Ulazak u EU - za ili protiv? zaključana tema

poruka: 1.108
|
čitano: 201.635
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Ulazak u EU - za ili protiv?
Tawals kaže...

A možda je bankar, politicar ili cak krupni kapitalist? Bilo bi dobro da se on izjasni.

ja nisam bankar, ni političar ili krupni kapitalist, ali se nadam da će mi EU prižiti priliku da to postanem

u RH samoj za to nema šanse (nikakve)

14 godina
protjeran
kizo2703 kaže...

Dobro ,mister sposobni ,zakaj ti nisi imal muda ,pa da pokažeš nesposobnima kak se radi?? Pa da vidimo kak se radi posel kad to radi majstor??

Zato naglasak na bivši ,jel sam ovakav odgovor i očekival od nekog ko stalno pljuje po svima!!

Da te čujem - imal si mnogo opcija ,zakaj se nisi usudil u nekoj od njih krenut na izbore ''kad su svi oni nesposobni''??

Zato jer mozda nije imao korporacije ili neku jaku stranku iza sebe koji bi financirali njegovu kampanju??

Kako su prosle stranke koje nisu imale jumbo plakate i reklame na TV-u?

Naravno neke stranke su izgubile i s jakom promidzbom, ali to je druga stvar jer su izgubile kredibilitet (npr. HSS).

15 godina
Ulazak u EU - za ili protiv?

Mene zanima zašto uvijek ovi "državni poglavari" govore da je više ljudi za ulazak u EU nego protiv (kažu da je omjer nekih 60:40), a na svakoj,ali baš svakoj anketi koju sam gledao na raznim internetskim portalima i stranicama rezultati su uvijek protiv ulaska u EU.(obično na portalima bude 65:35 protiv).

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 20:15 (antimadridista).
13 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

Mene zanima zašto uvijek ovi "državni poglavari" govore da je više ljudi za ulazak u EU nego protiv (kažu da je omjer nekih 60:40), a na svakoj,ali baš svakoj anketi koju sam gledao na raznim internetskim portalima i stranicama rezultati su uvijek protiv ulaska u EU.(obično na portalima bude 65:35 protiv).

penzici i maloljetnici

Katawa Shoujo - GOTY 2012
17 godina
neaktivan

Protiv. Prefina je to ustanova. 

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
17 godina
Tawals kaže...

Friziranje anketa.

Normalno da se frizira tak to ide, prema potrebi i situaciji a pošto je TV najgledaniji mediji zna se pa okači neke brojke na ekran ko da baci Bažulj po stolu i vozi miško.{#}

S obzirom na ljude i utjecaj okoline ili grupe, i razne stvari vezano uz odlučivanje treba opet spomenut i ovaj dole vrlo poznati test pod nazivom Asch Confirmity Experiment.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina

ma taj referendum je samo čin,već se zna rezultat. Što mislite da će oni baviti u vodu ovaj posao što su napravili zadnjih nekoliko godina ako slučajno rezultati budu negativni?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...

ma taj referendum je samo čin,već se zna rezultat. Što mislite da će oni baviti u vodu ovaj posao što su napravili zadnjih nekoliko godina ako slučajno rezultati budu negativni?

Gotovo je kad je gotovo, do onda svatko nek glasa kako misli da je najbolje.

14 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Friziranje anketa.

Ljudi oko mene su uglavnom neodlučni i protiv. Osobno ja ću najvjerovatnije zaokružit PROTIV. Smiješno je ovih 60% jer realno stanje nije takvo ipak je to previše. Vjerujem da će se anketa lažirat i to možda u tolkoj mjeri da će doči do farse u državi i možda male pobune naroda(ništa naročite kao i uvijek).

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 20:44 (Đapa club).
17 godina
protjeran

Ma i mene cude te ankete, evo maloprije sam bio kod prijatelja samo naletio da mu poklon ostavim i torte komad pojedem :), slavi rodjendan, njih 10tak tamo, ja onako iz sale pitao kako ce sutra na referendumu glasati i da li ce ici, svi ce ici i svi ce biti protiv (tako kazu), ljudi srednjih 30-tih a i blize 40tima, nisu balavci, imaju obitelji, razmisljaju svojom glavom.

Nisu ljudi blesavi, valjda.

Ali kad vidim ove na HTVu, neznam u kojoj oni to drzavi zive, kod njih nema otpustanja, nema otkaza, nekasni placa, zive na drzavnim jaslama i 20godina, i naravno da je njima super. Evo vidi ovog Ribica, boli njega dupe za radnika, prima fiksnu placu i dok ne napuni 67g ima siguran posao.

Strasno ...

17 godina
protjeran
Đapa club kaže...

