Dobar dan ljudi.
Što ima novog?
Učlanio se na privatni tracker 
Demonoid, THR?
Za sada samo Bitgamer a za koji sat i THR 
Dobar dan ljudi.
Što ima novog?
Učlanio se na privatni tracker 
Demonoid, THR?
Dobar dan ljudi.
Što ima novog?
Pokušava se osposobiti PayPal! 
Morao sam se i ja učlaniti :) Avatar
Dobar dan ljudi.
Što ima novog?
Pokušava se osposobiti PayPal! 
Sretno :)
lol za ovog matu.. lol nemojte ga toliko zahebavat :D
Ne znam što mi je danas, previše TU-ova dobivam danas... Da nije što sam upecao novu dobru ribu 
THR se ističe samo po dobrom ex-yu sadržaju, ostalo i nije neki izbor kao ni brzina. istina da je no ratio, ali radije skinem s TL pa pošteno odseedam ne da se na THR vuče ko kilava baba.
Ne znam što mi je danas, previše TU-ova dobivam danas... Da nije što sam upecao novu dobru ribu 
To je zbog avatra!
To je zbog avatra!
Sigurno :)
To je zbog avatra!
jel vidio on te vase avatre? hahaha bice svega :DD
Ma to je zbog ribe! 
Dobar dan ljudi.
Što ima novog?
A nist uzivamo u HRT budalastinama usput nist novo, umjesto da sad na digitalnom signalu pustaju prjenose kak su u originalu 16-9 imas figu.
Prije su imali izgovor na analognom signalu za to, ali sad ga vise nemaju gamad jedna jel na digitalnom prijemu to ide bez frke. Samo trebaju poslat i pustit nama original 16-9 kaj je to tesko, kakav je u Wimbeldonu recimo i na SP u nogometu ali ne. Pa oni koji imaju na cemu gledat tak nekaj, onda dobiješ ovak 16-9 signal skresan i prilagođen na 4-3 u originalu a kak to fino izgleda na 16-9 ili 16-10 ekranu zna se.
Sramota da bog da grom sutra u njih udaril, to bi bilo korisno srecom kaj ne placam nista vec dugo pa nije problem koje budalastine.
To je zbog avatra!
jel vidio on te vase avatre? hahaha bice svega :DD
Ja sam mu poslo PM napisao sam mu ovaj mi nešto podsječa na tebe, izgleda smotano kao i ti :D Jeli ti dode sta u rodu? XD
Kako vam se čini moj novi avatar? 
Je li bolji od onog starog??
Kako vam se čini moj novi avatar? 
Je li bolji od onog starog??
Makni tu ružnoću da ne osljepim
Danas upecao na vrijeme 2 torrenta :) Status im Top 10 onda se bude malo bolje uplaodalo :)
A nist uzivamo u HRT budalastinama usput nist novo, umjesto da sad na digitalnom signalu pustaju prjenose kak su u originalu 16-9 imas figu.
Prije su imali izgovor na analognom signalu za to, ali sad ga vise nemaju gamad jedna jel na digitalnom prijemu to ide bez frke. Samo trebaju poslat i pustit nama original 16-9 kaj je to tesko, kakav je u Wimbeldonu recimo i na SP u nogometu ali ne. Pa oni koji imaju na cemu gledat tak nekaj, onda dobiješ ovak 16-9 signal skresan i prilagođen na 4-3 u originalu a kak to fino izgleda na 16-9 ili 16-10 ekranu zna se.
Sramota da bog da grom sutra u njih udaril, to bi bilo korisno srecom kaj ne placam nista vec dugo pa nije problem koje budalastine.
A šta reći još jedana od lopovskih hrvatskih firmi, lova im sjeda a oni nemoraju mrdnut guzicom.
Danas upecao na vrijeme 2 torrenta :) Status im Top 10 onda se bude malo bolje uplaodalo :)
Ma hebeš torrente.. mijenjaj avatar!!! 
upravo sam dobio mailom još jednu sliku, haha :)
Opa, jesi li to ti BORG?
Opa, jesi li to ti BORG?
ma rofl, to je mato.
Neki lik ima FB njegov valjda.
kako vam se čini moj novi avatar 
Hahahahahahahahashahahahahahahahahahahah.... Pa gdje ih nalazite... Joj, joj.
Mah... Matomanija...
Poludjeli ste... Al na fora nacin, ja tu paradu podrzavam (za razliku od gay) 
Mah... Matomanija...
ajde onda mijenjaj avatar
Mah... Matomanija...
ajde onda mijenjaj avatar
Ipak sam ja stariji forumas od kojeg se ne ocekuje takva neozbiljnost :)
ajde, ajde meći matu u avatar i te fore o starosti prodaji nekom drugom :P
upravo sam dobio mailom još jednu sliku, haha :)
Lik izgleda koda je u rodu sa ozanom
Opa, novi avatar kod BORG-a.