Uhićen Radovan Karadžić zaključana tema

poruka: 47
|
čitano: 5.722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Uhićen Radovan Karadžić

evo da ovaj forum ne bude baš bio čista informatika

u petak je uhićen Karađić koji je radio mnogo brojne zloćine za vrijeme domovinskog rata

nadam se da nisam otvorio neku temu za svađaje samo me zanima vaše stajalište o njemu i

njegovom uhićenju.

Intel Core 2 Quad Q6700 I ASUS P5Q PRO, 775, Intel P45 I 4GB 1066Mhz I DELL monitor LCD E248WFP, 24" I HDD HITACHI 1TB I
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Neznam sta da ti kazem osim sta mi je drago da su ulovili to smece od covjeka

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran
Uhićen Radovan Karadžić

napokon poceli hvatati prave krivce i zlocince

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
17 godina
moderator
Uhićen Radovan Karadžić

Sta se tu moze reci, djubre koje je u mojoj zemlji odgovorno za mnoge masakre. Takvom g*vnetu ne treba zatvor u Hagu, ono je luksuzni hotel, a ne zatvor.

Mada mislim da je to sve politika i da su znali citavo vrijeme gdje se on krije...

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Jeste vidili sliku s njim, uopće ne liči na sebe. Neopisivo mi je drago šta su uhitili tog smrada.

Inače četnici su mi tokom rata zapalili kuću na selu, a dida zatvorili u zatvor u Kninu iz kojeg je on uspija pobić i jedini je kojem je to pošlo za rukom.

17 godina
neaktivan
RE: Uhićen Radovan Karadžić
DrNasty kaže...

Mada mislim da je to sve politika i da su znali citavo vrijeme gdje se on krije...

Slažem se. Čitav Haški sud je jedna velika lakrdija i žalosno je kako se i kome se sve tamo sudi. Na kraju će ispasti da su svi podjednako krivi i nikom ništa.

Prestrašno!
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
slažem se nitko ga nije htio prijavit
ali na slikama ne lići na sebe tko zna možda su drugog uhitili.Ista je stvar bila i s sadamom imao je nekoliko dvojnika.
Intel Core 2 Quad Q6700 I ASUS P5Q PRO, 775, Intel P45 I 4GB 1066Mhz I DELL monitor LCD E248WFP, 24" I HDD HITACHI 1TB I
17 godina
Uhićen Radovan Karadžić

Samo da ne otegne papke prije konačne presude Namigiva

Doć će Zoka da vas roka
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Karadžić je živio pod lažnim imenom Dragan Dabić, a za život je zarađivao baveći se alternativnom medicinom u jednoj privatnoj ordinaciji na periferiji Beograda. Ni zaposleni u ordinaciji ni njegovi stanodavci nisu znali tko je on zapravo. Slobodno se kretao gradom, pojavljivao se na javnim mjestima. Zadnje mjesto prebivališta bila mu je općina Novi Beograd.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 13:49 (klimama).
17 godina
pa uopće ne lići na sebe na tim slikama.
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

o bože mili pa kao druga osoba je...

da mi je znati na šta liči Mladić, na svemirca?

inače, kako bi rekao onaj marinac u starcraft 2 trailer-u :

" `bout fucking time..."

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Sta se tu moze reci, djubre koje je u mojoj zemlji odgovorno za mnoge masakre. Takvom g*vnetu ne treba zatvor u Hagu, ono je luksuzni hotel, a ne zatvor.

hahahaha e nemas pojma kolka je to istina! jesi samo vidio kakvu je celiju milosevic imao???
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Kad nema više sibirskih gulaga, glavno da su ga uhvatili.

17 godina
ako se to može nazvat čelija to je prije bilo hotel s 5 zvjezdica :D
Sječam se da se na ovom forumu javio nekakav srbin koji nam je psovao mater eh da ga sad čujem s drugim nicom :D
17 godina
neaktivan
jest da bi o ovoj temi mogao da pisem dosta jer dolazim (nazalost) iz zemlje u kojoj se sve to odvija ali necu to reci vec cu reci sledece,taman sam mislio da je i ovo jedan od redovnih informatickih foruma gde su politicke teme strogo zabranjene (kao npr na [es]-u)ali jok i ovde mora da se ta tema dotakne.....strasne...jako sam razocaran.....
es ostaje neprikosnoven...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
DrNasty kaže...

Prilikom studiranja imao sam ispit iz nacionalne sigurnosti, i bila je jedna asistentica koja je dosta vremena pricala o Haagu tj, zatvoru.
I ona to isto potvrdjuje. Cak je pricala i za Biljanju Plavsic koja se nalazi u zatvoru u Svedskoj (zaboravio sam naziv), a zatvorenici imaju tretman kao u nekim toplicama ili boljem rehabilitacijskom centru. Imaju konje za jahati, cak se povrijedila dok je bila na jahanju, 24 sata doktorsku njegu, sve sto im treba, internet, tv, kablovsku ma sve....samo nemaju bazen....
CCC.....
Slazem se da su znali citavo vrijeme gdje se nalazi i mogli su ga uhvatiti kad su god to htjeli, kao i zapadne zemlje,, ali sve je to hebena politika..i dobijanje politickih bodova..
Nevazno mi je ko je zlocinac, nek ih pohvataju sve i kazne za svoja nedjela. Ali djaba sve kad pravde na ovom svjetu nema, njegovo hapsenje i kaznjavanje pa cak i najgorom mogucom kaznom koju covjek moze zamisliti nece vratiti nevine zrtve, za koje i dan danas se nezna gdje su im ostatci....nema pravde.....

Poslije svega i kad se sve stisa, ostaju samo suze i tuga za svojim najmilijim kojih vise nema....Gdje je tu bio svijet i pravda?

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
moderator
BugSU kaže...
jest da bi o ovoj temi mogao da pisem dosta jer dolazim (nazalost) iz zemlje u kojoj se sve to odvija ali necu to reci vec cu reci sledece,taman sam mislio da je i ovo jedan od redovnih informatickih foruma gde su politicke teme strogo zabranjene (kao npr na [es]-u)ali jok i ovde mora da se ta tema dotakne.....strasne...jako sam razocaran.....
es ostaje neprikosnoven...
Nazalost, taj gad je zagadio nase zivote na najgori moguci nacin. Sta je onda neka tamo tema na nekom tamo informatickom forumu na nekom tamo serveru...
Al eto, da ne zagadjujemo forum vise, zelim mu sto je i zasluzio, ako mu i ne bude lose tamo, sta fali, stace pred Boga na kraju...
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
upravo gledm vijesti i priča se o njemu na kraju ispada da je srbima žao što je uhićen (nemogu vjerovat) a govore kako je Gotovina pravi zloćinac. :O
Valjda ti ljudi nisu bili budni od 90-95
ali istina je Miloševićeva vizija nažalost još živi tako misle i njihovi političari.Kako je po njima oni misle da je Srbija i dalje Karlovac.virovitica-karlobag.
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Tko zna koga su oni to uhitili, možda je to neki starac kojem su dobro platili,a ovaj se šeće i dalje.

www.myspace.com/zeromajstor
17 godina
Uhićen Radovan Karadžić

Samo da se ne ubije kao i ostale kukavice. Bili su face dok su nas uništavali, neka budu i sad i neka odrade do kraja života kaznu koju zaslužuju! Šteta što nema kamenovanja kod nas Smijeh

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Meni ovaj tip na slikama sliči na nekog drugog. Ako djeca ne budu dobivala poklone za ovu Novu godinu, znat ću da sam u pravu i da imaju pogrešnog.

17 godina
Uhićen Radovan Karadžić

Lociran je i Mladić... radi u jednoj piceriji!

Nbava Kua
17 godina
Uhićen Radovan Karadžić

hahahaha!!!! Smijeh vid stvarno hehe!!! ma neka su oni njega uhvatili, sad će i ostale, samo je pitanje vremena. Pa ne mogu se oni skrivati vječno...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

to je on, to su njegove oči...

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
Uhićen Radovan Karadžić

Zato postoje DNK analize, otisci prstiju i slicni strucni nacini za utvrdjivanje identiteta, pa sami ste svjesni da javnosti govore da je uhicen juce dok njegov odvjetnik govori da je to bilo jos u petak! Svi su znali gdje se on nalazi samo je cekan politicki pogodan trenutak za njegovu predaju, jednostavno kao u sahu jednom je bio kralj a sad je pao na najobicnijeg pijuna!!! Osobno mislim da mu je veca kazna bila osvrtati se svaki dan preko ramena misleci dali ce ga uhvatiti nego sto ce ga sada spakovati u celiju s pet zvjezdica. . . Ali ljudi to sa klinikom je bio samo trenutni paravan dok ne uzgoji malo duzu bradu i trbuh a onda bi ga poslali na sjeverni pol da glumi djeda mraza!!! Belji se

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 14:50 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

Lociran je i Mladić... radi u jednoj piceriji!

Super mogao bi ja do njega na pizzu da mu uvalim jedan metak u glavu usput xD
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Meni vise lici na djeda mraza a ne na normalnog covjeka..onome tko je otvorio temu nisi trebo njegovo ime napisati velikim pocetnim slovima...on ni to ne zasluzujeCoolmislim da se iz toga da iscitati moje misljenjeBelji se

17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Šteta, kaj su zbog njega poremetili prikazivanje Mr. Beana

http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
kaj je fakat lociran maldić ili se vi to zaj****e???
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Iako mi je neopisivo drago što su ga konačno uhitili, ne mogu se oteti dojmu da se opet radi o nekoj političkoj igri. Naime, ICTY, tj. Haaški sud prestaje s radom krajem 2008. godine. Mišljenja sam da je Srbija imala puno prilika u zadnjih - koliko? - 13 godina za uhićenje. I sad nekim čudom, pred kraj rada Suda odjednom ga hvataju. Sve mi se čini kao dodvoravanje Srbije Europskoj Uniji i Sudu, zbog približavanja ulaska u Uniju. A ako ne podignu optužnicu do kraja rada Suda? Onda Vijeće sigurnosti mora produžiti mandat sudu. A hoće li? Ili će ne daj Bože biti - tko je osuđen mora odslužiti, a ostali - sorry, nikom ništa...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice