Upaljena klima po noći

poruka: 32
|
čitano: 28.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Upaljena klima po noći
denix kaže...
kowach kaže...

Kod mene bude gadno kad temperature dođu na +35°C, na 4. zadnjem katu s ravnim krovom. Otvoreni prozor ne pomaže. Par puta sam ostavio upaljenu klimu preko noći na najslabije i ujutro obavezno šmrkajne...

Uopće nemam ideju kako bi se stan mogao polagano rashladiti bez hladnog puhanja na bubreg... Neodlučan

Jesi pročitao na txt-u na rtl-u u magazinu kako je neki lik ofarbao krov kuće u bijelu boju kojom ovi likovi crtaju zebre i linije po cesti. E tako i ti ofarbaj krov, pa javi dojmove. Možda upali. Ma i 2-3 stupnja celzijeva su olakšanje Bogataš
 To je crnogorski pjevac Rambo Amadeus. Covjek je lud u glavu, vidi mu se po pjesmama. Zato to sto je ucinio nimalo ne cudi. ;)
17 godina
RE: Upaljena klima po noći
denix kaže...
kowach kaže...

Kod mene bude gadno kad temperature dođu na +35°C, na 4. zadnjem katu s ravnim krovom. Otvoreni prozor ne pomaže. Par puta sam ostavio upaljenu klimu preko noći na najslabije i ujutro obavezno šmrkajne...

Uopće nemam ideju kako bi se stan mogao polagano rashladiti bez hladnog puhanja na bubreg... Neodlučan

Jesi pročitao na txt-u na rtl-u u magazinu kako je neki lik ofarbao krov kuće u bijelu boju kojom ovi likovi crtaju zebre i linije po cesti. E tako i ti ofarbaj krov, pa javi dojmove. Možda upali. Ma i 2-3 stupnja celzijeva su olakšanje Bogataš

kod mene je katran na krovu tako da se dobije +5 stupnjeva Izlanuo se

I'm silicon-based life-form
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice