- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ček jel ima neko baš za svjetsko gledat?
uff, sorry, a da guglaš South Africa World Cup 2010 Online Stream?
Ma par puta su ovdje jučer postali taj link pa pitam...
Našao sam sad...
Ljudi ovdje se jučer - prekjučer povlačio jedan link za gledanje svjetskog online, jel ga može neko postat?
Općenito jel ima neko neke HD kanale za gledat online?
HD ces tesko nac i jos besplatno na internetu, no ovo dole je puno bolje rjesenje ak imas Widescrean TV ili LCD jer je u 16-9 formatu ko original a ne onaj spresani bezvezni signal na HRT.
Ljudi ovdje se jučer - prekjučer povlačio jedan link za gledanje svjetskog online, jel ga može neko postat?
Općenito jel ima neko neke HD kanale za gledat online?
HD ces tesko nac i jos besplatno na internetu, no ovo dole je puno bolje rjesenje ak imas Widescrean TV ili LCD jer je u 16-9 formatu ko original a ne onaj spresani bezvezni signal na HRT.
To je to!
Još da je malkoc brže vozio 
PS dobra je kvaliteta ali Full Screen je totalno otišao zbog rezanja
→Ω
hey
meni live movie maker sam odreže.. 
vidi onaj small stunt to sam stavio original iz frapsa, jel mi to odrezano zato sto sam stavio da snima half size?
jel kad vidis small stunt on je cijeli original iz frapsa nisam ga rezo ni ništa
Dobar dan!Eto mene sa šljake,malo sam frendu uljepšavao dnevni boravak sa mahagonijevim parketom(šteta kolko je šume posječeno da se dobije nekaj parketa).Svi sretni i zadovoljni,ja umoran,sad si malo bum odmoril pa prelistat da vidim kaj se dešavalo,vidjet koji su mi filmovi stigli u"dućan" i to je to...
E da može i pivčuga neka...
Jesi se nagledal vatrometine na Bundeku, jer ipak se malo vrjeme smilovalo pa je ispalo ok kolko sam cul.
je li ja dobro vidim ili opet sprdate matu 
Opa, stigla dostava iz "trgovine".
U2 At The Rose Bowl 360° Tour 1080p
Simpsons All Seasons 1080p
World Cup in South Africa - First part of the world cup (48 matches) 1080p
je li se dogodilo išta novo danas ili se još prepričava o onom jučer 
kad god ga zahebaju ja nisam tu
e ljudi pozz,
prilikom instalacije visual basica mi javlja da mora biti iskljucen neki machine debug manager kako bi nastavio proces instalacije, ne pitajte zasto visual basic hitno mi odgovorite!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kako da iskljucim tooo
e ljudi pozz,
prilikom instalacije visual basica mi javlja da mora biti iskljucen neki machine debug manager kako bi nastavio proces instalacije, ne pitajte zasto visual basic hitno mi odgovorite!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kako da iskljucim tooo
znam ja u čemu je problem..
e ljudi pozz,
znam ja u čemu je problem..
pa kad znas brzo mi reci
Tooooo došao je u trgovine... Koliko si platio?
Dobar dan!Eto mene sa šljake,malo sam frendu uljepšavao dnevni boravak sa mahagonijevim parketom(šteta kolko je šume posječeno da se dobije nekaj parketa).Svi sretni i zadovoljni,ja umoran,sad si malo bum odmoril pa prelistat da vidim kaj se dešavalo,vidjet koji su mi filmovi stigli u"dućan" i to je to...
E da može i pivčuga neka...
Jesi se nagledal vatrometine na Bundeku, jer ipak se malo vrjeme smilovalo pa je ispalo ok kolko sam cul.
Zadnji dan su prašili sve u 16,al je svejedno malo kiše palo.Inače ih pratim svake godine,al ove je vrijeme bilo katastrofa...
dajte ljudi molim vas pomozite mi molim vas, kako da iskljucim to
e ljudi pozz,
zašto visual basic ??
e ljudi pozz,
zašto visual basic ??
nemoj me jebavat nervozan sam brzo mi reci hitno mi je jebote!
jesi se nagledo mojih videa?
hehehe
kak ti se sviđaju?
???
13.65 GB 
???
ti si onaj sa gtx285 kojem svaka druga igra ne radi kako treba 
ne mogu si pomoći,smiješno mi je
13.65 GB 
Kad stiže Gothic 4 u"trgovine".Rekli su 2010,al ne i kad...
???
ti si onaj sa gtx285 kojem svaka druga igra ne radi kako treba 
ne mogu si pomoći,smiješno mi je
NI ja isto, gtx 285 na 19"
:)
e ljudi pozz,
zašto visual basic ??
nemoj me jebavat nervozan sam brzo mi reci hitno mi je jebote!
WAZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
Umjesto jedne runde, evo nečeg drugog... 
Ja sam rekao da si ti perverznjak.
Umjesto jedne runde, evo nečeg drugog... 
Fuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj