Uzetmite npr. piramide u Egiptu, jos dan danas se nezna kako su izgradene i po meni one su jedan od dokaza da nismo sami.
http://www.outerworlds.com/likeness/aliens/aliens.html
Uzetmite npr. piramide u Egiptu, jos dan danas se nezna kako su izgradene i po meni one su jedan od dokaza da nismo sami.
http://www.outerworlds.com/likeness/aliens/aliens.html
Svemir je toliko velik da je jednostavno nevjerovatno da osim nas ne postoji niti jedna druga inteligentna civilizacija. Čak je matematička vjerojatnost takva da se pretpostavlja da postoji oko 3 milijuna planeta IDENTIČNIH zemlji. Naravno da postoje. Samo je pitanje vremena kad će biti prvi kontakt.
A kako bi rekao Edo Maajka:
Pošla je ponoć, satovi su stali. Na vrata mi pokucaše Mulder i Scully. Pitaju: Tražimo svemirca, velika mu je glava. Rekoh: Imam takvog u gaćama ali trenutno spava :D Šala mala ;)
http://www.alien-ufo-pictures.com/ancient_aliens.html
Da ne bi bilo zabune - ne tvrdim ja da je neki bog napravio piramide. Ti tvrdis da ih nije napravio - stoga valjda imas neke dokaze koji govore u prilog tome, ne? Ili si to samo tako izmislio?
Znaci od svih mogucnosti za nastanak piramida ti si odabrao samo jednu, i to bez ikakvog opravdanog razloga, pa potom na temelju te mogucnosti ides dalje gradit "teorije". To se tako ne radi. Osim u SF-u, beletristici, filmovima, new ageu i sl.
Da ne bi bilo zabune - ne tvrdim ja da je neki bog napravio piramide. Ti tvrdis da ih nije napravio - stoga valjda imas neke dokaze koji govore u prilog tome, ne? Ili si to samo tako izmislio?
Shvati da ono nisu bila vremena velike pismenosti i da su se informacije sirile s koljena na koljeno, pricama. Mislim, ne kuzim - ako ti je to argument, kako onda nije zapisano da su dosli izvanzemaljci i izgradili egipcanima piramide?
Shvati da ono nisu bila vremena velike pismenosti i da su se informacije sirile s koljena na koljeno, pricama. Mislim, ne kuzim - ako ti je to argument, kako onda nije zapisano da su dosli izvanzemaljci i izgradili egipcanima piramide?
Ako je istina da je svemir samo približno velik koliko se priča da jest, onda je jedina logična prepostavka da s 99,99 % sigurnošću postoje vanzemaljci. Pa ljudi moji, kažu da je svemir beskonačan,nije toliko ni bitno, kažu da postoji preko milijardu galaksija kao što je naša (ako je svemir beskonačan, onda i beskonačno mnogo) i ne mogu da shvatim da neko može zaključiti da su ljudi jedina (svjesna) bića u svemiru. Realno gledajući, uzevši u obzir samo veličinu svemira i broj zvijezda i različitih sustava u njemu, nameće se činjenica da sigurno negdje postoje planete slične zemlji ... s druge strane, čak i da ne postoje ... zašto bi se morao razviti život na istim temeljima kao na zemlji (H2O)? Pa dokazano je da se život razvio iz anorganske tvari,pod utjecajem različitih vanjskih faktora, kao što je električna energija, a ne mogu ni zamisliti kakvih sve elemenata i kemijskih spojeva postoji u svemiru ... Stoga se stvarno čudim onima koji misle da ne postoje vanzemaljici ... pri tome ne mislim na njihovo posjećivanje zemlje, raznorazne snimke i gluposti, jer u to bas ne vjerujem ni ja ...
na ovoj temi se vec dugo nije pisalo daj te nekaj pisite il ce bit lockana
definitivno postoje
na ovoj temi se vec dugo nije pisalo daj te nekaj pisite il ce bit lockana
Postoje, vidio sam jucer par komada kod nas tu, uf.. sto su zeleni :D
nadam se da pod "zanimljiva rasprava" ne misliš na onaj opći đumbus koi se odvijao gore? jer ajmo priznat, ono gore više liči na svađu nego na raspravu... to nie ničemu vodilo nego nametanju vlastitih mišljenja drugima, a ja mislim da bi ova tema trebala biti o tome što tko misli u vezi izvanzemaljaca, poptuno bezazleno i freedom-of-speach-ovski :P, a ne drugima nametat svoja mišljenja...
uglavnom... postoje! ;) bez dileme...