Ulazak u EU - za ili protiv? zaključana tema

poruka: 1.108
|
čitano: 201.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Ulazak u EU - za ili protiv?
roseman kaže...

Nist ni ti baš svatio!

Bio sam sarkastičan.Jel se još jednom dijelimo (kao narod) i svađamo i mislim da previše to uzimamo srcu(pogotovo ja koji već tjedan dana preslušavam kolekciju Domoljubnih pjesama).

Istina je da će biti onako kako "netko" odlući.A Hrvatska i Hrvati će i dalje opstat kako god sutra završilo!

Ne kužim čemu se onda trudiš, ako već tako misliš. Pogrešno do bola. Tko bi mogao odlučiti osima nas samih? I zašto bi svi morali misliti isto? Problem, kod vas mlađih, je u tome što sve informacije crpite preko interneta, jednostavno ih proždirete. Treba svaku informaciju kritički sagledati, a ne samo konzumirati i trubiti dalje.

Što se tiče domoljublja i domovine moju generacija je ta koja je s oružjem u ruci branila Domovinu i nemoj potezati ove argumente.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan
Ulazak u EU - za ili protiv?

Studiranje u Europi - tko to? Možda djeca Kamenskog,Uzora,KIO keramike,Đakovštine...,skupo je studiranje u Hrvatskoj većini,a da idu u Francusku,Njemačku...gdje su stanovi puno skuplji..

Ne plaća se carina na proizvode iz EU,a sve made in china!

Ne možemo pokriti ni naše tržište,seljak ne može prodati svoje u Dalmaciju i sad mi recite da će prodavati u EU!

Rumunj će biti zadovoljan crkavicom,pa će radna snaga još pojeftiniti

P R O T I V

Neki dan na jednom dnevnom portalu bila anketa za i protiv,na 20 000 glasova bilo je 64 protiv i 36 za,a danas ima oko 50 000 glasova i 53 je za,a 47 protiv,koja namještaljka + što mediji ispiru mozak,Gotovina se oglasio,ma katastrofa...govore da euroskeptici neće izaći ...

samo bojim se da ne bi bio namješten

U3PM
15 godina

Ušli smo u dan odluke. Mislim da bi tema trebala pod ključ. Dosta smo laprdali danas se odlučuje. Na kraju dana ćemo znati odluku.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina

Kada će biti službeni rezultati objavljeni?

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
16 godina
neaktivan

Nažalost ,za referendum nema predizborne šutnje. Ali da ,mogla bi se lockat ,jel kaj se imalo za reći (pametno i manje pametno) ,rečeno je!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 0:14 (kizo2703).
17 godina
protjeran
torrente kaže...

obicna spadala.  promaseni ekonomisti koji su 20g na marginama ekonomoskog mijenja.  tu i tamo ih ubace u koju nastranu emisijicu, tipa otvoreno...da malo rafalno zacine uspavanku od emisije...to rade i u ovom filmicu. 

sasvim prosjecan uradak za navlacenje ljudi sklonih upijanju neargumentiranih rekla-kazala naklapanja.  i gle cuda...na temi su opet najzivlji zagovornici urote,kao na starim temama, twinsi, pticja gripa,masoni  i sl gluparije.

Slabo trolanje i loš pokušaj cinizma. Šteta da nisi barem ukratko napisao što je to neargumentirano rekla-kazala tamo naklapano.

Što se tiče uspješnih i nepromašenih ekonomista koji su vodili ovu zemlju posljednjih 20-ak godina, vidimo njihove rezultate: Deindustrijalizacija, propadanje poljoprivrede, velika nezaposlenost i daljnje tendencije prema porastu nezaposlenosti, porast PDV-a, rasprodaja državne imovine i resursa, daljnje zaduženje države... hvale vrijedan rezultat.

mario.L_hr Što se tiče domoljublja i domovine moju generacija je ta koja je s oružjem u ruci branila Domovinu i nemoj potezati ove argumente.

proEUpoltronska ekipa je potegla joker kupon iz rukava, zadnju slamku spasa, angažirali su Gotovinu iz Haaga, da nije jadno, bilo bi smiješno.

17 godina
protjeran

Pozdrav iz Mađarske:

Pozdrav iz Rumunjske:

Tu pr(o)ipadamo:

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 1:00 (the_tux).
16 godina

"rekla-kazala" argumenti euroskeptika nisu imali uporište, ma koliko se ja trudio shvatiti ih i uvažiti.
mjesto nam je na zapadu. kakav god on bio.

best regards, Maks_Bilogorski
15 godina
neaktivan

Da su se neke stvari napravile,glasao bi ZA. Kako očekivati od naših političara da će iskoristiti prednosti EU,kad nisu predpristupne fondove skoro ni dirnili i onda očekivati neke novce!?

