Umjesto prsta ima USB stick

poruka: 13
|
čitano: 1.997
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Finac Jerry umjesto prsta ima usb stick!

Eh.... što li nam sve neće pasti na pamet Smijeh...

Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
protjeran

LOL

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W
17 godina

Bolesno, prst izgleda ljigavo, al ujedno moze bit i prakticno Cool.

Dobro jutro radni narode, 12 je sati ! I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
17 godina
neaktivan
RE: Umjesto prsta ima USB stick
Ako sam vidio nešto bolesno danas to je ovo.

Totalna ljiga. LOL

Samo je pitanje vremena kada će netko isfurati memory stick umjesto jednog drugog ekstremiteta na tijelu.
www.infinite-gamers.com
16 godina

Psihopat-Informaticar LOL strasno...........

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
moderator

Koji bed, drzati prst u compu dok nesto kopiras xD

16 godina

Sam jos fali da netko umjesto one muske stvari stavi HDD

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

hehe. ono kopiraš nekih par gigabajta i u pol kopiranja te potera pišat a nije ni pola iskopirano...
16 godina
neaktivan

to sam čito u novinama neki finac novine ga zovu "haker" imo nesreću i neki pametni doktor se sjetio stavio usb mislim s 2 gige

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 11:02 (nicash).
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
DrNasty kaže...

hehe. ono kopiraš nekih par gigabajta i u pol kopiranja te potera pišat a nije ni pola iskopirano...
 haha... onda jedino mu preostaje da ugradi i neki mini WC pa da nemora brinuti... Smijeh
Da je kojim slučajem osto bez cijele ruke mogo je cijeli comp. ugradit! Jednostavno sjedne pred monitor prikopča na ruku kablo i pali....Osmijeh
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan

Hh.. XD Lol ideje li...

In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too! ____________________ My grandmother is watching you!
17 godina
neaktivan
pere on ruke nekad? sta ce biti za 5god il manje kad tih 2gb bude malo? jos ce u guzicu ugraditi PCI Slot :) pa tako kad mu zatreba mrezna ..on je samo u guzicu stavi :D
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan

kako bolesno to nebi nikad napravio (bar ne 2 gige stavio bi 8 kad vec imam para)a zamisli ti to onako moras jednom rukom misem upravljat a jedna ti ruka kod kucista u usb slotu.....

mozda si na stomak ugradi lcd monitor od nekih 17 incha pa ako zatreba ponekad

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice