- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali je ovdje zabranjeno pisat o stranicama gdje mogu naci da skinem igrica ,a ako nije , neka mi ko kaze koju
dali je ovdje zabranjeno pisat o stranicama gdje mogu naci da skinem igrica ,a ako nije , neka mi ko kaze koju
imas na javnim torrentima.
Jutro čobani... Vidim neki vec od ranog jutra tankiraju pivu.... A da je bar vruce... :/
@cro_blue
Hyperion je popušio karton zbog piratstva
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Jutro 
jutro, a onak bio sam dosta pijan ali sam znao što radim.
jel mi moze ko pomoc na drift city nece mi se skroz skinut dodaci sto ljudi ubacuju skoro sve skinem ostane mi jos 12 dodataka i nece error pise
jutro, a onak bio sam dosta pijan ali sam znao što radim.
Evo ti nešto da te razbudi 

Borg, mi počeli u 9.30, ja se najviše napio, svi: Hahah, vidite Šefa kako se napija...
Doša san u 1 kući i triba goste primit, hehe... Dobro je prošlo sve, još san onako pijan na bicikli sretno stiga do kuće... :D
Borg, mi počeli u 9.30, ja se najviše napio, svi: Hahah, vidite Šefa kako se napija...
Doša san u 1 kući i triba goste primit, hehe... Dobro je prošlo sve, još san onako pijan na bicikl-u sretno stiga do kuće... :D
Hmm na biciklu pijan kući mogao si sletjeti negdje 
A moga san i pješice...
jutro
napokon sam slobodan kao ptica
A moga san i pješice...
Pa mogao si 

Btw jesi ti to odlučio kupiti već jednom AP 
Doša san u 1 kući i triba goste primit, hehe... Dobro je prošlo sve, još san onako pijan na bicikli sretno stiga do kuće... :D
drago mi je da si se dobro proveo i proslavio,al to da si povraća
Evo, imas i 50 kn jeftiniji model. Svejedno kojeg ces uzet...
jel vrijdi uzeti ovaj monitor?
Evo ga http://spaceforum.forumsmotion.com/
Samo što neznam lozinku za admina
!A šta će nam admin
!
Hajmo zaspamat tamo, BORG, Tomislav, makićuu!!!
Šefe pitaj Batistu da proda rezervnog Linksys-a wrt54gl ,btw Šefe kad kupiš AP javi se da sredimo nešto oko tvoje bezične mreže 
Šefe pitaj Batistu da proda rezervnog Linksys-a wrt54gl ,btw Šefe kad kupiš AP javi seda sredimo nešto oko tovje bezične mreže 
A ne ne, taj ostaje u Rezervi kao router, nista vise necu modificirat... Cini mi se da je onaj otisao u vjecna lovista i uzet cu AP koji sam preporucio Sefu...
Šefe pitaj Batistu da proda rezervnog Linksys-a wrt54gl ,btw Šefe kad kupiš AP javi seda sredimo nešto oko tovje bezične mreže 
A ne ne, taj ostaje u Rezervi kao router, nista vise necu modificirat... Cini mi se da je onaj otisao u vjecna lovista i uzet cu AP koji sam preporucio Sefu...
Šalio sam se ,shebao si mu frimware,ko će sad uzeti ovaj gore AP ti ili Šef 
Dobar dan,evo danas nam je prvi službeni dan odmora za dosta nas,inače malo mi je žao što nisam imao priliku provozati se u BMW M5-ici.
Jep, to je taj. Ne vjerujes meni da je to AP ? :P :)
Šalio sam se ,shebao si mu frimware,ko će sad uzeti ovaj gore AP ti ili Šef 
Ako ce ga on uzet onda cemo biti oboje koji cemo ga uzet.... :) Da, cudno je to - sjebavanje... Prvi dan radi ko puska, drugi dan nece da sam Bogu brat...
Ako ce ga on uzet onda cemo biti oboje koji cemo ga uzet.... :) Da, cudno je to - sjebavanje... Prvi dan radi ko puska, drugi dan nece da sam Bogu brat...
Da ali taj prvi dan je imao svoj orginali frimware ,a onda si drugi dan ti upload-ovo svoj frimware 
Da ali taj prvi dan je imao svoj orginali frimware ,a onda si drugi dan ti upload-ovo svoj frimware 
Noup, radio je jedan dan s backfire-om. Radio je kao AP... Dok drugi dan nista...
Sefe - ovo je kabel koji trebas za povezat router i AP
Noup, radio je jedan dan s backfire-om. Radio je kao AP... Dok drugi dan nista...
Sefe - ovo je kabel koji trebas za povezat router i AP
Batista a jesil ti u međuvremenu dok je radio kao AP sa backfire-om jesi ga resetovao ili modificirao njegove postavke 
Resetirat ga nisam imal potrebe, a postavke... Moram sam promjenit IP i postavit AP mod i prikacit se na mrezu... A nije mi prvi put da sam stavil linuxa na njega... Postavil sam ih jedno 10-ak... Doduse ne na svojeg nego od frendova... I sad kad sam htel sebi tak napravit, dobil sam frisku figu... :/
Resetirat ga nisam imal potrebe, a postavke... Moram sam promjenit IP i postavit AP mod i prikacit se na mrezu... A nije mi prvi put da sam stavil linuxa na njega... Postavil sam ih jedno 10-ak... Doduse ne na svojeg nego od frendova... I sad kad sam htel sebi tak napravit, dobil sam frisku figu... :/
A jesil ga iskljkučivao iz struje dok je radio ,btw jel ti vratio voditelj Cisco akademije i šta ona kaže šta mu je