mislim da se djeca u skolama uce gluposti kaj se tice svega toga i da nas vladajuci ljudi ovozemaljske kugle zavaravaju u mnogim stvarima, a mozda 50% tih stvari nije ni istina...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Wtf?
On je samo komentirao 3mix3ovu izjavu, koja je, slažem se, glupa. I da, naravno da znanost ima još mnogo toga za istražiti ali ovakve gluposti joj neće pomoći.
Cijela Zemlja, skupa sa svim njenim stanovnicima, (ako ne uzmemo u obzir kreacionisticku teoriju), je nastala nizom slucajnosti. U svemiru postoji jako puno planeta, pa je s time i jako velika vjerojatnost da se i negdje drugdje dogodi "isti niz slucajnosti". Zato ja vjerujem da postoje vanzemaljci, ali ne u onom alien smislu, vec u smislu nekog nama nepoznatog oblika zivota, jer je nemoguce da negdje budu bas identicni uvjeti kao na Zemlji, pa se s time mora razviti i drukciji oblik zivota.
Posebno mi je zanimljiv (mogući) oblik života na Jupiteri, o kojem je govorio i Sagan, evo link za više informacija: http://www.daviddarling.info/encyclopedia/J/Jupiterlife.html
Cijela Zemlja, skupa sa svim njenim stanovnicima, (ako ne uzmemo u obzir kreacionisticku teoriju), je nastala nizom slucajnosti. U svemiru postoji jako puno planeta, pa je s time i jako velika vjerojatnost da se i negdje drugdje dogodi "isti niz slucajnosti".
Cijela Zemlja, skupa sa svim njenim stanovnicima, (ako ne uzmemo u obzir kreacionisticku teoriju), je nastala nizom slucajnosti. U svemiru postoji jako puno planeta, pa je s time i jako velika vjerojatnost da se i negdje drugdje dogodi "isti niz slucajnosti".
0.02 x 100%=2, što znači 2 od 100, ili 2% od 1000000.... Koliko ono sustava ima u galaksiji? Nije baš to ogromno, čak je i možda netočno, ali svejedno su šanse male da se taj isti niz opet ponovi.
0.02 x 100%=2, što znači 2 od 100, ili 2% od 1000000.... Koliko ono sustava ima u galaksiji? Nije baš to ogromno, čak je i možda netočno, ali svejedno su šanse male da se taj isti niz opet ponovi.
Slučajnost zapravo i ne postoji. Ona je utemeljena od logičkog ishoda. Logika zapravo spriječava slučajnost i takvo postojanje iako to ne znači da je sve već predviđeno, nego se svijet prilagođava s novim vanjskim utjecajima. Svaka se anomalija prema logici može objasniti, ali svejedno ne postoji takva slučajnost, jer se uvijek nepostojeća savršenost mjenja u suprotnost zbog anomalija
Slučajnost zapravo i ne postoji. Ona je utemeljena od logičkog ishoda. Logika zapravo spriječava slučajnost i takvo postojanje iako to ne znači da je sve već predviđeno, nego se svijet prilagođava s novim vanjskim utjecajima. Svaka se anomalija prema logici može objasniti, ali svejedno ne postoji takva slučajnost, jer se uvijek nepostojeća savršenost mjenja u suprotnost zbog anomalija
Krivo! Anomalija je neobjašnjiva posljedica, problem....
Svemir je toliko velik....da kada mi s nase planete gledamo planet koji je udaljen 300-400 milijuna vjetlosnih god....-uzimajuci u obzir da su ljudi postupno evoluirali u 75 milijuna(od pada asteroida-ne od pojave života) godina... Mi gledamo proslost tih planeta koji su sada na vecem stupnju razvoja ngo mi...jer je nama trebalo 5000 godina da od piramida dodjemo do danas ove tehnologije(samo 5000god) tj. sada bi negdje bili 300milijona-75milijona 5000 godina=235milijona godina ispred nas...a posto je po zakonu "nase fizike" nemoguce se kretati brze od svjetlosti oni neznaju za nas a ni mi za njih...a i da imaju takav pogon trebalo bi im 300milijona godina...a za tih 300milijona godina nebi uspjeli doci jer bi im trebao toliki brod da uzdrzi sve te narastaje od kojih 10 na 1000000.....sto je nemoguce.......Sto se tice postojanja vjerovatno postoje...
ovako pocnimo od prije 15 milijardi godina kada se dogodio od prilike veliki prasak pa do danas se svemir siri ja zelim istaknuti da je velika vjerovatnost da ima zivota puno prije nego je poceo na zemlji samo uzmite u obzir da u svemiru ima oko 1011 galaksija u svakoj otprilike 106 zvijezda to je jako puna sansi da postoji slicna planeta nasoj ali to nije opce bitno sami znamo da su bakterija jako prilagodljive moguce da su se prilagodile drugackoj atmosferi,,,
a sta se tice vanzemaljci mogu reci da je moj stari jednom prilikom s prijateljm prije nekih 20 godina vidio "leteci tenjur" koji se kretao sporo i odjedanput ubrzao a poslije par dana jedan covjek nasao materijal velecine 50x50cm koji je moga izguzvati u cista malo kuglicu a kada bi bacio opet bi bila ravna ploha, koliko znam da je vojska odma izasla i da je zataskala kao navodno "meteorološki balon" nesto u tom smislu mos mislit kako,,, ja se dam kladiti da americka vojska ima nesto i odg na ta pitanja,,,, znate ono TOP SECRET....
a sta se tice vanzemaljci mogu reci da je moj stari jednom prilikom s prijateljm prije nekih 20 godina vidio "leteci tenjur"
koliko znam da je vojska odma izasla i da je zataskala kao navodno "meteorološki balon" nesto u tom smislu mos mislit kako,,, ja se dam kladiti da americka vojska ima nesto i odg na ta pitanja,,,, znate ono TOP SECRET....
Gledaš previše filmova ;)
moguce da je bila opticka iluzija ali za meteoroloski balon je istina,,,,
gledas previse filmova, hahaha jako smijesno
moguce da je bila opticka iluzija ali za meteoroloski balon je istina,,,,
gledas previse filmova, hahaha jako smijesno
Ofc!
A kao što vidimo, i jako se vole slikati u mračnim sobama, u čudnim pozama. Tako ćemo i mi za koju tisuću godina, pohoditi nerazvijene civilizacije i slikati se u njihovim kućama. To je općenito najveći ideal strane civilizacije. -.-'