jeb... tio ga pokrast...maj... mu nebi on tako kod mene...ziv nebi izasa...,a ovome neka bjela svjetlost bila...onaj tamo pokraj zastora bi vidio samo crno..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cine mi se jako prakticen te njegove oci! Po danu sve normalno, a po noci ti se upale svijetla i svijetli ti tocno tamo gdje gledas! Bas cool, i ja bi par takvih!
Da mu ne svijetle oči ne bi bio tako kul :(
Ofc, potpuno je logično da će se život na drugom planetu razviti na identičan način kao i ovdje. Prejadno.
moguce da je bila opticka iluzija ali za meteoroloski balon je istina,,,,
gledas previse filmova, hahaha jako smijesno
To što nije u životu vidio ništa slično neznači da se radi o stranoj inteligenciji. Ne možeš za pojavu u zraku otpužiti neku drugu vrstu inteligencije. Shvaćaš li uopće težinu takve tvrdnje? Beznačajnost mogućnosti da se tako nešto dogodi? Veliku mogućnost da se radi o nećemu što sam već spomenuo?
Što se tiće materijala, vjeko ti je dao dobar odgovor.
kao prvo ja nisam nigdje tvrdio da je vidio neku vrstu strane inteligencije nego je vidio nesto slicno letecem tenjuro a vjeko jako smijesno nisam rekao da je materijal od plastike i gume!!!! nego da je slicno limo....
kao prvo ja nisam nigdje tvrdio da je vidio neku vrstu strane inteligencije nego je vidio nesto slicno letecem tenjuro a vjeko jako smijesno nisam rekao da je materijal od plastike i gume!!!! nego da je slicno limo....
mi od početka od kada znamo da bi semirci trebali postojati mislimo da imaju leteće tanjure možda su bas u obliku vilica
Možda su u šumi!?
Možda su u šumi!?
Ja sam uvjeren da postoji vanzemaljski zivot,i to zato jer ne vjerujem da u cijelom svemiru koji nema granica to jest beskonacan je,nema zivota barem u obliku nekakvog jednostanicnog organizma.
ima tisucu i tisucu planeta u svemiru i da se na nijednom osim na nasem nisu razvili uvjeti za stvaranje nekog organizma to stvarno ne vjerujem!!pa cak su i nasli na marsu leda sto znaci da je bilo i vode a voda je osnovni uvjet za razvitak organizma.
Hehe, voda je osnovni element života na Zemlji, za neki drugi oblik života voda je možda pogubna. Nemamo dokaza da je svemir beskonačan. Ali da, mala je vjerojatnost da se nigdje drugdje nije razvio život.
Možda vanzemaljci ne žive na planetama...
Previše je "možda" da bi mogli reći nekakve konkretne činjenice. Zvuči nevjerojatno da smo sami, a ja mislim da vanzemaljci neće stizati još neko vrijeme.
Uzmimo se u položaj da npr. mi, ljudi sa Zemlje, otkrijemo nekakvu vrstu inteligentnog života na nekom planetu u Gornjoj prip*zdini i želimo ih posjetiti. Nemojmo zaboraviti da je svemir (navodno) beskonačan i da se još širi i da je čovjek istražio tek malecki dio svemira. A mi smo najinteligentnija vrsta na Zemlji. E sad, i da izgradimo neku letjelicu koja leti brzinom svjetlosti, svejedno bi nam puno trebalo da dođemo do Gornje prip*zdine.
Još k tome, ljudi su išli samo na mjesec što dovoljno govori o nama kao najrazvijenijoj vrsti. A vjerojatno bi za prvi susret s vanzemaljcima poslali računalo jer ne vjerujem da bi se itko usudio ići na nepoznat teren susrest se s nepoznatim bićima...
Svi misle da će vanzemaljci doći k nama. Isto tako, možda vanzemaljci misle da će netko doći k njima... I opet dolazimo do previše "možda"...
Alieni 99,99999..% postoje, ako ne u nasoj galaksiji onda barem u susjednoj jer u galaksiji ima solarnih sustava na milijine i svaki sustav ima planet/e i sada da se negdje nije razvio zivot jako je velika vjerovatnost da je tj. sigurno je, ali to sto se razvio zivot neznaci da su "inteligentni" ko mi, ali s vremenom bi i taj "zivot" na drugim planetama evoluirao i postao inteligentan ,ali nakon dugog niza godina.
u svim space scfi serijama filmovima koje ja znam su bili alieni, osim u BSG.
Znam da postoje, ali se nadam da nas nece posjetit neka vrsta ko predatori!!!
Znam da postoje, ali se nadam da nas nece posjetit neka vrsta ko predatori!!!
A ne mora biti,kolko nama fali za dalje putovanje svemirom,40,50 godna mozda i manje,a ne vjerujem da cemo se unistiti prije toga.
Nadam se da nećemo. U svakom slučaju, putovanja svemirom nisu od nas udaljena 50 godina, nego najmanje 200. Ustvari, možda nikad niti nećemo moći putovati svemirom onako kako to sada zamišljamo.
A ne mora biti,kolko nama fali za dalje putovanje svemirom,40,50 godna mozda i manje,a ne vjerujem da cemo se unistiti prije toga.
Matematicki postoji 11 dimenzija...
a sad, sta sve ima u tih 11 nemoram ni zamisljat...
Necu sad pricat o svojim brodskim avanturama po svijetu i gledanju cudne svjetlost (bit ce nejj...ica ili nevidenje kopna po 3 mjeseca).
Ali mislim da postoje...
vodim se onom spikom da je nase oko pre"glupo" da bi ih vidjelo...
Pa svako ko ima barem jedan kliker i malo razuma zna da itekako postoje i posjecuju nas redovito a to kaj vlasti to ignoriraju je zato kaj im to trenutno odgovara a sve je jasno vezano uz lovu i naftu i tehnologiju goju su kopirali od nekoliko brodova koji su se srusili pa glume da su nekaj izumili no doci ce dan kad se to nece moc sakrit no zapravo ne moze se i danas sakrit dokaza ima koliko hoces ali banda to ignorira prave se bedasti no nece moc jos dugo!!!
Pa svako ko ima barem jedan kliker i malo razuma zna da itekako postoje i posjecuju nas redovito a to kaj vlasti to ignoriraju je zato kaj im to trenutno odgovara a sve je jasno vezano uz lovu i naftu i tehnologiju goju su kopirali od nekoliko brodova koji su se srusili pa glume da su nekaj izumili no doci ce dan kad se to nece moc sakrit no zapravo ne moze se i danas sakrit dokaza ima koliko hoces ali banda to ignorira prave se bedasti no nece moc jos dugo!!!
Egipćani,azteci,maje,sumerani su ti dokazi!
Nema teorije da su egipćani napravili sami one piramide.
Egipćani,azteci,maje,sumerani su ti dokazi!
Nema teorije da su egipćani napravili sami one piramide.
Dokaza ima koliko hoces imas Google pa trazi ak nisi cuo za NASA snimke koje su objavljene pa i mas ih i na internet ulavnom to su snimke iz svemira stare 25godina na kojima ti je sve jasno ak malo bolje poznas fiziku i zakonitosti kretanja objekata u vakumu pa koji to objekt covjeu poznat skrece pod kutem od 90 stupnjeva i pri brzini od 30000 milja na sat to je procjenjena brzina prema snimci a to sigurno nije meteorit ni komet ni svemirsko smece kak oni vele iz nase ha,ha,ha i kad jos dodas snimke infracrvenih kamera a kao slag ti dolaze snimke ultraljubicastih kamera tj to su ti takve koje vide ono kaj ni jedna druga ne vidi uglavnom ak imas ultraljubicastu kameru susjed s recimo plutona moze biti 100metara iznad tvoje glave ti ga ne cujes nit vidis osim ak on to hoce jer se radi o objektu na drukcijoj frekvenciji pa ga ne mozes vidit a ak si frajer s milijunima dolara i oses kupit takvu kameru iz gusta to ti nebu uspjelo jer ti je neceju tj nitko je nesmije prodat jer bi ga pojeo mraka razlog je nacionalna sigurnost pa ti je sve jasno!!!
piramide njima benzinske postaje
Dokaza ima koliko hoces imas Google pa trazi ak nisi cuo za NASA snimke koje su objavljene pa i mas ih i na internet ulavnom to su snimke iz svemira stare 25godina na kojima ti je sve jasno ak malo bolje poznas fiziku i zakonitosti kretanja objekata u vakumu pa koji to objekt covjeu poznat skrece pod kutem od 90 stupnjeva i pri brzini od 30000 milja na sat to je procjenjena brzina prema snimci a to sigurno nije meteorit ni komet ni svemirsko smece kak oni vele iz nase ha,ha,ha i kad jos dodas snimke infracrvenih kamera a kao slag ti dolaze snimke ultraljubicastih kamera tj to su ti takve koje vide ono kaj ni jedna druga ne vidi uglavnom ak imas ultraljubicastu kameru susjed s recimo plutona moze biti 100metara iznad tvoje glave ti ga ne cujes nit vidis osim ak on to hoce jer se radi o objektu na drukcijoj frekvenciji pa ga ne mozes vidit a ak si frajer s milijunima dolara i oses kupit takvu kameru iz gusta to ti nebu uspjelo jer ti je neceju tj nitko je nesmije prodat jer bi ga pojeo mraka razlog je nacionalna sigurnost pa ti je sve jasno!!!
With the recent announcement of the FinePix S3 Pro UVIR, Fujifilm has unveiled the world's first production D-SLR camera capable of taking photographs in the ultraviolet and infrared light spectrums.
Sinek dragi pa ko ti je kriv kaj si neobrazovan pa ne poznas zakone fizike pa ne vidis drvo u sumi pa me ne cudi kaj nisi nikad cuo za Ultraljubicastu kameru, dok je takvih lako je manipulorat ljudima no inteligentne ljude koji znaju razmisljat izvan okvira prihvacenog nemres prevarit i jos ak ne znas da su si ameri sami zrusili tornjeve blizance tesko tebi a dokaza za to ima vise nego slane vode u moru samo treba znat izcitat ono kaj vidis a to nemre svatko!!!