Vanzemaljci da li postoje? zaključana tema

poruka: 491
|
čitano: 97.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Vanzemaljci da li postoje?

jeb... tio ga pokrast...maj... mu nebi on tako kod mene...ziv nebi izasa...Iznenađen,a ovome neka bjela svjetlost bila...onaj tamo pokraj zastora bi vidio samo crno..Cool

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2008 20:16 (Dalmatinac).
17 godina
neaktivan
Vanzemaljci da li postoje?

Cine mi se jako prakticen te njegove oci! Po danu sve normalno, a po noci ti se upale svijetla i svijetli ti tocno tamo gdje gledas! Bas cool, i ja bi par takvih!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Da mu ne svijetle oči ne bi bio tako kul :(

Ofc, potpuno je logično da će se život na drugom planetu razviti na identičan način kao i ovdje. Prejadno.

16 godina
protjeran
itf4n kaže...
kris_marko kaže...

moguce da je bila opticka iluzija ali za meteoroloski balon je istina,,,,

gledas previse filmova, hahaha jako smijesno

Ajmo iskreno, odkud ti te ideje?

Problem je što ljudi za svaku glupost koja se savršeno ne uklapa u svijet otpužuju inteligenciju iz nekog drugog dijela svemira. Ako vidiš nešto čudno na nebu, puno je vjerojatnije da je optička varka, nešto u atmosferi (npr. izgarajući meteor), nekakva refleksija, ili nešto ljudske izrade (između ostalog i met. baloni :D).
stari nije 100% uvjeren sto je vidio "ali nikad u zivotu jos ni dan danas nije vidio nista slicno", ali ovaj covjek koji je nasao taj materijal jednostavno takav materijal ne postoji kojeg bi mogao izguzvati a kada bi ga maknuo ili bacio izravnao bi se i bio bi ko nov,,,,,, ajde mi to obajsni????

intel P4 2.4, ati 9200se, maxtor80 GB HDD, albatron PX845E,,,, periferija razer lachesis, microsoft, canyon...
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

To što nije u životu vidio ništa slično neznači da se radi o stranoj inteligenciji. Ne možeš za pojavu u zraku otpužiti neku drugu vrstu inteligencije. Shvaćaš li uopće težinu takve tvrdnje? Beznačajnost mogućnosti da se tako nešto dogodi? Veliku mogućnost da se radi o nećemu što sam već spomenuo?

Što se tiće materijala, vjeko ti je dao dobar odgovor.

16 godina
protjeran

kao prvo ja nisam nigdje tvrdio da je vidio neku vrstu strane inteligencije nego je vidio nesto slicno letecem tenjuro a vjeko jako smijesno nisam rekao da je materijal od plastike i gume!!!! nego da je slicno limo....

intel P4 2.4, ati 9200se, maxtor80 GB HDD, albatron PX845E,,,, periferija razer lachesis, microsoft, canyon...
17 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

kao prvo ja nisam nigdje tvrdio da je vidio neku vrstu strane inteligencije nego je vidio nesto slicno letecem tenjuro a vjeko jako smijesno nisam rekao da je materijal od plastike i gume!!!! nego da je slicno limo....

omg
tvrdiš da je vidio nešto što je napravila druga inteligencija (leteci "tanjuro") == ono što samo komentirao

16 godina
protjeran

mi od početka od kada znamo da bi semirci trebali postojati mislimo da imaju leteće tanjure možda su bas u obliku vilica

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Možda su u šumi!?

16 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Možda su u šumi!?

mozda jesu
ali sumnjam da postoje "leteci tanjuri"
to su ljudi izmislili
vanzemaljci mozda cak postoje
Linkuto4ever!!!
17 godina

Ja sam uvjeren da postoji vanzemaljski zivot,i to zato jer ne vjerujem da u cijelom svemiru koji nema granica to jest beskonacan je,nema zivota barem u obliku nekakvog jednostanicnog organizma.

ima tisucu i tisucu planeta u svemiru i da se na nijednom osim na nasem nisu razvili uvjeti za stvaranje nekog organizma to stvarno ne vjerujem!!pa cak su i nasli na marsu leda sto znaci da je bilo i vode a voda je osnovni uvjet za razvitak organizma.

Only God will judge me
17 godina
neaktivan

Hehe, voda je osnovni element života na Zemlji, za neki drugi oblik života voda je možda pogubna. Nemamo dokaza da je svemir beskonačan. Ali da, mala je vjerojatnost da se nigdje drugdje nije razvio život.

17 godina

Da imas pravo,voda moze biti pogubna za organizme s drugih planeta,al sto se tice svemira nema dokaza ni da nije beskonacan,zasad jos nitko nije dosao do nekog ruba na kraju svemira pa da bi mogao reci evo kraja svemira.al dobro mozda to ne mozemo ipak nazvati beskonačnošču.