Glasati ću protiv danas,ali to ne znači da ću tako i na sljedećem referendumu (ako ga bude),nisam zadovoljan ni reklamama (preglupe su),a nemam ni dosta informacija,rekli su da će referendum biti puno kasnije,a ovako kad je već sad onda su ga mogli spojiti sa izborima i puni bi se novca uštedilo,samo jedan promatrač košta preko 300 kn - 8 sati...

U3PM
17 godina
protjeran
Moonwalker82 kaže...

"rekla-kazala" argumenti euroskeptika nisu imali uporište, ma koliko se ja trudio shvatiti ih i uvažiti.
mjesto nam je na zapadu. kakav god on bio.

Isto mogu reči za rekla-kazala argumente eu(ro)poltrona.

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ušli smo u dan odluke. Mislim da bi tema trebala pod ključ. Dosta smo laprdali danas se odlučuje. Na kraju dana ćemo znati odluku.

Odavno je to odlučeno...

13 godina
neaktivan
Ja cu navesti samo jedan argument koji je po meni dovoljan da kazemo ne europskoj uniji. Hrvatska ostvaruje deficit i iz godine u godinu se produbljuje , a za ulazak u eu potrebna je pozamasna svota novca. Odakle pribaviti tu svotu? Kreditiranjem! A koje su mane kredita ? Kamate ! Dakle mi mozemo prljati oci glupostima poput eu nama daje sredstva , ali kad se uzme dug i dodatna zaduzenja, razmislite ko pije tko placa! EU je prilika za zemlje sa jakim gospodarstvom , a ne za nas na staklenim nogama iako to ne umanjuje cinjenicu da je i sama eu pokolebana
tears get you sympathy sweat gets you results
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 2:24 (DarthVader).
17 godina
neaktivan
U3PM kaže...

Studiranje u Europi - tko to? Možda djeca Kamenskog,Uzora,KIO keramike,Đakovštine...,skupo je studiranje u Hrvatskoj većini,a da idu u Francusku,Njemačku...gdje su stanovi puno skuplji..

Ne plaća se carina na proizvode iz EU,a sve made in china!

Ne možemo pokriti ni naše tržište,seljak ne može prodati svoje u Dalmaciju i sad mi recite da će prodavati u EU!

Rumunj će biti zadovoljan crkavicom,pa će radna snaga još pojeftiniti

P R O T I V

Neki dan na jednom dnevnom portalu bila anketa za i protiv,na 20 000 glasova bilo je 64 protiv i 36 za,a danas ima oko 50 000 glasova i 53 je za,a 47 protiv,koja namještaljka + što mediji ispiru mozak,Gotovina se oglasio,ma katastrofa...govore da euroskeptici neće izaći ...

samo bojim se da ne bi bio namješten

1. to ne znamo, recimo do par tjedana taxi je bio kod nas skuplji od bilo koga u EU

2. ne plaća se carina na robu koja kola unutar EU (trebao bi znati da sve ulazi preko roterdama - i onda se tamo plaća carina za EU, a nakon toga je roba slobodna za transport

3. to je zbog toga jer EU subvencionira izvoz robe van granica EU pa ta toba ima niže cijene -> čitaj isto nam se piše ako ostanemo van EU - ako uđemo u EU to više neće smjeti niti biti u prilici raditi - kazne za kršenje EU zakona o trgovini su tolike da se i todorić njih boji - zato je on zubima i noktima protiv eu - jer više neće moći varati

4. vraga će pojeftiniti - kaj misliš da je kod nas stanovanje besplatno? i da kod nas počnu redovito isplačivati plaće i dugovanja država ne bi bila u tolikom k****

bože dragi ti ankete uzmaš zdravo za gotovo

1. na web anketama možeš lažirati - imaš vremena pa klikaš dok ne dobiješ rezultat koji želiš - vidi samo izvjeća index-a kaj su hdz-ovci radili prošle godine

2. drugo koliko biračkog tjela koristi internet

3. 20.000 glasova je 0,005% biračkog tijela - beznačajno

4. i samo mi reci da radije ideš ruku pod ruku sa šešeljem - četnikom (on je naime isto protiv eu) - on je sad postao tvoj veliki frend. umjesto da si nađeš kulturnog prijatelja koji ti neće staviti nož pod grlo. NFH

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 8:20 (Darky).
15 godina

.. možda bi bilo dobro da uđemo al da ne prihvatimo euro? :D

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
17 godina
neaktivan
Rasho kaže...

