Imam jedan prijedlog:
Ajmo ostaviti trola na forumu ali da mu ispod nicka umjesto "suspendiran" piše "troll" 
Imam jedan prijedlog:
Ajmo ostaviti trola na forumu ali da mu ispod nicka umjesto "suspendiran" piše "troll" 
Znam ja što je!
Šta šutiš onda?
Šuti mi se...
Imam jedan prijedlog:
DA!!! Umjesto da ga suspenziraju, treba postati Troll zadužen za sljedeće forume: Ostalo...
Imam jedan prijedlog:
Imam jedan prijedlog:
DA!!! Umjesto da ga suspenziraju, treba postati Troll zadužen za sljedeće forume: Ostalo...
Ili ne!
Ili ne!
DA!
Imam jedan prijedlog:
Budemo otvorili forum
Piz*arije
Samo za odabrane...
Jel ima tko prijedlog za avatar...
OMG
20 minuta bez spama!
Idem igrat BC2
Idem igrat BC2
javi mi kad budeš gotov za danas da opet odigram do jutra 
kakvo je vrijeme čini se da neću zaraditi za bfbc2 do kraja ljeta (a već sam trebao zaraditi ali vrijeme me omelo) 
OMG
20 minuta bez spama!
Rekord!!! 
Dobra večer.
OMG
20 minuta bez spama!
Rekord!!! 
Neki dan smo jedan sat bez spama...
Ala je dosadno ljudi moji...
večer
baš sam maloprije pizzu smazao 
sta uopce placas, moga si besplatno skinuti
kao ja i mitsuoka sa bitgamera 
večer
baš sam maloprije pizzu smazao 
Hah bezveze ti ju mažeš... Ja bi ju pojeo 
Peč koliko košta taj key za BBC2

Peč koliko košta taj key za BBC2
našao sam na njuškalu za 150kn
http://www.njuskalo.hr/pc-igre/battlefield-bad-company-2-pc-oglas-1026438
Vec 37 gb uploadano... 
Vec 37 gb uploadano... 
kako uspiješ toliko uploadat ??
Vec 37 gb uploadano... 
kako uspiješ toliko uploadat ??
seedbox
Vec 37 gb uploadano... 
Ti uploadaš koliko ja skinem...
Vec 37 gb uploadano... 
Bravo koliko ti je ratio 
Ma sve skupa od svih trackera (HD torrents i IPT) Na IPT mi je 2.3 - tolko i na HD torrents... No to ce se kolko vidim ubrzo promjenit...
ja na THR uploadam pola godine pa sam tek 50 GB skupio. batista, koliki ti je up speed?
Vešer.Birc se još malo zatvara,a ja imam pitanjce.Jel kako mogu povratit neku stvar koju sam obrisao a nije više u Recycle Binu?Imao sam neki film koji sam greškom obrisao i ispraznio sam smeće,a znam da od nekud to mogu povratit,l neznam kako,pa ako može malo pomoći...
Šefe kakvo je vrijeme i more u Starigradu/paklenici 
Zašto Starigrad/Paklenica?
Vrijeme je super, baš po Pakievom ukusu. Meni se sviđa, a i mom laptopu
Zato što bi navratio malo tamo pa pitam kakvo je more 
Ovo vrime je ajme, nisam se kupa od prošle subote, mislia san ić ali kiša s*ebe sve
Vešer.Birc se još malo zatvara,a ja imam pitanjce.Jel kako mogu povratit neku stvar koju sam obrisao a nije više u Recycle Binu?Imao sam neki film koji sam greškom obrisao i ispraznio sam smeće,a znam da od nekud to mogu povratit,l neznam kako,pa ako može malo pomoći...
skini program Recuva, s njim bi trebalo