Koja je razlika između D'addera i Konea???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uh kak mi je drago kaj su nasi zemljaci po porjeklu i prijatelji Slovaci torpedirali napuhane Talijane pravo osvjezenje dana.

joj i meni :)
Ne kužim koliko mozga trebaš imati da izruguješ, stavljaš nečiju sliku kao avatar.
Ja sam mislio da nema toliko tinejđera na ovom forumu. Ali izgleda da ima.
Ne govorim ovo tebi osobno, nego nekima koji su radili dječje gluposti a smatraju se odraslom osobom.
Pa kad nista drugo nije ni zasluzio, svaki drugi post mu je laž, a što je najgore dao je sve svoje podatke.
Zayebavao je on nas mi smo mu vratili ali samo na drugaciji način.
Pozdrav narode!KAkve su Crative zvucne kartice,tocnije Creative Audigy 4 ili tako nesto?
Pozdrav narode!KAkve su Crative zvucne kartice,tocnije Creative Audigy 4 ili tako nesto?
Dobre kartice - očajni driveri.
Barem je tako prije bilo
Pa kad nista drugo nije ni zasluzio, svaki drugi post mu je laž, a što je najgore dao je sve svoje podatke.
A dobro ljudi malo smo zezali i gotovo... Što je bilo bilo je bolje pitaj šta je on radio po forumu 
Svi smo mi božija dijeca 

E BORG moram te pitat neš u vezi tih trackera, sry što sam dosadan... Ovako za sada imam 10.32 giga uploadanih i 6,23 skinutih i ratio mi je 1.546, ako mi download bude veči od uploada oče li mi pasti moj ratio...
Uh kak mi je drago kaj su nasi zemljaci po porjeklu i prijatelji Slovaci torpedirali napuhane Talijane pravo osvjezenje dana.

joj i meni :)
Ne kužim koliko mozga trebaš imati da izruguješ, stavljaš nečiju sliku kao avatar.
Ja sam mislio da nema toliko tinejđera na ovom forumu. Ali izgleda da ima.
Ne govorim ovo tebi osobno, nego nekima koji su radili dječje gluposti a smatraju se odraslom osobom.
A to što si mi ti na PM slao svakakve poruke...retardu j ti mater i tako si mi slao...ti si mene zaje*avo a ne ja tebe! Smiri hormone.A to što si ti misliš da je moj svaki drugi post laž neka ti bude...imaš sreće nemogu dokazat te poruke da si slao zato što sam ja bio glup i obriso ih.I ja nisam kao vi neki da zabadam nos u tuđi život,ja imam svoj život i živim ga.
A to što si mi ti na PM slao svakakve poruke...retardu j ti mater i tako si mi slao...ti si mene zaje*avo a ne ja tebe! Smiri hormone.A to što si ti misliš da je moj svaki drugi post laž neka ti bude...imaš sreće nemogu dokazat te poruke da si slao zato što sam ja bio glup i obriso ih.I ja nisam kao vi neki da zabadam nos u tuđi život,ja imam svoj život i živim ga.
Dižeš mi tlak.
E BORG moram te pitat neš u vezi tih trackera, sry što sam dosadan... Ovako za sada imam 10.32 giga uploadanih i 6,23 skinutih i ratio mi je 1.546, ako mi download bude veči od uploada oče li mi pasti moj ratio...
Naravno da hoće, ratio je omjer uploada i downloada :)
Dižeš mi tlak.
A ti kao meni ne? Isto takve poruke je i Weky slao,živi svoj život a ne moj i sve če biti u najboljem redu.
ražestili ste matu 
btw mato,gdje ti je nestala ona konfa sa i5 750 i 5850 
Matoooo, jesi ih to natjerao da mijenjaju avatar :)
Ivo je natjerao 
Mato ima jedan post u kojem piše tvoj IP 
ražestili ste matu 
btw mato,gdje ti je nestala ona konfa sa i5 750 i 5850 
I Iphone 
@ Banned, Pa kad je weky-u prijetio smrću... 
Banned gori si od njega znaš li ti prestati i promjeniti avatar,očito nisi pročitao post koji je napisao Ivo da prestaneš
lol, gotovi smo svi.

Ček, ček, WTF... Kako to
. + ja imam wireless... tj statičku IP :'(
Dobar dan,evo ja se spremam za Međugorje.

Super
Banned gori si od njega znaš li ti prestati i promjeniti avatar,očito nisi pročitao post koji je napisao Ivo da prestaneš
Ne, ja nisam vidio tu poruku 
Sliku sam zaboravio... 
EDIT: sad sam saznao da je protiv pravila stavljat ss-ove pp-ova... 
Kakav je to fight ovdje?
Ček, ček, WTF... Kako to
. + ja imam wireless... tj statičku IP :'(
Neznam tebi IP nego znamo Mati... 

Super
Baš tako 
Divnooo :) Ide mi frendica, upravo smo se pozdravile.. crna, visoka, s dobrim guzom 
Divnooo :) Ide mi frendica, upravo smo se pozdravile.. crna, visoka, s dobrim guzom 
Ja cu hodati što mi nije nikakav problem s obzirom da mogu pretrčati pola puta od svoje kuće(18km).
Iskreno rečeno, zaboli me 
Iskreno rečeno, zaboli me 
Penis.
A ti kao meni ne? Isto takve poruke je i Weky slao,živi svoj život a ne moj i sve če biti u najboljem redu.
A kuzis ono jbte, dizes nam tlak svima, dodes u jednu temu i pises kako si kupio Iphone, dodes u drugu temu gdje stavis slike svog hardvera na kojem se vidi da si naopako okrenuo cooler, dodes otvoris novi account i copy pasteas sve podatke iz profila u novi, i moja baka bi skuzila, pa dodes u jednoj temi i uvjeren si u svoju glupost, nitkome drugome ne priznajes da je on u pravu, i tako sve redom teme.
Mi smo primjetili tvoju inteligenciju i svi smo se na nju ismijali, i to ti nemora biti kriv jer ti TI ZA SVE OVO kriv, tj. tvoja inteligencija.
Nitko se nesprda sa naxeemom, nitko se nesprda sa F1-IVO, odkud se s tobom svi sprdaju? Očito je da si ti sam zaslužan za to, ljudi su iskoristli tvoju inteligenciju i smijali se tome, i uspjeli su u tome.