Smiješno je ovih 60%

Valjda odaziv 60% od ukupnog broja birača. Pa onda 60% od tih 60%. {#}

17 godina
protjeran

Društvo Tišine

Film se bavi okolnostima ulaska Republike Hrvatske u Europsku Uniju, uz sudjelovanje mnogih hrvatskih i stranih aktivista i intelektualaca, među kojima su Slavko Kulić, Karino Hromin Sturm, Nigel Farage i drugi

http://vimeo.com/35418907

14 godina
protjeran

Zaokruži protiv i otežaj im malo lažiranje referenduma ako misliš da je tako. {#}{#}{#}

14 godina
protjeran

Drustvo tisine

odlican dokumentarac, svakako pogledati

14 godina
protjeran

Upravo gledam. {#}

17 godina

obicna spadala.  promaseni ekonomisti koji su 20g na marginama ekonomoskog mijenja.  tu i tamo ih ubace u koju nastranu emisijicu, tipa otvoreno...da malo rafalno zacine uspavanku od emisije...to rade i u ovom filmicu. 

sasvim prosjecan uradak za navlacenje ljudi sklonih upijanju neargumentiranih rekla-kazala naklapanja.  i gle cuda...na temi su opet najzivlji zagovornici urote,kao na starim temama, twinsi, pticja gripa,masoni  i sl gluparije.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
protjeran
torrente kaže...

obicna spadala.  promaseni ekonomisti koji su 20g na marginama ekonomoskog mijenja.  tu i tamo ih ubace u koju nastranu emisijicu, tipa otvoreno...da malo rafalno zacine uspavanku od emisije...to rade i u ovom filmicu. 

sasvim prosjecan uradak za navlacenje ljudi sklonih upijanju neargumentiranih rekla-kazala naklapanja.  i gle cuda...na temi su opet najzivlji zagovornici urote,kao na starim temama, twinsi, pticja gripa,masoni  i sl gluparije.

Hmmm ti si za 18 minuta pogledao dokumentarac duzine 60 minuta i jos se razbacujes argumentima ad hominem.

17 godina

argument je dva posta povise tebe sa linkom starijim 35 minuta. udri se ....

!

15 godina
Tawals kaže...

Zašto je to njegov izbor?

Klinac da odskakućeš s takvim pitanjima do punoljetnosti.

Može glasati za što hoće i nije dužan objašnjavati bilo kome bilo što. Sam naslov teme je postavljen kao pitanje a na pitanje + obrazloženje.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
protjeran

Gdje sam napisao da je dužan?

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

Vidi se kako su, po tebi, ovi drugi prepametni ekonomisti odlično savjetovali one koji su vodili državu pa se vidi gdje je došla.

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
15 godina
protjeran
torrente kaže...

argument je dva posta povise tebe sa linkom starijim 35 minuta. udri se ....

!

Od sutra starta liga u Hrkljusu: Albanija, Bosna, Hrvatska, Srbija, Kosovo i Makedonija. A od udaranja cemo vidjet sve zvijezde zastave EU.

Brutal Truth \m/
17 godina

jel ja negdje spominjem neke druge ekonomiste?  mislis na one sto im je kušin tvrda stina, utemeljitelje kamikaza privatizacije i rasparcavanja drustvene imovine?  slazem se.

14 godina
protjeran

Svi koji žele ući u EU neka uđu.

Mi koji ne želimo, ostajemo gdje jesmo!

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
15 godina
roseman kaže...

Svi koji žele ući u EU neka uđu.

Mi koji ne želimo, ostajemo gdje jesmo!

Ma nismo mi p*zde vodimo i vas.

14 godina
protjeran

Ne brini.Ako će vama bit bolje doći ćemo i mi{#}

Ako će vama bit shity bez frke ćemo vas primiti natrag

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 22:43 (roseman).
16 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Zato jer mozda nije imao korporacije ili neku jaku stranku iza sebe koji bi financirali njegovu kampanju??

Kako su prosle stranke koje nisu imale jumbo plakate i reklame na TV-u?

Naravno neke stranke su izgubile i s jakom promidzbom, ali to je druga stvar jer su izgubile kredibilitet (npr. HSS).

Sorry ,ali ja sam pital Ramba ,ne tebe.

Nema veze ,samo ovo: svi su pametni i znaju sve ovako ,kad se skrivaju na forumima ,iz nicka. Imaj muda i izađi na izbore kao kandidat ,bilo kao kandidat stranke ili kao nezavisni kandidat!

Onda pričaj priču i kaj bi ti napravil i kako su svi drugi nesposobni. Takve ljude ću poštivat ,makar ne dobili ni jedan glas. Bar su imali muda i javno rekli kaj misle!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
protjeran

Ja se ne zahebavam. Ajmo im poslat Slavoniju(pošto su nju najviše zhebali)kao izvidnicu!

Ak za 5god. njima bude bolje evo i nas.

15 godina
roseman kaže...

Ja se ne zahebavam. Ajmo im poslat Slavoniju(pošto su nju najviše zhebali)kao izvidnicu!

Ak za 5god. njima bude bolje evo i nas.

Ti nisi shvatio poantu. Ako ne uđemo sada teško da ćemo i prismrditi EU do 2020. A i to je optimistična najava. Poslije nas će nastupiti dugo razdoblje neprimanja novih članica, što je šteta jer je naš interes povući i susjedne zemlje u EU.

14 godina
protjeran

Nist ni ti baš shvatio!

Bio sam sarkastičan.Jel se još jednom dijelimo (kao narod) i svađamo i mislim da previše to uzimamo srcu(pogotovo ja koji već tjedan dana preslušavam kolekciju Domoljubnih pjesama,i sav sam u depri).

Istina je da će biti onako kako "netko" odlući.A Hrvatska i Hrvati će i dalje opstat kako god sutra završilo!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 23:12 (roseman).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice