Vanzemaljci da li postoje? zaključana tema

poruka: 491
|
čitano: 97.670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Vanzemaljci da li postoje?
MorciTheCroat kaže...
mbaksa kaže...
MorciTheCroat kaže...

Uzetmite npr. piramide u Egiptu, jos dan danas se nezna kako su izgradene i po meni one su jedan od dokaza da nismo sami.

Napravio si logicku pogresku znanu kao "argument iz neznanja".
 Gledaj, ocito nisi razumio post, al nema veze.
Malo ovo prouci pa razmisli:

http://www.outerworlds.com/likeness/aliens/aliens.html

Ja samo hocu reci da danasnja fizika sigurno nije nesto pomocu cega mozes argumentirati o postojanju vanzemaljaca i sl.
Ako postoje vanzemaljci onda su oni ili bili ili jesu medu nama (iznad nas) i sigurno su daleko razvijeniji nego ljudi.
Kolko vidim svi se drze  teorije relativnosti i vele to i to nije moguce i tako dalje, kao da je to vrhunac svega sto covjecanstvo moze
naucit.
 Ti si živi dokaz da postoji vanzemaljac.
17 godina
moderator
MorciTheCroat kaže...
Gledaj, ocito nisi razumio post, al nema veze.
Malo ovo prouci pa razmisli:

http://www.outerworlds.com/likeness/aliens/aliens.html

Posve sam ga razumio i shvacam da pomocu i vise nego ocite logicke pogreske pokusavas dokazati ili barem insinuirati nesto sto na temelju neznanja nikako ne mozes. Imas na wikipediji jos bolje objasnjeno sto je ta logicka pogreska - prouci to. Pokusaj dokazivanja vanzemaljaca time sto se ne zna kako su piramide napravljene je apsurdan. Zasto bi to trebalo biti djelo vanzemaljaca? Zasto neki bog nije njima napravio te piramide? Ili neka davna vrlo napredna civilizacija koja je izbrisala sve svoje tragove na Zemlji? Ili? Shvacas u kom smjeru to ide?

MorciTheCroat kaže...
Ja samo hocu reci da danasnja fizika sigurno nije nesto pomocu cega mozes argumentirati o postojanju vanzemaljaca i sl.
Pa to nitko ni ne cini. Ne shvacam zasto inzistiras na necemu u cemu ti se nitko ne suprotstavlja.

MorciTheCroat kaže...
Ako postoje vanzemaljci onda su oni ili bili ili jesu medu nama (iznad nas) i sigurno su daleko razvijeniji nego ljudi.
Ti znas nesto sto drugi ljudi ne znaju?

MorciTheCroat kaže...
Kolko vidim svi se drze  teorije relativnosti i vele to i to nije moguce i tako dalje, kao da je to vrhunac svega sto covjecanstvo moze naucit.
Kad se dokaze da je moguce nesto za sto se sad smatra da nije moguce - onda ces moci razglabat na ovakav nacin. I onda ce se znanost i znanstvene teorije tome prilagoditi. Ali primijeti - u znanosti vise nema nekih takvih revolucionarnih promjena - samo se pune rupe.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 18:49 (mbaksa).
17 godina
protjeran
Vanzemaljci da li postoje?

Svemir je toliko velik da je jednostavno nevjerovatno da osim nas ne postoji niti jedna druga inteligentna civilizacija. Čak je matematička vjerojatnost takva da se pretpostavlja da postoji oko 3 milijuna planeta IDENTIČNIH zemlji. Naravno da postoje. Samo je pitanje vremena kad će biti prvi kontakt.