Only God will judge me
17 godina
neaktivan

Možda vanzemaljci ne žive na planetama...

Previše je "možda" da bi mogli reći nekakve konkretne činjenice. Zvuči nevjerojatno da smo sami, a ja mislim da vanzemaljci neće stizati još neko vrijeme.

Uzmimo se u položaj da npr. mi, ljudi sa Zemlje, otkrijemo nekakvu vrstu inteligentnog života na nekom planetu u Gornjoj prip*zdini i želimo ih posjetiti. Nemojmo zaboraviti da je svemir (navodno) beskonačan i da se još širi i da je čovjek istražio tek malecki dio svemira. A mi smo najinteligentnija vrsta na Zemlji. E sad, i da izgradimo neku letjelicu koja leti brzinom svjetlosti, svejedno bi nam puno trebalo da dođemo do Gornje prip*zdine.

Još k tome, ljudi su išli samo na mjesec što dovoljno govori o nama kao najrazvijenijoj vrsti. A vjerojatno bi za prvi susret s vanzemaljcima poslali računalo jer ne vjerujem da bi se itko usudio ići na nepoznat teren susrest se s nepoznatim bićima...

Svi misle da će vanzemaljci doći k nama. Isto tako, možda vanzemaljci misle da će netko doći k njima... I opet dolazimo do previše "možda"...

They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
17 godina

Alieni 99,99999..% postoje, ako ne u nasoj galaksiji onda barem u susjednoj jer u galaksiji ima solarnih sustava na milijine i svaki sustav ima planet/e i sada da se negdje nije razvio zivot jako je velika vjerovatnost da je tj. sigurno je, ali to sto se razvio zivot neznaci da su "inteligentni" ko mi, ali s vremenom bi i taj "zivot" na drugim planetama evoluirao i postao inteligentan ,ali nakon dugog niza godina.

u svim space scfi serijama filmovima koje ja znam su bili alieni, osim u BSG.

Znam da postoje, ali se nadam da nas nece posjetit neka vrsta ko predatori!!!

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Znam da postoje, ali se nadam da nas nece posjetit neka vrsta ko predatori!!!

Neće, takva vrsta (kojoj mi ozbiljno naginjemo) bi sama sebe uništila prije nego bi razvila dovoljno naprednu tehnologiju.
17 godina

A ne mora biti,kolko nama fali za dalje putovanje svemirom,40,50 godna mozda i manje,a ne vjerujem da cemo se unistiti prije toga.

Only God will judge me
17 godina
neaktivan

Nadam se da nećemo. U svakom slučaju, putovanja svemirom nisu od nas udaljena 50 godina, nego najmanje 200. Ustvari, možda nikad niti nećemo moći putovati svemirom onako kako to sada zamišljamo.

17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

A ne mora biti,kolko nama fali za dalje putovanje svemirom,40,50 godna mozda i manje,a ne vjerujem da cemo se unistiti prije toga.

Optimističan si ti... 50 godina? Hmm... Tada će ljudi možda putovati na mjesec na odmor ili sl., ali mislim da za 50 godina nećemo još izaći iz naše galaxije...
S: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded G: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan

Matematicki postoji 11 dimenzija...

a sad, sta sve ima u tih 11 nemoram ni zamisljat...

Necu sad pricat o svojim brodskim avanturama po svijetu i gledanju cudne svjetlost (bit ce nejj...ica ili nevidenje kopna po 3 mjeseca).

Ali mislim da postoje...

vodim se onom spikom da je nase oko pre"glupo" da bi ih vidjelo...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
i_rambo_plache kaže...
tommy2103 kaže...

Optimističan si ti... 50 godina? Hmm... Tada će ljudi možda putovati na mjesec na odmor ili sl., ali mislim da za 50 godina nećemo još izaći iz naše galaxije...
dobro sigurno vise od 50 godina al sve ovisi o tome kad ce biti izumljen neki revolucionarni pogon za putovanje svemirom jer s ovim pogonom kojim se danas koriste mislim da necemo stici daleko.
a druga opcija je da usavrse one kapsule kaj te zamrznu u njoj i nakon npr 50 god odmrznu,cuo sam da je bilo istrazivanja o tome i da su ih cak i napravili,al nisu dobro funkcionirale.
to bi bilo nuzno za duga putovanja po galaksijama koja traju godinama.
Only God will judge me
17 godina

Pa svako ko ima barem jedan kliker i malo razuma zna da itekako postoje i posjecuju nas redovito a to kaj vlasti to ignoriraju je zato kaj im to trenutno odgovara a sve je jasno vezano uz lovu i naftu i tehnologiju goju su kopirali od nekoliko brodova koji su se srusili  pa glume da su nekaj izumili no doci ce dan kad se to nece moc sakrit no zapravo ne moze se i danas sakrit dokaza ima koliko hoces ali banda to ignorira prave se bedasti no nece moc jos dugo!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa svako ko ima barem jedan kliker i malo razuma zna da itekako postoje i posjecuju nas redovito a to kaj vlasti to ignoriraju je zato kaj im to trenutno odgovara a sve je jasno vezano uz lovu i naftu i tehnologiju goju su kopirali od nekoliko brodova koji su se srusili  pa glume da su nekaj izumili no doci ce dan kad se to nece moc sakrit no zapravo ne moze se i danas sakrit dokaza ima koliko hoces ali banda to ignorira prave se bedasti no nece moc jos dugo!!!Šutim

Ajde, daj jedan primjer "neoborivog dokaza".

Pogodi što - nema ih.
17 godina

Egipćani,azteci,maje,sumerani su ti dokazi!

Nema teorije da su egipćani napravili sami one piramide.

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Egipćani,azteci,maje,sumerani su ti dokazi!

Nema teorije da su egipćani napravili sami one piramide.

A ima šanse da su vanzemaljci došli sa nekog planeta da bi pomogli njima napraviti piramide!? To ima smisla?
17 godina

Dokaza ima koliko hoces imas Google pa trazi ak nisi cuo za NASA snimke koje su objavljene pa i mas ih i  na internet ulavnom to su snimke iz svemira stare 25godina na kojima ti je sve jasno ak malo bolje poznas fiziku i zakonitosti  kretanja objekata u vakumu  pa koji to objekt covjeu poznat skrece pod kutem od 90 stupnjeva i pri brzini od 30000 milja na sat to je procjenjena brzina prema snimci a to sigurno nije meteorit ni komet ni svemirsko smece kak oni vele iz nase ha,ha,ha i kad jos dodas snimke infracrvenih kamera a kao slag ti dolaze snimke ultraljubicastih kamera tj to su ti takve koje vide ono kaj ni jedna druga ne vidi uglavnom ak imas ultraljubicastu kameru susjed s recimo plutona moze biti 100metara iznad tvoje glave  ti ga ne cujes nit vidis osim ak on to hoce jer se radi o objektu na drukcijoj frekvenciji pa ga ne mozes vidit a ak si frajer s milijunima dolara i oses kupit takvu kameru iz gusta to ti nebu uspjelo jer ti je neceju tj nitko je nesmije prodat jer bi ga pojeo mraka razlog je nacionalna sigurnost pa ti je sve jasno!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
protjeran

piramide njima benzinske postaje

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Dokaza ima koliko hoces imas Google pa trazi ak nisi cuo za NASA snimke koje su objavljene pa i mas ih i  na internet ulavnom to su snimke iz svemira stare 25godina na kojima ti je sve jasno ak malo bolje poznas fiziku i zakonitosti  kretanja objekata u vakumu  pa koji to objekt covjeu poznat skrece pod kutem od 90 stupnjeva i pri brzini od 30000 milja na sat to je procjenjena brzina prema snimci a to sigurno nije meteorit ni komet ni svemirsko smece kak oni vele iz nase ha,ha,ha i kad jos dodas snimke infracrvenih kamera a kao slag ti dolaze snimke ultraljubicastih kamera tj to su ti takve koje vide ono kaj ni jedna druga ne vidi uglavnom ak imas ultraljubicastu kameru susjed s recimo plutona moze biti 100metara iznad tvoje glave  ti ga ne cujes nit vidis osim ak on to hoce jer se radi o objektu na drukcijoj frekvenciji pa ga ne mozes vidit a ak si frajer s milijunima dolara i oses kupit takvu kameru iz gusta to ti nebu uspjelo jer ti je neceju tj nitko je nesmije prodat jer bi ga pojeo mraka razlog je nacionalna sigurnost pa ti je sve jasno!!!Cool

Koja hrpa gluposti!

With the recent announcement of the FinePix S3 Pro UVIR, Fujifilm has unveiled the world's first production D-SLR camera capable of taking photographs in the ultraviolet and infrared light spectrums.

17 godina

Sinek dragi pa ko ti je kriv kaj si neobrazovan pa ne poznas zakone fizike pa ne vidis drvo u sumi pa me ne cudi kaj nisi nikad cuo za Ultraljubicastu kameru, dok je takvih lako je manipulorat ljudima no inteligentne ljude koji znaju razmisljat izvan okvira prihvacenog nemres prevarit i jos ak ne znas da su si ameri sami zrusili tornjeve blizance tesko tebi a dokaza za to ima vise nego slane vode u moru samo treba znat izcitat ono kaj vidis a to nemre svatko!!!Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 19:38 (rambox).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice