. Ono, bas smo se ja i Lord_Marko izmorili dok smo sve uradili... Trenutno se slike uplodaju,
Šefe jesil već ušao u interface AP-a moraš ga i konfigurisati ,povezati patch kablom, kao što ti je Batista već rekao postavi sebi WPA i miran si 
mozda vec sutra...
Ma ne slinim nego mi dosadno pa ubacujem smajlije evo ih malo 

mozda vec sutra...
Ma ne slinim nego mi dosadno pa ubacujem smajlije evo ih malo 

Znaci izbacil si slinceka iz upotrebe... :D Da, da vrijeme brzo prolazi... :)
ljudi moji neznan sta da kazen cura mi ima mononukleozu, u pm ako prilezin ove praznike
ljudi moji neznan sta da kazen cura mi ima mononukleozu, u pm ako prilezin ove praznike
A heboga...
...jel se drži
Što znaš iz iskustva???
nažalost da 
LOL a jesi amater. :)
Ja pomno biram koga prihvatim ili ne. Baš zbog ovakvih mogućnosti.
duga priča, bilo je to davno (s obzirom da živimo jedan od drugog par kilometara)..ali to je sada riješeno, sve ok..
i da, moram se pohvaliti da osobno poznajem matu, za razliku od vas he he 
Auuuu...
Sad možeš novu nać, a ova će ležat i neće znat di si
Auuuu...
Sad možeš novu nać, a ova će ležat i neće znat di si
gledaj ako je ona ima iman je vrlo vjerojatno i ja a time onda i ona druga zenska i jos cila ekipa
duga priča, bilo je to davno (s obzirom da živimo jedan od drugog par kilometara)..ali to je sada riješeno, sve ok..

Tko zna konfigurirat AP?
A imaš se s čime hvaliti
Ne mogu vjerovat! I Batista i rider su offline... Ko će mi iskonfigurirat AP?
Batistaaaaaaa, javi seeeeee

Šefe, sam ga napravi... 
a jesi ti novi ovdje.....
Šefe, sam ga napravi... 
A bi brate, ali ne razumin pola riči tamo...
HHHahahahahhahhah vidite našeg malog Dombe I Am Alivea! Koja naivčina! Naivniji od mog kera iz dvorišta! ahhahahahhaha
Pazi ti lika ja stvorim fake acc na fejsu ka neka cura i on padne na to! Digo mu se mali pimpolinčić! hahahhahahhahah
Još mi prizna kako se svađa s nekim likovima na BUGu, kakva naivčina! hahahahahahha
Ha-Ha-Ha
SAD MRŠ!
Prijedlog - forum očita neki hardware GUID (mrežna, mbo, disk u računici) i dijele se hardware banovi, kao na xbox live za modirane konzole.
Komplicirano? Možda. Ali pogodnosti su maksimalne.
HHHahahahahhahhah vidite našeg malog Dombe I Am Alivea! Koja naivčina! Naivniji od mog kera iz dvorišta! ahhahahahhaha
Pazi ti lika ja stvorim fake acc na fejsu ka neka cura i on padne na to! Digo mu se mali pimpolinčić! hahahhahahhahah
Još mi prizna kako se svađa s nekim likovima na BUGu, kakva naivčina! hahahahahahha
LOOOOOOL
HAHAHAHAHHAH
A joj baš mi je lipi taj mulavac mali! AHAHAHAHAHAH!
A imaš se s čime hvaliti
ne znam da li si vidio, ali evo ga opet - 
Kako vam se da radit duple accounte i trollati?Jeste glupi ili nemate pametnijeg posla?