.. možda bi bilo dobro da uđemo al da ne prihvatimo euro? :D

1. euro ionako ne možemo uzeti - jer nam gospodarstvo nije spremno za njega bar 10 godina

2. ja ću prvi glasati protiv eura

ja jesam za EU, ali sam protiv monetarnog ujedinjenja jer euro bi nas uništio - kao što je uništio irsku, španjolsku i grčku - sa eurom nema života na dug, slovenci plaču jer su htjeli euro i sad su u okovima eura

sve države koje imaju euro ovisne su jedna o drugoj

države koje nemaju euro sad prosperiraju

što fali danaskoj ili švedskoj?

evo ovdje imaš države eurozone

17 godina
neaktivan

Evo upravo se vratio sa glasačkog mjesta i normalno PROTIV!

Bolje grob nego EUrob {#}

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
15 godina
neaktivan

A jeste jazavci, ionako je vec sve odluceno {#}

16 godina
neaktivan

Ajmo malo optimizma {#} .  Ja se samo nadam da će referendum završiti  realno, onako kako je izglasano od naroda, a ne naštiman. Samo tko će to dokazati {#}.

17 godina
protjeran
Darky kaže...

1. to ne znamo, recimo do par tjedana taxi je bio kod nas skuplji od bilo koga u EU

4. i samo mi reci da radije ideš ruku pod ruku sa šešeljem - četnikom (on je naime isto protiv eu) - on je sad postao tvoj veliki frend. umjesto da si nađeš kulturnog prijatelja koji ti neće staviti nož pod grlo. NFH

1. Zagreb nije cijela Hrvatska.

4. http://www.index.hr/vijesti/clanak/dodik-pozvao-hrvate-da-izadju-na-referendum/594981.aspx

17 godina
odjavljen
Spakos kaže...

Ajmo malo optimizma {#} .  Ja se samo nadam da će referendum završiti  realno, onako kako je izglasano od naroda, a ne naštiman. Samo tko će to dokazati {#}.

zato treba izać na referendum jer će zaokruživat umjesto vas isto kao šta se radi na svim drugim izborima,nije bitno da li ste za ili protiv ili za ove ili one

neki "poduzetnici" jedva čekaju da se uđe u europu kako bi eliti iz europske unije po ogromnim ciframa prodavali zemljišta,otoke,nekretnine itd. koje su kupili na svakakve sumnjive načine,natječaje itd.

branitelji malo imaju pa malo nemaju ptsp,ovisi kako vjetar puše,to vrijedi za dosta "pravih" hrvata

15 godina
protjeran
the_tux kaže...

A ti ponositi i propeti konjicu nisi zasluzio bolje od sluma.

Brutal Truth \m/
14 godina
protjeran

Upravo došao sa glasačkog mjesta i pobjedio listić:NE

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
14 godina

Zaokružili ste?

30 Za
20 Protiv
http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
16 godina
Tallahasee kaže...
the_tux kaže...

ti kao da si tajnik vesne pusić :))), darthvader ti lijepo nesto napise, naravno ti to neces komentirati jer nemas nikakav pametan komentar na to

13 godina
protjeran

upravo se vratio kuci s glasovanja, normalno DA {#}

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 11:58 (Budokai).
16 godina
neaktivan

Bas se nekako europski danas osjecam {#}

{#}

15 godina
protjeran
lovranac kaže...
Tallahasee kaže...
the_tux kaže...

ti kao da si tajnik vesne pusić :))), darthvader ti lijepo nesto napise, naravno ti to neces komentirati jer nemas nikakav pametan komentar na to

Ne Vesna, Desna Pusic. {#}

Brutal Truth \m/
17 godina
protjeran
Tallahasee kaže...

To bi trebao nečime argumentirati umjesto da lupetaš Pušićkine parole, ponositi i propeti EUpoltronu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 12:43 (the_tux).
17 godina
odjavljen

imat će "mladež" na kutijama posla nakon referenduma,slab odaziv

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/01/22/0037006.html?pos=n0

trebat će podebljat za da se vidi kako volimo europu

zato kažem da izađete bilo glasali za ili protiv,ove ili one jer će glasat umjesto vas

17 godina
neaktivan
M4X kaže...

imat će "mladež" na kutijama posla nakon referenduma,slab odaziv

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/01/22/0037006.html?pos=n0

trebat će podebljat za da se vidi kako volimo europu

zato kažem da izađete bilo glasali za ili protiv,ove ili one jer će glasat umjesto vas

Ja sam bio prije oko sat vremena i u sobi za moju ulicu nas je bilo dvoje. Stanujem u ulici sa 5 zgrada u kojoj je jedna osmerokatnica s 4 ulaza po 44 stana i 4 nebodera sa 17 katova po 4 stana.

Pa si računaj. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice