Zna li itko hrvatski torrent site osim TOORENTHR-a gdje se mogu registrirati?Amo pirati pomažite Knezu Porgi
za ex yu sadrzaj, najnovije.net, crna berza, yuwabits, torrent-snatch, partis.si.
Zna li itko hrvatski torrent site osim TOORENTHR-a gdje se mogu registrirati?Amo pirati pomažite Knezu Porgi
za ex yu sadrzaj, najnovije.net, crna berza, yuwabits, torrent-snatch, partis.si.
Danas sam napravio transplantaciju organa sa jednog bicikla na drugi... Fale mi samo sajle i neki novi djelovi (shifteri i prednji mjenjač) i tako da dobivam još jedan pristojan XC bicikl (Hayes 9 hidrauličke kočnice sa 160mm Shimano rotorima, Deore XT stražni mjenjač, SRAM DG950 kazeta, SRAM PC971 lanac, GT Avalanche 2.0 okvir. Namjeravam Uzeti Deore LX shiftere i prenji mjenjač) 
Huh?
Ja tebe ništa ne kužim... 'cus I'm drunk!
Hayes (soul) su ručice kočnica, shimano rotor ti je disk dole na felgi, shifteri su mjenjači tj mašinica, deore xt ti je zadnja mašinica vrlo skupa i jako kvalitetna, sram lance mrzim
pukao mi je 2 puta, avalanche 2.0 je rama od GT-a, ovo deore lx ti je nesto losiji mjenjac od xt ali to je po meni sve zanemariva razlika.
I više nego jasno sada. :)
hvala na http://www.crnaberza.com
otvoren ti je i torren-snatch novi tracker, sve ti je fl pa neces imati problema sa ratijom.
pozz svima, treba mi usluga, dal mi mozete reci par onako internet browser igara kao travian, jer sam ovisnik 
Ikariam i ova igra
Šefe ti si gori od njega što ga još i navlačiš na to. 
Šefe ti si gori od njega što ga još i navlačiš na to. 
Hvala Bogu ja nemam volje niti zivaca, a niti vremena igrati takve igre :)
i da,torrente
to što te nitko u temi ne napada ne znači da ne misle kao ja
jednostavno sam ja jedina budala na ovom forumu koja ima živaca svađati se i dokazivati nešto osobi poput tebe...
Što mislite zbog koga je torrente dobio crvendaća? MENE! 
@torrente, ako čitaš ovo, sorry, ali pravila su pravila, i ja ih poštujem...
i da,torrente
to što te nitko u temi ne napada ne znači da ne misle kao ja
jednostavno sam ja jedina budala na ovom forumu koja ima živaca svađati se i dokazivati nešto osobi poput tebe...
ako je on suspendiran,ti si zaslužio karton..jer ne znaš stat
Što mislite zbog koga je torrente dobio crvendaća? MENE! 
nije zbog tebe neg zbog toga sto su se svadjali i tako
vjerojatno bi ivo pogledao taj post i svejedno dao ban
Bok btw jel ima vrucine?
E, da, Patch, i tebe sam ja prijavio. 
@Jebasu, ja sam ih prijavio, i njega i Peča.
Ma dajte vas dva DOSTA!
Ovo je Veseli kutak... Nema svađe...
Torrente očito ne podnosi srbe, a mene nije briga je li netko Srbin, Hrvat, Slovenac, samo da je dobar čovik...
Inače sam i s logic-om i torrente-om (valjda :P) u dobrim odnosima, ali tamo ste obadva (logic i torrente) pretjerali...
Ovaj sudac meksikanac je totalno poludel previse tekile, za kaj on daje direkt crveni karton koji mulac smotani i nije sudil ociti penal za Australce jel ruka nije bila uz tjelo nit pod razno.

Bok btw jel ima vrucine?
Bok, uff još pitaš kuham se :P
Hayes (soul) su ručice kočnica, shimano rotor ti je disk dole na felgi, shifteri su mjenjači tj mašinica, deore xt ti je zadnja mašinica vrlo skupa i jako kvalitetna, sram lance mrzim
pukao mi je 2 puta, avalanche 2.0 je rama od GT-a, ovo deore lx ti je nesto losiji mjenjac od xt ali to je po meni sve zanemariva razlika.
Tako je... Inače ovdje ide starija verzija XT-a (2004), koja je dosta osjetljiva i lako se razhebe. Novija verzija koja mi je na "primarnom" biciklu je prava stvar. Jako izdržljiva, vrlo precizna i još fino izgleda 
Inače Shimano Deore SLX, XT, XTR, te SRAM X9 i X0 su najbolji mjenjači za XC bicikle
. Razlika između tih modela je goto nikakva. XTR i X.0 su od karbona pa su lakši i namjenjeni profesionalnom XC trkanju, a inače su jednako precizni kao i jeftinija braća
Pa ni ni u bircu se pojedinci ne mogu kontrolirat!
Slijedeći puta idu još gore kazne pa onda nek budem peder sa razlogom!
ako je on suspendiran,ti si zaslužio karton..jer ne znaš stat
pa i dobio sam ga
Pa ni ni u bircu se pojedinci ne mogu kontrolirat!
Slijedeći puta idu još gore kazne pa onda nek budem peder sa razlogom!
Sad ne znam di mi je nestalo po ure što san čita postove kojih nema... A i Seneka se osjeća isto...
Jedan moj frend koji ima love normalno, je kupil prosle godine mont-bajk vrjedan 12 000 kuna i zapravo ne izgleda nist posebno tak je htio da niej upadljiv. Obicna boja i tak kad ga pogledas iz daljine nista posebno, ali kad dođes blize to je druga prica recimo ima hidraulicne kocnice ko na autu sa uljem u njima.

Inače Shimano Deore SLX, XT, XTR, te SRAM X9 i X0 su najbolji mjenjači za XC bicikle
. Razlika između tih modela je goto nikakva. XTR i X.0 su od karbona pa su lakši i namjenjeni profesionalnom XC trkanju, a inače su jednako precizni kao i jeftinija braća
Uff da je love imao bi i ja tak nešto, ovaj slx je novija mašinica nisam previše informiran u vezi nje.
, jbg nažalost nije Šveđanka ali poslužiti će..
da je meni para za neki dobar proc,kakav bike 
Sad ne znam di mi je nestalo po ure što san čita postove kojih nema... A i Seneka se osjeća isto...
Pobrisao sam jer je jadno i odvratno bilo za čitanje. Žao mi je što forum lagano odmiče od IT svijeta ali jbg...
pa i dobio sam ga
nek si
gladan i neobrijan,a molio sam ih za kratki break,bar da napravim sandwich
Jedan moj frend koji ima love normalno, je kupil prosle godine mont-bajk vrjedan 12 000 kuna i zapravo ne izgleda nist posebno tak je htio da niej upadljiv. Obicna boja i tak kad ga pogledas iz daljine nista posebno, ali kad dođes blize to je druga prica recimo ima hidraulicne kocnice ko na autu sa uljem u njima.

Moj rođak Jakov Fak ima par bicikala od po 10000 dolara. Naravno, on na to ima popust (olimpijada, sponzori)... bicikli su prezakon, lagani da je milina, a i lijepi...
Uff da je love imao bi i ja tak nešto, ovaj slx je novija mašinica nisam previše informiran u vezi nje.
To je poboljšani Deore LX. Ima tu "shadow" tehnologiju radi koje je izdržljiviji i preciziniji u "radnim" uvijetima od starih modela (LX, XT (2004), XTR (2003)).

Da, skupa je to oprema pogotovo ta hidraulika + još održavanje = mjenjanje ulja i pakni na diskovima...
@Oly i BORG, gdje kupujete te dijelove za vaše bikeove?
Zašto jedan dan ne razbijemo tradiciju te nastavimo spamati u bircu i preko noći ??