Sad bi Batista još malo trebao reći da prodaje 2GB DDR2 ram,btw vidi se da je ovaj Pinac -Mato pogledajte samo kako piše ovaj Pinac :Klik
Mene Pinac nekako više podsjeća na onog Dinja
Ko je sad taj?
Sad bi Batista još malo trebao reći da prodaje 2GB DDR2 ram,btw vidi se da je ovaj Pinac -Mato pogledajte samo kako piše ovaj Pinac :Klik
Mene Pinac nekako više podsjeća na onog Dinja
Ko je sad taj?
Matooooooooooooo....welcome back 
to je dinjo
vidis dolje u desnom kutu piše dinjo
kako bi mu noge polomio
idem se tuširat
to je dinjo
kako bi mu noge polomio
idem se tuširat
ma ko ga yebe...meni svejedno tak da bmk me 
to je dinjo
kako bi mu noge polomio
idem se tuširat
nije nije.trazo sam slike u vezi buga da stavim za avatar posto mi se moj nije htio uploadati.inasao sam bas na onom linku kojeg je ovaj gore stavio.izbrisano
Da, Dinjo je jucer dobio ban na svoj account na ime SUPER :). Vjerovatno je to taj, tj. napravio je novi acc.
Da, Dinjo je jucer dobio ban na svoj account na ime SUPER :). Vjerovatno je to taj, tj. napravio je novi acc.
Dobio sam opomenu i necu se vise svadati jer ce sve ispasti da imam multi acc.
Aj man'mo se ćorava posla oko Dinje i Mate i ostalih izmisljenih osobnosti tog lika 
Vidi se da liku nedostaje koja daska u glavi...meni to ne smeta jer ga ignoriram....zato opet kažem
BMK 
Dinjo nije SUPER :)
sto posto..
LOL dobio sam frend request na MSN ili xfire od Mate.
ROFL....de prihvati 
Pusti ga neka ti se ispovijedi :)
Update-an cjenik.
mozes li mi reci koja je razlika ALFA-e i GSKY-a od recimo D-Link GWL122
Bez uvelicavanja - nebo i zemlja... Gksy ima output od 500mw, Alfa od 1000mw, doseg wifi signala je neusporedivo veci od ovog d-linka... Jos da stavis neku direkcijsku antenu od 10dbi.... Bomba od prijema signala.
Update-an cjenik.
mozes li mi reci koja je razlika ALFA-e i GSKY-a od recimo D-Link GWL122
Bez uvelicavanja - nebo i zemlja... Gksy ima output od 500mw, Alfa od 1000mw, doseg wifi signala je neusporedivo veci od ovog d-linka... Jos da stavis neku direkcijsku antenu od 10dbi.... Bomba od prijema signala.
Znači za dvije kuće međusobno udalje nekih 500-tinjak metara signal bude pun ili blizu punog...
Krešo,čestitam na prolasku!Sad možeš spamat cijeli dan 
Krešo,čestitam na prolasku!Sad možeš spamat cijeli dan 
WEEEEEEEEEEEE 

Znači za dvije kuće međusobno udalje nekih 500-tinjak metara signal bude pun ili blizu punog...
Ja bas ne volim odgovarat na pitanja o mrezi jer je dosta komplicirano objasnit pocetnicima... Al ukratko -
Sve ovisi kolko prepreka imas izmedju "hosta" i "providera".
Primjer kod mene. Spajam se na susjeda koji ima 2dbi antenu, 2 zida su prepreka. Ja koristim ap s direkcijskom antenom od 8dbi. (sluzi mi kao tebi tvoj dlink, znaci imaju istu funkciju) Signal kod mene je nesto vise od 30 Mbit-a. Da njemu stavim samo omnicu od 10dBi-a, imal bi full signal... Da jos ne govorim kaj bi bilo da imam jacu mreznu karticu tipa gsky ili alfu...
Ja bas ne volim odgovarat na pitanja o mrezi jer je dosta komplicirano objasnit pocetnicima... Al ukratko -
Primjer kod mene. Spajam se na susjeda koji ima 2dbi antenu, 2 zida su prepreka. Ja koristim ap s direkcijskom antenom od 8dbi. (sluzi mi kao tebi tvoj dlink, znaci imaju istu funkciju) Signal kod mene je nesto vise od 30 Mbit-a. Da njemu stavim samo omnicu od 10dBi-a, imal bi full signal... Da jos ne govorim kaj bi bilo da imam jacu mreznu karticu tipa gsky ili alfu...
Ahaaaaaa....a tako to ide...laički objašnjeno
Al u biti i ja se pitam jer mi sestra ima neku D-link usb wifi karticu i stalno joj se gubi signal pa da joj malo to ja sredim da se ne gubi veza
Al dobro nema veze...
Svejedno hvala na objašnjenju
hmmm mogli bi se dogovorit nekako oko toga
za 2-3 tjedna ce mi doc 2 plaće tako da 
Također dobar dan svima
Dobar dan i tebi...jbg facepalm za mene...nije ono mato nego onaj dinjo il kak se više zove...lik ima "multiple personality disorder" tak da se ni ne obazirem na njega 
Bok svima!
Evo da se i ja oglasim->
http://www.bug.hr/forum/favtopics/?sort=act
Za cijene cemo se lako dogovoriti. :)
hmmm mogli bi se dogovorit nekako oko toga
za 2-3 tjedna ce mi doc 2 plaće tako da 
Nema frke.
Evo i ja dobio request od Mate na xfire,nema šanse da ga primim,budem još neki virus pobral a kaj mi to treba.