jel moram ja ic na prijave i upis il mi moze mama otic bez mene
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je kao da ideš kupit auto a nemaš položenu vozačku.
A zar te nije sramota slat mater u školu da te prijavi? Pa bože dragi više..
Nadam se da je ovo nekakva sala....?
ma da mi je blizu skola iso bi moram 200km putovat ujutro neda mi se ic.i postavio sam pitanje da mi neko ko zna odgovori a ne da mi pametujete tu.
ma da mi je blizu skola iso bi moram 200km putovat ujutro neda mi se ic.i postavio sam pitanje da mi neko ko zna odgovori a ne da mi pametujete tu.
MORAŠ, JA TI ZAPOVJEDAM!
imaš 14 godina, mlad si i želiš slat mater u školu koja je 200km da putuje umjesto tebe?hoćeš da i u školu ide umjesto tebe?hoće da i sere i piša umjesto tebe?tebe triba dobro nabubat...može te bit sram da mater tako iskorištavaš
Sam se ionako ne moze upisat ako se ne varam... triba mu skrbnik (roditelj), a roditelj ga moze i upisat, ionako samo predaje papire i to je to...
btw, glupo je otvarat pedeset tema istih naziva, kad se isto pitanje moglo postavit i na temi koju srednju skolu odabrati
ja ću sutra proputovat oko 150km sa vlakom, i sam ići na upise -.-
Si siguran da se može bez roditelja/skrbnika?
Si siguran da se može bez roditelja/skrbnika?
Ovdje kod nas se može upisivati bez roditelja/staratelja. Ali ne znam da li je ista situacija i tamo.
Možete sami ići ako imate popunjene papire (upisnice ili prijavnice neznam sad točno), jer vam treba potpis roditelja i svjedođbe 7. i 8. razred.
hvala wifi.a vas druge koji pametujete sta vas boli k**** mama mi je u zg i njoj treba 20ak minuta do skole a ja moram putovat