A kako bi rekao Edo Maajka:

Pošla je ponoć, satovi su stali. Na vrata mi pokucaše Mulder i Scully. Pitaju: Tražimo svemirca, velika mu je glava. Rekoh: Imam takvog u gaćama ali trenutno spava :D Šala mala ;)

17 godina
protjeran
mbaksa kaže...
 Zasto neki bog nije njima napravio te piramide?
 Ne odbacujem tu mogucnost, ali sama Biblija odbacuje tu mogucnost, znaci ta ti teorija ne drzi vodu.

mbaksa kaže...
Ili neka davna vrlo napredna civilizacija koja je izbrisala sve svoje tragove na Zemlji? 
Hoces reci da nas napredak cini sve glupljim i glupljim, i tako cemo i mi napravit?
LOL
EVE ONLINE http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
moderator
MorciTheCroat kaže...
mbaksa kaže...
Ne odbacujem tu mogucnost, ali sama Biblija odbacuje tu mogucnost, znaci ta ti teorija ne drzi vodu.
Molim? Gdje u bibliji pise da piramide nije izgradio neki bog?

17 godina
protjeran
mbaksa kaže...
MorciTheCroat kaže...
mbaksa kaže...
Molim? Gdje u bibliji pise da piramide nije izgradio neki bog?

LOL a gdje pise da je izgradio sam Bog???
Jesi ti procitao Bibliju???

Evo jos jednog zanimljivog linka:

http://www.alien-ufo-pictures.com/ancient_aliens.html

EVE ONLINE http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 19:29 (MorciTheCroat).
17 godina
moderator
MorciTheCroat kaže...
LOL a gdje pise da je izgradio sam Bog???
Ako u bibliji ne pise da neki bog nije izgradio piramide, kako onda mozes tvrdit da biblija odbacuje tu mogucnost? Tko kaze da je u bibliji zapisano sve sto je bog napravio?
17 godina
moderator

Da ne bi bilo zabune - ne tvrdim ja da je neki bog napravio piramide. Ti tvrdis da ih nije napravio - stoga valjda imas neke dokaze koji govore u prilog tome, ne? Ili si to samo tako izmislio?

Znaci od svih mogucnosti za nastanak piramida ti si odabrao samo jednu, i to bez ikakvog opravdanog razloga, pa potom na temelju te mogucnosti ides dalje gradit "teorije". To se tako ne radi. Osim u SF-u, beletristici, filmovima, new ageu i sl. Belji se

17 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Da ne bi bilo zabune - ne tvrdim ja da je neki bog napravio piramide. Ti tvrdis da ih nije napravio - stoga valjda imas neke dokaze koji govore u prilog tome, ne? Ili si to samo tako izmislio?

Nisam samo ja koji nesto tvrdim.
Neda mi se vise raspravljat s tobom, vec bi bilo dobro da se i drugi ukljuce.

17 godina
moderator
MorciTheCroat kaže...
Jesi. Ono sto ja tvrdim nema veze s izvanzemaljcima ili piramidama nego ima veze s logikom, argumentiranjem, zakljucivanjem, dokazivanjem. Tvrdim da si izmislio da biblija odbacuje mogucnost da je neki bog izgradio piramide i tvrdim da svoj stav o vezi piramida/izvanzemaljaca temeljis na ocitoj logickoj pogresci i da ti je stoga stav pogresan. A nisi nista ucinio da dokazes suprotno.

MorciTheCroat kaže...
Mislim da nemas sto ni samnom ni s drugima raspravljati dok ne objasnis po kojoj logici postojanje piramida znaci da postoje izvanzemaljci, bez da radis logicku pogresku "argument iz neznanja".
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
mbaksa kaže...

Ja isto mislim da Bog nije napravil piramide. Bilo bi zapisano da je Bog napravil piramidu jer je to jako teško za ljude, i to je ČUDO (za ono vrijeme). A, sva čuda koja je Bog omogućio su zapisana u Bibliji. I da, u Egiptu je bila poligamija. Ako nisu htjeli preobratiti vjeru i vjerovati u njega, nisu dobili nikakvu nagradu, npr. u ovom slučaju piramide. Al, sve kaj sad tu govorimo je od oka i to je naše mišljenje. Prvo treba sve pogledati kaj piše o piramidama, onda tek pretpostavljati teorije. Vrhunski povjesničari nisu dobili odgovor na to pitanje, a kako bi mi na ovom forumu. Ali ak bi trebal pogađati, mislim da je to neka napredna civilizacija napravila koja je već uništena il šta već. To je samo moje mišljenje, premda nitko nema čvrstih dokaza prema kojima bi se sve to postalo jasno.
Einstein : Science is a powerful instrument. How it is used depends on man himself not on the instrument. A knife is useful for the lives of human beings, but it can also be used to kill.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 20:20 (Horagio).
17 godina
moderator
Horagio kaže...
Ja isto mislim da Bog nije napravil piramide. Bilo bi zapisano da je Bog napravil piramidu jer je to jako teško za ljude, i to je ČUDO (za ono vrijeme). A, sva čuda su zapisana u Bibliji koja je Bog omogućio.
Kak znas da su sva cuda zapisana u bibliji?

Horagio kaže...
I, Egipat u Egiptu je bila poligamija. Ako nisu htjeli preobratiti vjeru i vjerovati u njega, nisu dobili nikakvu nagradu, npr. u ovom slučaju piramide.
Mozda su piramide dobili zbog drugih stvari. Takodjer, zasto ne bi dobili piramide u nadi da ce se promijeniti?

Takodjer, jesam li ja rekao da je biblijski bog njima dao piramide? Zasto na ovo gledate iskljucivo iz perspektive krscana-vjernika?
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Horagio kaže...
Ja isto mislim da Bog nije napravil piramide. Bilo bi zapisano da je Bog napravil piramidu jer je to jako teško za ljude, i to je ČUDO (za ono vrijeme). A, sva čuda su zapisana u Bibliji koja je Bog omogućio.
Kak znas da su sva cuda zapisana u bibliji?

Horagio kaže...
I, Egipat u Egiptu je bila poligamija. Ako nisu htjeli preobratiti vjeru i vjerovati u njega, nisu dobili nikakvu nagradu, npr. u ovom slučaju piramide.
Mozda su piramide dobili zbog drugih stvari. Takodjer, zasto ne bi dobili piramide u nadi da ce se promijeniti?

Takodjer, jesam li ja rekao da je biblijski bog njima dao piramide? Zasto na ovo gledate iskljucivo iz perspektive krscana-vjernika?
 Ljudi koji su pisali bibliju su bili jaki vjernici. Znači, cilj im je (u ono doba) bio proširitu vjeru. A kako proširiti vjeru? Pa, nabrojati sva dobra djela koja je Bog napravio. Pohvaliti se, npr. evo, moj Bog je pravi, zato jer je Mojsiju pomogel razdvojiti Crveno more, itd. Možda ljudi koji su pisali Bibliju nisu znali za to Božje djelo, pa ga nisu zapisali. Al sad, zašto to onda Egipćani nisu zapisali. Možda su htjeli pokazati koliko su oni jaki pa su se pravili da su to sami izgradili. Dalo bi se tu nagađati... Nisi rekao da je biblijski bog dao njima piramide. Al, meni je to najbliže jer svaki tjedan učim o Bogu u školi. Znam i nešto o drugim vjerama, al to mi je njabliže, i prije svega vjerujem u njega. Nego, i ja i ti (vi, ipak si stariji od mene :) možemo o tome samo nagađati jer sam ja u prijašnjem postu napisal da ne znam, ali je moja pretpostavka da ... Ti isto imaš neku svoju pretpostavku, i svaki misli da je njegovo najvjerojatnije. Ja sam za svoje rekel da možda, jer ipak, to je samo moje mišljenje. Na kraju će se ispostaviti da niti ja, niti ti, niti on, niti ono nećemo biti u pravu. Znači prije svega, želim reći da ja samo nagađam
Einstein : Science is a powerful instrument. How it is used depends on man himself not on the instrument. A knife is useful for the lives of human beings, but it can also be used to kill.
17 godina
protjeran
mbaksa kaže...
MorciTheCroat kaže...
Jesi. Ono sto ja tvrdim nema veze s izvanzemaljcima ili piramidama nego ima veze s logikom, argumentiranjem, zakljucivanjem, dokazivanjem. Tvrdim da si izmislio da biblija odbacuje mogucnost da je neki bog izgradio piramide i tvrdim da svoj stav o vezi piramida/izvanzemaljaca temeljis na ocitoj logickoj pogresci i da ti je stoga stav pogresan. A nisi nista ucinio da dokazes suprotno.

MorciTheCroat kaže...
Mislim da nemas sto ni samnom ni s drugima raspravljati dok ne objasnis po kojoj logici postojanje piramida znaci da postoje izvanzemaljci, bez da radis logicku pogresku "argument iz neznanja".
 Mozda je rijec "tvrdim" prejaka za ono sto ja mislim, pa cu preformulirat u rijec misljenje.
Znaci to je moje misljenje.

A sto se tice logike i argumenata mislim da si ti tu daleko slabiji od mene ( ja sam na brzinu dao 2 linka u moju korist) a ti cijelih nula.
17 godina
moderator
Horagio kaže...
Ljudi koji su pisali bibliju su bili jaki vjernici. Znači, cilj im je (u ono doba) bio proširitu vjeru. A kako proširiti vjeru? Pa, nabrojati sva dobra djela koja je Bog napravio. Pohvaliti se, npr. evo, moj Bog je pravi, zato jer je Mojsiju pomogel razdvojiti Crveno more, itd. Možda ljudi koji su pisali Bibliju nisu znali za to Božje djelo, pa ga nisu zapisali.
Znaci odgovor na moje pitanje je da ne mozes reci da su sva cuda zapisana u bibliji.

Horagio kaže...
Al sad, zašto to onda Egipćani nisu zapisali.
Khm... A zasto nisu precizno opisali kako su dobili piramide? Ovo ti je takodjer jasno logicka pogreska - zato sto su morali zapisati, a nisu zapisali, onda automatski znaci da se to nije dogodilo.

Horagio kaže...
Nisi rekao da je biblijski bog dao njima piramide. Al, meni je to najbliže jer svaki tjedan učim o Bogu u školi. Znam i nešto o drugim vjerama, al to mi je njabliže, i prije svega vjerujem u njega. Nego, i ja i ti (vi, ipak si stariji od mene :) možemo o tome samo nagađati jer sam ja u prijašnjem postu napisal da ne znam, ali je moja pretpostavka da ... Ti isto imaš neku svoju pretpostavku, i svaki misli da je njegovo najvjerojatnije. Ja sam za svoje rekel da možda, jer ipak, to je samo moje mišljenje. Na kraju će se ispostaviti da niti ja, niti ti, niti on, niti ono nećemo biti u pravu. Znači prije svega, želim reći da ja samo nagađam
OK, da zakljucimo - ne mozes tvrdit da neki bog nije egipcanima izgradio piramide, je li tako? Znaci, to je jedna od alternativa vanzemaljcima. Ima jos alternativa i lako mozemo smiliti puno alternativa stoga ne vidim razloga zasto bi se nekome dozvolilo da koristenjem logicke pogreske "argument iz neznanja" dokazuje da su piramide izgradili vanzemaljci. To je jednostavno pogresno, protivno zdravom razumu i logici.
17 godina
moderator
MorciTheCroat kaže...
Znaci to je moje misljenje.
Sto konkretno je tvoje misljenje - da su vanzemaljci napravili piramide? Ili smo jos uvijek na bibliji?

MorciTheCroat kaže...
A sto se tice logike i argumenata mislim da si ti tu daleko slabiji od mene ( ja sam na brzinu dao 2 linka u moju korist) a ti cijelih nula.
Snaga logike i argumenata se ne broji brojem linkova koje neka osoba nabaci u temi.
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Horagio kaže...
Znaci odgovor na moje pitanje je da ne mozes reci da su sva cuda zapisana u bibliji.

Horagio kaže...
Al sad, zašto to onda Egipćani nisu zapisali.
Khm... A zasto nisu precizno opisali kako su dobili piramide? Ovo ti je takodjer jasno logicka pogreska - zato sto su morali zapisati, a nisu zapisali, onda automatski znaci da se to nije dogodilo.

Horagio kaže...
Nisi rekao da je biblijski bog dao njima piramide. Al, meni je to najbliže jer svaki tjedan učim o Bogu u školi. Znam i nešto o drugim vjerama, al to mi je njabliže, i prije svega vjerujem u njega. Nego, i ja i ti (vi, ipak si stariji od mene :) možemo o tome samo nagađati jer sam ja u prijašnjem postu napisal da ne znam, ali je moja pretpostavka da ... Ti isto imaš neku svoju pretpostavku, i svaki misli da je njegovo najvjerojatnije. Ja sam za svoje rekel da možda, jer ipak, to je samo moje mišljenje. Na kraju će se ispostaviti da niti ja, niti ti, niti on, niti ono nećemo biti u pravu. Znači prije svega, želim reći da ja samo nagađam
OK, dicke pogreske "argument iz neznanja" dokazuje da su piramide izgradili vanzemaljci. To je jednostavno pogresno, protivno zdravoa zakljucimo - ne mozes tvrdit da neki bog nije egipcanima izgradio piramide, je li tako? Znaci, to je jedna od alternativa vanzemaljcima. Ima jos alternativa i lako mozemo smiliti puno alternativa stoga ne vidim razloga zasto bi se nekome dozvolilo da koristenjem logm razumu i logici.
 Da, pa sve samo nagađam. Ček, nisam ovo podebljano sasvim razumio. Time hoćeš reći da su ih oni napravili, a nisu zapisali. Ok, možda jesu. To nisam izuzeo. Al, pretpostvljam da se podosta važnih događaja zapisuje. Jer, izgraditi piramidu nije mala stvar. Mislim da bi se to moralo zapisati. Npr. u Varaždinu je izgrađena piramida, nitko nije pisao o tome? Zašto ? Znači, veća je vjerojatnost da se važan događaj zapiše nego da se zapusti. MOŽDA (podebljano) jesu zapisali, al tek dok su se poečel prve pirmaide graditi, pa se to zgubilo ili još to nisu našli. Sam ja reko da su piramide izgradili alieni? Nisam, ja samo NAGAĐAM. Nemaš niti ti čvrstih dokaza, nemam niti ja. ALI, nagađam.
17 godina
protjeran

MorciTheCroat kaže...
Snaga logike i argumenata se ne broji brojem linkova koje neka osoba nabaci u temi.
 Slazem se, ali halooo, ti nemas ni to.
LOL

17 godina
moderator
Horagio kaže...
Da, pa sve samo nagađam. Ček, nisam ovo podebljano sasvim razumio. Time hoćeš reći da su ih oni napravili, a nisu zapisali.
Ne - time vam zelim utuviti u glavu da vlastito neznanje ne moze biti argument za nesto. Da je to s razlogom logicka pogreska - procitaj ono sto pise na Wikipediji. Zato sto ti ne znas kako su nastale piramide ne znaci da mozes/smijes zakljuciti da su ih izgradili vanzemaljci. Upravo suprotno - bas zato sto ne znas kako su nastale, ne mozes zakljuciti da su ih izgradili vanzemaljci. Mozda ih jesu izgradili vanzemaljci, ali u raspravi ne mozes koristiti taj glupi argument jer to nije argument nego je to logicka pogreska.

Horagio kaže...
Al, pretpostvljam da se podosta važnih događaja zapisuje. Jer, izgraditi piramidu nije mala stvar. Mislim da bi se to moralo zapisati.
Pretpostavke su glavni temelj spoticanja. Zbog pretpostavki radjaju se mitovi, ljudi se igraju pokvarenih telefona i sl.

Shvati da ono nisu bila vremena velike pismenosti i da su se informacije sirile s koljena na koljeno, pricama. Mislim, ne kuzim - ako ti je to argument, kako onda nije zapisano da su dosli izvanzemaljci i izgradili egipcanima piramide?

17 godina
moderator
MorciTheCroat kaže...
Slazem se, ali halooo, ti nemas ni to.
Pretpostavljam da govoris o linkovima. Evo ovako - zasto bih trebao ici pobijat nesto, davat linkove za to, do cega ti dolazis preko logicke pogreske? To je apsurd.
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Horagio kaže...
Da, pa sve samo nagađam. Ček, nisam ovo podebljano sasvim razumio. Time hoćeš reći da su ih oni napravili, a nisu zapisali.
Ne - time vam zelim utuviti u glavu da vlastito neznanje ne moze biti argument za nesto. Da je to s razlogom logicka pogreska - procitaj ono sto pise na Wikipediji. Zato sto ti ne znas kako su nastale piramide ne znaci da mozes/smijes zakljuciti da su ih izgradili vanzemaljci. Upravo suprotno - bas zato sto ne znas kako su nastale, ne mozes zakljuciti da su ih izgradili vanzemaljci. Mozda ih jesu izgradili vanzemaljci, ali u raspravi ne mozes koristiti taj glupi argument jer to nije argument nego je to logicka pogreska.

Horagio kaže...
Al, pretpostvljam da se podosta važnih događaja zapisuje. Jer, izgraditi piramidu nije mala stvar. Mislim da bi se to moralo zapisati.
Pretpostavke su glavni temelj spoticanja. Zbog pretpostavki radjaju se mitovi, ljudi se igraju pokvarenih telefona i sl.

Shvati da ono nisu bila vremena velike pismenosti i da su se informacije sirile s koljena na koljeno, pricama. Mislim, ne kuzim - ako ti je to argument, kako onda nije zapisano da su dosli izvanzemaljci i izgradili egipcanima piramide?

E, stvarno mi se ne da prepirati. Ja NE ZNAM kak su nastale piramide. Dobro. Ovo kaj sam rekel u vezi koje izgradil piramide je prema meni najvjerojatnije rješenje. Ja mislim da bi to bilo moguće, ali nigdje ne navodim da je to istina. Pretpostavke su glavni temelj spoticanja. - Pretpostavke su početak svih znanstvenih činjenica. Jedno od svega toga jest istina. Il neke sasvim treće.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 22:24 (Horagio).
17 godina
moderator
Horagio kaže...
Dobro. Ovo kaj sam rekel u vezi koje izgradil piramide je prema meni najvjerojatnije rješenje.
Dobro. Prema meni nije. Uostalom, nisam ni tvrdio da nemas pravo na svoje misljenje. Ono protiv cega sam se pobunio je MorciTheCroatova "logika" prema kojoj on smatra da to sto mi sad ne znamo kako su piramide nastale da je to dokaz da su ih izgradili vanzemaljci. Takva blatantna logicka pogreska ovdje nece proci. Namigiva

Horagio kaže...
Pretpostavke su glavni temelj spoticanja. - Pretpostavke su početak svih znanstvenih činjenica. Jedno od svega toga jest istina. Il neke sasvim treće.
Primijetit ces da rijec "pretpostavke" nisam upotrijebio u smislu hipoteze (hypothesis) nego u smislu "nagađanja" (assumption), odnosno nečeg što se uzima zdravo za gotovo. Namigiva A takve pretpostavke rade štetu znanosti i ne da nisu pocetak svih znanstvenih cinjenica nego sprjecavaju znanost, odnosno otezavaju znanosti da dodje do cinjenica.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2008 0:25 (mbaksa).
17 godina
neaktivan
Maximus kaže...

Ako je istina da je svemir samo približno velik koliko se priča da jest, onda je jedina logična prepostavka da s 99,99 % sigurnošću postoje vanzemaljci. Pa ljudi moji, kažu da je svemir beskonačan,nije toliko ni bitno, kažu da postoji preko milijardu galaksija kao što je naša (ako je svemir beskonačan, onda i beskonačno mnogo) i ne mogu da shvatim da neko može zaključiti da su ljudi jedina (svjesna) bića u svemiru. Realno gledajući, uzevši u obzir samo veličinu svemira i broj zvijezda i različitih sustava u njemu, nameće se činjenica da sigurno negdje postoje planete slične zemlji ... s druge strane, čak i da ne postoje ... zašto bi se morao razviti život na istim temeljima kao na zemlji (H2O)? Pa dokazano je da se život razvio iz anorganske tvari,pod utjecajem različitih vanjskih faktora, kao što je električna energija,  a ne mogu ni zamisliti kakvih sve elemenata i kemijskih spojeva postoji u svemiru ... Stoga se stvarno čudim onima koji misle da ne postoje vanzemaljici ... pri tome ne mislim na njihovo posjećivanje zemlje, raznorazne snimke i gluposti, jer u to bas ne vjerujem ni ja ...

Ovdje je sadržano apsolutno sve što sam i ja želio reći. Iako možda mrvu (ali stvarno mrvu) vjerujem da su posjetli zemlju.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Horagio kaže...
Dobro. Ovo kaj sam rekel u vezi koje izgradil piramide je prema meni najvjerojatnije rješenje.
Dobro. Prema meni nije. Uostalom, nisam ni tvrdio da nemas pravo na svoje misljenje. Ono protiv cega sam se pobunio je MorciTheCroatova "logika" prema kojoj on smatra da to sto mi sad ne znamo kako su piramide nastale da je to dokaz da su ih izgradili vanzemaljci. Takva blatantna logicka pogreska ovdje nece proci. Namigiva

Horagio kaže...
Pretpostavke su glavni temelj spoticanja. - Pretpostavke su početak svih znanstvenih činjenica. Jedno od svega toga jest istina. Il neke sasvim treće.
Primijetit ces da rijec "pretpostavke" nisam upotrijebio u smislu hipoteze (hypothesis) nego u smislu "nagađanja" (assumption), odnosno nečeg što se uzima zdravo za gotovo. Namigiva A takve pretpostavke rade štetu znanosti i ne da nisu pocetak svih znanstvenih cinjenica nego sprjecavaju znanost, odnosno otezavaju znanosti da dodje do cinjenica.
 Ok, slažem se s time. Podebljano : sry, nisam to tak shvatil
16 godina
neaktivan

na ovoj temi se vec dugo nije pisalo daj te nekaj pisite il ce bit lockana

16 godina
protjeran

definitivno postoje

17 godina
neaktivan
linkuto kaže...

na ovoj temi se vec dugo nije pisalo daj te nekaj pisite il ce bit lockana

Ko si ti da to određuješ? O tome određuju moderatori, uostalom, tema je dobra i nema razloga da se locka, vjerojatno će netko, prije ili poslije, opet započeti neku zanimljivu raspravu.
Deal with the facts and live with them.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 19:03 (Horagio).
17 godina
neaktivan

Postoje, vidio sam jucer par komada kod nas tu, uf.. sto su zeleni :D

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
16 godina
neaktivan

nadam se da pod "zanimljiva rasprava" ne misliš na onaj opći đumbus koi se odvijao gore? jer ajmo priznat, ono gore više liči na svađu nego na raspravu... to nie ničemu vodilo nego nametanju vlastitih mišljenja drugima, a ja mislim da bi ova tema trebala biti o tome što tko misli u vezi izvanzemaljaca, poptuno bezazleno i freedom-of-speach-ovski :P, a ne drugima nametat svoja mišljenja...

uglavnom... postoje! ;) bez dileme...

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Postoje, vidio sam jucer par komada kod nas tu, uf.. sto su zeleni :D

Ja sam ih isto vidio par u Saboru. Mislim da to nisu alieni
Mali zeleni Mali zeleni
Deal with the facts and live with them.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice