Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.475.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Jutro ekipa...evo jedna runda od meneNamigiva

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

dali je ovdje zabranjeno pisat o stranicama gdje mogu naci da skinem igrica ,a ako nije , neka mi ko  kaze koju

17 godina
xemix kaže...

dali je ovdje zabranjeno pisat o stranicama gdje mogu naci da skinem igrica ,a ako nije , neka mi ko  kaze koju

imas na javnim torrentima.

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
18 godina

Jutro čobani... Vidim neki vec od ranog jutra tankiraju pivu.... A da je bar vruce... :/

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
17 godina
neaktivan
Jutro ekipa... Borg jesi se satrao? Ja jesam...

@cro_blue
Hyperion je popušio karton zbog piratstva
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
neaktivan

Jutro Belji se

RIDER-What color is your life ... :D
17 godina
Šef kaže...

jutro, a onak bio sam dosta pijan ali sam znao što radim.

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
15 godina
neaktivan

jel mi moze ko pomoc na drift city nece mi se skroz skinut dodaci sto ljudi ubacuju skoro sve skinem ostane mi jos 12 dodataka i nece error pise

16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Šef kaže...

jutro, a onak bio sam dosta pijan ali sam znao što radim.

Evo  ti nešto da te razbudi SmijehCool

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 9:28 (rider15).
17 godina
neaktivan
Batista, možeš opet dat link od onog APa (ili je bio rother?) kojeg trebam kupit?

Borg, mi počeli u 9.30, ja se najviše napio, svi: Hahah, vidite Šefa kako se napija...
Doša san u 1 kući i triba goste primit, hehe... Dobro je prošlo sve, još san onako pijan na bicikli sretno stiga do kuće... :D
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Batista, možeš opet dat link od onog APa (ili je bio rother?) kojeg trebam kupit?

Borg, mi počeli u 9.30, ja se najviše napio, svi: Hahah, vidite Šefa kako se napija...
Doša san u 1 kući i triba goste primit, hehe... Dobro je prošlo sve, još san onako pijan na bicikl-u sretno stiga do kuće... :D

Hmm na biciklu pijan kući mogao si sletjeti negdje Cool

17 godina
neaktivan
Mogao sam... :)
A moga san i pješice...
16 godina
neaktivan

jutro

napokon sam slobodan kao ptica

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mogao sam... :)
A moga san i pješice...

Pa mogao si SmijehCool

Btw jesi ti to odlučio kupiti već jednom AP Belji se

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Doša san u 1 kući i triba goste primit, hehe... Dobro je prošlo sve, još san onako pijan na bicikli sretno stiga do kuće... :D

drago mi je da si se dobro proveo i proslavio,al to da si povraćaSmijeh

17 godina
neaktivan
Dajte mi brzo link od tog AP-a
18 godina
Šef kaže...

Evo, imas i 50 kn jeftiniji model. Svejedno kojeg ces uzet...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
17 godina
neaktivan

jel vrijdi uzeti ovaj monitor?

Votka i dzin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola votka i dzin to je sada in nova riba, novi splav, tako svaki dan
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Evo ga http://spaceforum.forumsmotion.com/Smijeh

Samo što neznam lozinku za adminaNamigiva!A šta će nam adminOsmijeh!

Hajmo zaspamat tamo, BORG, Tomislav, makićuu!!!

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
neaktivan

Šefe pitaj Batistu da proda rezervnog Linksys-a wrt54gl  ,btw Šefe kad kupiš AP javi se da sredimo nešto oko tvoje bezične mreže Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 10:16 (rider15).
18 godina
rider15 kaže...

Šefe pitaj Batistu da proda rezervnog Linksys-a wrt54gl  ,btw Šefe kad kupiš AP javi seda sredimo nešto oko tovje bezične mreže Cool

A ne ne, taj ostaje u Rezervi kao router, nista vise necu modificirat... Cini mi se da je onaj otisao u vjecna lovista i uzet cu AP koji sam preporucio Sefu...

17 godina
neaktivan
Batista, jesi siguran da je to onaj o kojem smo pričali? Sad se ne sjećam je li bio AP ili Rother...
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
rider15 kaže...

Šefe pitaj Batistu da proda rezervnog Linksys-a wrt54gl  ,btw Šefe kad kupiš AP javi seda sredimo nešto oko tovje bezične mreže Cool

A ne ne, taj ostaje u Rezervi kao router, nista vise necu modificirat... Cini mi se da je onaj otisao u vjecna lovista i uzet cu AP koji sam preporucio Sefu...

Šalio sam se ,shebao si mu frimware,ko će sad uzeti ovaj gore AP ti ili Šef Neodlučan

17 godina
neaktivan

Dobar dan,evo danas nam je prvi službeni dan odmora za dosta nas,inače malo mi je žao što nisam imao priliku provozati se u BMW M5-ici.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
18 godina
Šef kaže...
Batista, jesi siguran da je to onaj o kojem smo pričali? Sad se ne sjećam je li bio AP ili Rother...

Jep, to je taj. Ne vjerujes meni da je to AP ? :P :)

rider15 kaže...
Batista kaže...
rider15 kaže...

Šalio sam se ,shebao si mu frimware,ko će sad uzeti ovaj gore AP ti ili Šef Neodlučan

Ako ce ga on uzet onda cemo biti oboje koji cemo ga uzet.... :) Da, cudno je to - sjebavanje... Prvi dan radi ko puska, drugi dan nece da sam Bogu brat...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ako ce ga on uzet onda cemo biti oboje koji cemo ga uzet.... :) Da, cudno je to - sjebavanje... Prvi dan radi ko puska, drugi dan nece da sam Bogu brat...

Da ali taj prvi dan je imao svoj orginali frimware ,a onda si drugi dan ti upload-ovo svoj frimware Cool

18 godina
rider15 kaže...
Batista kaže...

Da ali taj prvi dan je imao svoj orginali frimware ,a onda si drugi dan ti upload-ovo svoj frimware Cool

Noup, radio je jedan dan s backfire-om. Radio je kao AP... Dok drugi dan nista...

Sefe - ovo je kabel koji trebas za povezat router i AP

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Noup, radio je jedan dan s backfire-om. Radio je kao AP... Dok drugi dan nista...

Sefe - ovo je kabel koji trebas za povezat router i AP

Batista a jesil ti u međuvremenu dok je radio kao AP sa backfire-om  jesi ga resetovao ili modificirao njegove postavke Neodlučan

18 godina

Resetirat ga nisam imal potrebe, a postavke... Moram sam promjenit IP i postavit AP mod i prikacit se na mrezu... A nije mi prvi put da sam stavil linuxa na njega...  Postavil sam ih jedno 10-ak... Doduse ne na svojeg nego od frendova... I sad kad sam htel sebi tak napravit, dobil sam frisku figu... :/

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Resetirat ga nisam imal potrebe, a postavke... Moram sam promjenit IP i postavit AP mod i prikacit se na mrezu... A nije mi prvi put da sam stavil linuxa na njega...  Postavil sam ih jedno 10-ak... Doduse ne na svojeg nego od frendova... I sad kad sam htel sebi tak napravit, dobil sam frisku figu... :/

A jesil ga iskljkučivao iz struje dok je radio  ,btw jel ti vratio voditelj Cisco akademije i šta ona kaže šta mu je Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 10:38 (rider15).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice