Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.182.512
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
porgaknez kaže...

Zna li itko hrvatski torrent site osim TOORENTHR-a gdje se mogu registrirati?Amo pirati pomažite Knezu PorgiPoljubac

za ex yu sadrzaj, najnovije.net, crna berza, yuwabits, torrent-snatch, partis.si.

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
4ucker kaže...
Oly_E3 kaže...

Danas sam napravio transplantaciju organa sa jednog bicikla na drugi... Fale mi samo sajle i neki novi djelovi (shifteri i prednji mjenjač) i tako da dobivam još jedan pristojan XC bicikl (Hayes 9 hidrauličke kočnice sa 160mm Shimano rotorima, Deore XT stražni mjenjač, SRAM DG950 kazeta, SRAM PC971 lanac, GT Avalanche 2.0 okvir. Namjeravam Uzeti Deore LX shiftere i prenji mjenjač) Cool

Huh?Nevinašce Ja tebe ništa ne kužim... 'cus I'm drunk!

Hayes (soul) su ručice kočnica, shimano rotor ti je disk dole na felgi, shifteri su mjenjači tj mašinica, deore xt ti je zadnja mašinica vrlo skupa i jako kvalitetna, sram lance mrzim

pukao mi je 2 puta, avalanche 2.0 je rama od GT-a, ovo deore lx ti je nesto losiji mjenjac od xt ali to je po meni sve zanemariva razlika.

I više nego jasno sada. :)

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
neaktivan
disaster98 kaže...

pozz svima, treba mi usluga, dal mi mozete reci par onako internet browser igara kao travian, jer sam ovisnik Namigiva

Ikariam i ova igra

(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
porgaknez kaže...

otvoren ti je i torren-snatch novi tracker, sve ti je fl pa neces imati problema sa ratijom.

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
disaster98 kaže...

pozz svima, treba mi usluga, dal mi mozete reci par onako internet browser igara kao travian, jer sam ovisnik Namigiva

Ikariam i ova igra

Šefe ti si gori od njega što ga još i navlačiš na to. Belji se

17 godina
4ucker kaže...

Šefe ti si gori od njega što ga još i navlačiš na to. Belji se

Hvala Bogu ja nemam volje niti zivaca, a niti vremena igrati takve igre :)

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

i da,torrente

to što te nitko u temi ne napada ne znači da ne misle kao ja

jednostavno sam ja jedina budala na ovom forumu koja ima živaca svađati se i dokazivati nešto osobi poput tebe...

16 godina
neaktivan

Što mislite zbog koga je torrente dobio crvendaća? MENE! Smijeh

@torrente, ako čitaš ovo, sorry, ali pravila su pravila, i ja ih poštujem...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 21:44 (4ucker).
17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

i da,torrente

to što te nitko u temi ne napada ne znači da ne misle kao ja

jednostavno sam ja jedina budala na ovom forumu koja ima živaca svađati se i dokazivati nešto osobi poput tebe...

ako je on suspendiran,ti si zaslužio karton..jer ne znaš statNeodlučan

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Što mislite zbog koga je torrente dobio crvendaća? MENE! Smijeh

nije zbog tebe neg zbog toga sto su se svadjali i takoNeodlučan vjerojatno  bi ivo pogledao taj post i svejedno dao banNeodlučan

Bok btw jel ima vrucine?

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan

E, da, Patch, i tebe sam ja prijavio. Belji se

@Jebasu, ja sam ih prijavio, i njega i Peča.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 21:46 (4ucker).
16 godina
neaktivan

Ma dajte vas dva DOSTA!Belji se

Ovo je Veseli kutak... Nema svađe...

Torrente očito ne podnosi srbe, a mene nije briga je li netko Srbin, Hrvat, Slovenac, samo da je dobar čovik...

Inače sam i s logic-om i torrente-om (valjda :P) u dobrim odnosima, ali tamo ste obadva (logic i torrente) pretjerali...

17 godina

Ovaj sudac meksikanac je totalno poludel previse tekile, za kaj on daje direkt crveni karton koji mulac smotani i nije sudil ociti penal za Australce jel ruka nije bila uz tjelo nit pod razno.NevinašceSmijeh

17 godina
Jebasu123 kaže...
ledao taj post i svejedno dao banNeodlučan

Bok btw jel ima vrucine?

Bok, uff još pitaš kuham se :P

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Hayes (soul) su ručice kočnica, shimano rotor ti je disk dole na felgi, shifteri su mjenjači tj mašinica, deore xt ti je zadnja mašinica vrlo skupa i jako kvalitetna, sram lance mrzim

pukao mi je 2 puta, avalanche 2.0 je rama od GT-a, ovo deore lx ti je nesto losiji mjenjac od xt ali to je po meni sve zanemariva razlika.

Tako je... Inače ovdje ide starija verzija XT-a (2004), koja je dosta osjetljiva i lako se razhebe. Novija verzija koja mi je na "primarnom" biciklu je prava stvar. Jako izdržljiva, vrlo precizna i još fino izgleda Cool

XT 2008 XT 2008

XT 2004 XT 2004

Inače Shimano Deore SLX, XT, XTR, te SRAM X9 i X0 su najbolji mjenjači za XC bicikle Cool. Razlika između tih modela je goto nikakva. XTR i X.0 su od karbona pa su lakši i namjenjeni profesionalnom XC trkanju, a inače su jednako precizni kao i jeftinija braća

Deore SLX - mid-range Deore SLX - mid-range
XT - gornji mid-range XT - gornji mid-range
SRAM X9 - gornji mid-range SRAM X9 - gornji mid-range
Shimano XTR - high-end Shimano XTR - high-end
SRAM X0 - high-end SRAM X0 - high-end
Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 21:47 (Oly_E3).
17 godina
neaktivan

Pa ni ni u bircu se pojedinci ne mogu kontrolirat!

Slijedeći puta idu još gore kazne pa onda nek budem peder sa razlogom!

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
neaktivan

Oly, pusti bicikl i kupuj autoCool

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

ako je on suspendiran,ti si zaslužio karton..jer ne znaš statNeodlučan

pa i dobio sam ga

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pa ni ni u bircu se pojedinci ne mogu kontrolirat!

Slijedeći puta idu još gore kazne pa onda nek budem peder sa razlogom!

Sad ne znam di mi je nestalo po ure što san čita postove kojih nema... A i Seneka se osjeća isto...Osmijeh

17 godina

Jedan moj frend koji ima love normalno, je kupil prosle godine mont-bajk vrjedan 12 000 kuna i zapravo ne izgleda nist posebno tak je htio da niej upadljiv. Obicna boja i tak kad ga pogledas iz daljine nista posebno, ali kad dođes blize to je druga prica recimo ima hidraulicne kocnice ko na autu sa uljem u njima.NevinašceCool

17 godina
Oly_E3 kaže...

Inače Shimano Deore SLX, XT, XTR, te SRAM X9 i X0 su najbolji mjenjači za XC bicikle Cool. Razlika između tih modela je goto nikakva. XTR i X.0 su od karbona pa su lakši i namjenjeni profesionalnom XC trkanju, a inače su jednako precizni kao i jeftinija braća

Uff da je love imao bi i ja tak nešto, ovaj slx je novija mašinica nisam previše informiran u vezi nje.

, jbg nažalost nije Šveđanka ali poslužiti će..

16 godina
neaktivan

da je meni para za neki dobar proc,kakav bike Smijeh

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Sad ne znam di mi je nestalo po ure što san čita postove kojih nema... A i Seneka se osjeća isto...Osmijeh

Pobrisao sam jer je jadno i odvratno bilo za čitanje. Žao mi je što forum lagano odmiče od IT svijeta ali jbg...

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

pa i dobio sam ga

nek siBelji se

Šef kaže...

gladan i neobrijan,a molio sam ih za kratki break,bar da napravim sandwichNeodlučan

17 godina
protjeran
rambox kaže...

Jedan moj frend koji ima love normalno, je kupil prosle godine mont-bajk vrjedan 12 000 kuna i zapravo ne izgleda nist posebno tak je htio da niej upadljiv. Obicna boja i tak kad ga pogledas iz daljine nista posebno, ali kad dođes blize to je druga prica recimo ima hidraulicne kocnice ko na autu sa uljem u njima.NevinašceCool

Moj rođak Jakov Fak ima par bicikala od po 10000 dolara. Naravno, on na to ima popust (olimpijada, sponzori)... bicikli su prezakon, lagani da je milina, a i lijepi...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
17 godina

Večer Osmijeh

Ajde da popijem jednu prije nego zatvorite birtiju Belji se

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Uff da je love imao bi i ja tak nešto, ovaj slx je novija mašinica nisam previše informiran u vezi nje.

To je poboljšani Deore LX. Ima tu "shadow" tehnologiju radi koje je izdržljiviji i preciziniji u "radnim" uvijetima od starih modela (LX, XT (2004), XTR (2003)).

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina
rambox kaže...

Da, skupa je to oprema pogotovo ta hidraulika + još održavanje = mjenjanje ulja i pakni na diskovima...

16 godina
neaktivan

@Oly i BORG, gdje kupujete te dijelove za vaše bikeove?

16 godina
neaktivan

Zašto jedan dan ne razbijemo tradiciju te nastavimo spamati u bircu i preko noći ??

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice