naravno.....za razliku od tebe :)
Ma ti ništa ne radiš... Ja barem spamam... 
hahaha :DDDDDDDDDD
ja uopce ne spamam
naravno.....za razliku od tebe :)
Ma ti ništa ne radiš... Ja barem spamam... 
hahaha :DDDDDDDDDD
ja uopce ne spamam
Zna ko neki program za ograničavanje prometa. Terba za frenda kojem su jednom isključili net pa se želi osigurati...
Ugllavnom da se upiše max. promet npr. 10 giga i da dok je na 9.8 gb da ga upozori a kad je na 10 gb gasi net. I onda dok 15 počne nova tarifa ovaj počne brojiti ispočetka.
Plizz hitno je...
Ajmo ljudi plizzz
Si napravio .exe iz qbasica?
Si napravio .exe iz qbasica?
ne
neće da mi pokrene novije verzije qbasica
izbaci mi neki error oko fullscreena (ne sjećam se točno što)
ajde reci šta ti treba
mislim da je županijsko natjecanje iz engleskog jezika dovoljno
ajde reci šta ti treba
mislim da je županijsko natjecanje iz engleskog jezika dovoljno
Svatko može biti zadnji na županijskom.. 
Idem sad probat qbasic..
Jel me netko tražio?
Bilo odličnih rundi sad na serveru... Ufff... Rasturio sam
Jest, on je, tako je napisao da se zove u Bug profilu, kreten.
EDIT:
Lik ima i SE Satio, samo ne znam šta će tom seljaku takav mob.
A za Vas ostale ako niste vidjeli , pogledajte od ovoga Nikole što pravi stalno nove acc ,njegovu kulturu
čekaj to je naš trol?
A za Vas ostale ako niste vidjeli , pogledajte od ovoga Nikole što pravi stalno nove acc ,njegovu kulturu
čekaj to je naš trol?
Jest, barem jedan od njih(a možda samo on radi sve te silne accountove)
Znam zato što je u nekoj svojoj temi Izvinjenja napisao kako je on to ,malo pogledaj njegove prethodne acc kao što su :andromoljac_hehe,windows 7 i više nebrojim koliko ih je otvorio 

čekaj to je naš trol?
Da trol koji nikad neće prestati biti dosadan 
Sjećaš se razloga zašto si dobio žuti??
Drugi put kad dođe, proći će gore nego Mato.. 

ali ne može svatko proći na njega 
Ajde molim vas da takve debile ignorirate. Ne odgovarajte mu na poruke i slično. Čim počne vrijeđat samo kliknite na prijavi.
Hvala:)
ražestio je ivu
ovo neće dobro završiti za trola 
Dobro smo se nasmijali u onoj temi, ali mi je ipak malo žao Mate. Mislim da smo/sam pretjerali/o. Mislim, i on je živo biće, i on griješi, a mi kao paparazzi čekamo njegovu slijedeću (vjerovatno, također vrlo smiješnu) temu.
Dobro smo se nasmijali u onoj temi, ali mi je ipak malo žao Mate. Mislim da smo/sam pretjerali/o. Mislim, i on je živo biće, i on griješi, a mi kao paparazzi čekamo njegovu slijedeću (vjerovatno, također vrlo smiješnu) temu.
Ja ne znam je li on skužil uopće one naslove poruka...
Baš sam sinoć čitao....umro od smijeha....evo i sad se smijem hahahha 
Ajde molim vas da takve debile ignorirate. Ne odgovarajte mu na poruke i slično. Čim počne vrijeđat samo kliknite na prijavi.
Hvala:)
A Ivo da te pitam zašto si obrisao i moj post,da nije zato što sam citirao njegov post,pa prijavio sam ga 
dajte link teme da se i ja nasmijem matinoj gluposti
Prvi dio - slažem se
Drugi dio - čekamo, čekamo... 
A Ivo da te pitam zašto si obrisao i moj post,da nije zato što sam citirao njegov post,pa prijavio sam ga 
Izbrisao sam jer je citiran njegov debilan bezobrazluk:)
dajte link teme da se i ja nasmijem matinoj gluposti