Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.503.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
protjeran
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Jebasu123 kaže...

ajde pucaj imam jos danas 15 poruka besplatnih pa da iskoristim

091?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
patch, ajd, sad sam na MSNu... Nisam vidio da si nešto tražio...
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

ma domba poslo sam nebriniNevinašcenece ti se draga brinutNevinašce

sta ima ljudi ja evo gotova skola pa malo zujim okolo i takoNevinašce

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

ma domba poslo sam nebriniNevinašcenece ti se draga brinutNevinašce

sta ima ljudi ja evo gotova skola pa malo zujim okolo i takoNevinašce

Poljubac

thank you

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Šef kaže...
Rambox, a ima li to hlađenje učinka? Da li se ventilator vrti brzo?

Nisam isprobal nemam poima, no da radi i bez ventilatora to je dobro rjesenje jer je laptop odignut od podloge i to dosta.Cool

pa da,bolje nego da upuhuje prašinu unutra..Neodlučan

super cijena

17 godina
neaktivan
Da kupimo Jurri jedan? On ima laptop...
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da kupimo Jurri jedan? On ima laptop...

za surfanje i forum? nema potrebe
jel bio danas?

16 godina
neaktivan

Zna tko jeli valja ovaj mobilni internet na bonove od tele2?

BF:BC2 ingame:xRALEx
17 godina

Nema JurrePlač

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
17 godina
neaktivan
Nema Jurre, a ni Pakia.... :(
17 godina
neaktivan

nema jurre,ni pakija,ni tateka..

16 godina

Zna li neko link za Crysis Benchmark tool.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Zna li neko link za Crysis Benchmark tool.

LINK

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
18 godina

Jajaj, kaj je lijep... Prava zver.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
16 godina
protjeran

pazi mene sretnika brate

idem u konzum i sad zatvaraju

i ja dodjem bajkom i parkiram ga tamo pokraj

i ma daj ja trčim brate i nezgodno stanem i iskrivim nogu

o isuse sta napravi ovakog malera...

17 godina
neaktivan
Evo neko mi nevrime stiže sa zapada... Nadam se da će bit grmljavine
3-)
18 godina
neaktivan
seneka kaže...
rambox kaže...
Šef kaže...
Rambox, a ima li to hlađenje učinka? Da li se ventilator vrti brzo?

Nisam isprobal nemam poima, no da radi i bez ventilatora to je dobro rjesenje jer je laptop odignut od podloge i to dosta.Cool

pa da,bolje nego da upuhuje prašinu unutra..Neodlučan

super cijena

Da, dobra je to stvar, pogotovo ako cijene inače kreću od 200 i sitno do 400kn, a ovo za 100 i koliko?

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM! // In Soviet Russia treadmill walk on you! // In Soviet Russia, the car drives you!
17 godina
neaktivan
Za 99 kn + karta za bus (dvosmjerna) 13kn
16 godina
protjeran
a prokletog li direct x-a 9 ,pa sad mi red faction guerilla dobiva max 15 frejmova,i kad sve pogasim i kad sve na max,opet lock na 15 frejmova,a u vrazju mater
16 godina
tarankula kaže...
a prokletog li direct x-a 9 ,pa sad mi red faction guerilla dobiva max 15 frejmova,i kad sve pogasim i kad sve na max,opet lock na 15 frejmova,a u vrazju mater

tebe ono jebe dx9, prikazuje ti dx8?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
protjeran

ma sad sam uspio stavit dx 9 ,al opet problemi,a dok nisam imo problema sa dx9 red faction guerilla iso na very high i 60 frejmova bez problema imo,probo i graficku drajver novi i sad skino ovaj novi 257.21,opet isti racku

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 20:20 (tarankula).
16 godina
tarankula kaže...

ma sad sam uspio stavit dx 9 ,al opet problemi,a dok nisam imo problema sa dx9 red faction guerilla iso na very high i 60 frejmova bez problema imo,probo i graficku drajver novi i sad skino ovaj novi 257.21,opet isti racku

a da ti formatiras hdd?

16 godina
protjeran
a ebat ga imam 50 igri instaliranih a na c: imam 4,ocel bit prob ako ponovno netidnem inst
16 godina
tarankula kaže...
a ebat ga imam 50 igri instaliranih a na c: imam 4,ocel bit prob ako ponovno netidnem inst

prebaci te igre na D, i formatiraj c gdje ti je sigurno instaliran windows, to ce resetirati sve dosad, directx i slično... sve bude ok, a onda kad digneš sistem, opet vrati igre na c i to je to.

16 godina
protjeran
joj sory nisam zareze stavljo,imam vec instaliranih 50 igri na D: ,a na c: imam samo 4,pa reko ocel normalno raditi ove sto su na D: kad se stavi novi vindouz ili treba da se opet instaliraju?
16 godina
tarankula kaže...
joj sory nisam zareze stavljo,imam vec instaliranih 50 igri na D: ,a na c: imam samo 4,pa reko ocel normalno raditi ove sto su na D: kad se stavi novi vindouz ili treba da se opet instaliraju?

Na kojoj particiji (disku) d ili c ti je instaliran windows?

16 godina
protjeran
na c na c
16 godina

Onda prebaci te 4 igre sa C na D i slobodno reinstall windowsa. Samo pazi, kad ubaciš npr DVD npr Windows-a 7, bootaš, i kad te pita na koju particiju odaberi C:, i nju formatiraj, odaberi quick format.

16 godina
protjeran
ma nema veze ove 4 igre ponovo cu ih uraditi

ali imam neki winows 7 koji se ovde odma uzme instal preko desktopa,nema botanja
16 godina

Pa probaj s njim, ako ima opciju da formatiraš particiju i biraš na koju ćeš instalirati.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice